Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz fulton #245370 üzenetére

    Szerintem felesleges ez a radar. Telibevernek radarral, meg az nélkül is ha úgy van.. Mit csinálsz ha van radar? Felkészülsz az ütközésre? Mert az se reális, hogy minden jelzésnél lehúzódsz, meg összeszorítod a (hát ide nem fogadat akartam írni ;] ).. nehogy elüssenek. És így is lesz olyan szitu, amikor nem tudsz félre húzódni, mert olyan az út széle, vagy van ott valami..

    Tök jó fancy cucc ez a radar, de ennyi. Szerintem csak szél esetén nem hallani jól ha jön valaki. Egyébként szépen lehet a fülünkre támaszkodni. Leszámítva persze ha valaki hallássérült.

    A legjobb amit tehetsz szerintem, egy jó erős piros villogó hátra, és talán egy jó rikító felső. Nem az a lényeg, hogy te tudd, hogy jön, hanem, hogy ő lásson téged. És nem az út legszélén mész, hanem beljebb. Mert fontos, hogy neked is legyen mozgástered.
    És ha valaki beszorul mögötted, mert neked például az út minősége miatt, szinte középen kell haladnod egy ideig, akkor illik egy intéssel megköszönni a türelmét. Én így szoktam.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák