Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hasaggymeg

Topikgazda

válasz jjeahh #241936 üzenetére

...elolvastam a cikket. Így kell ezt csinálni ahhoz, hogy maximum profitot produkálj, egyrészt vedd meg mert sokkal tovább fog tartani (3x annyit, amit persze kétlek), másrészt muszáj is lesz megvenned mert a régieket lassan kivonják és azokkal ez, a 11s láncot kivéve, (szerintük) nem is kompatibilis. Tény, hogy így félő még jobban le fogja uralni a középkategóriától lefelé a piacot, melyet szerintem a Sram árazása miatt már most is nagyjából ural. :F

Ringman...+1, szerintem a graveltől az aszfalt felé a teljes palettára fölösleges az un. kuplung, egy erősebb rugó és kész, a felhasználás (hacsak nem egy Toobee vagy ) abszolút nem indokolja a túlfeszített, kissé a váltás finomságára is negatívan ható láncot. Az XC-től a terep irányába levő típusoknál más, általában kicsi elől az egyetlen tányér, vagyis gyakran közel a csapkodó lánc is a láncvillához, meg a terep is olyan, hogy esetleg le is ugorhat a lánc a tányérról.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák