Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz sebgutkopf #238037 üzenetére

    Azert az Enduro es a Trail kozott is van kulonbseg. Assegai, DHR II, DHF, mind DH kulsok, ami most mar enduro is, leven tolodtak a kategoriak, van most mar down country, a bicajok meg lekovettek. A regi enduro bringak tudasat ma mar egy trail felhasznalasra szant bringa is tudja, csak kozben megmaszol veluk mindent is, szenvedes nelkul.
    Pont az a lenyeguk, hogy univerzalisak az uj trail bringak, XC -tol kezdve az enduroig bezarolag hasznalhato lett egy bicaj. Tudsz veluk bike parkozni, kisebbeket ugratni, de siman nekimehetsz egy 100km -es XC -nek is, 2000-es szinttel, mert minimalis a hajtasi veszteseg, es kenyelmesek. Nyaron megtettem, es a baratom fulladt ki elobb, pedig o hardtail -el csapatja.
    Az emlitett gumik nagyon nagy gordulesi ellenallassal rendelkeznek, ezt kar csurni-csavarni, hiaba allnak meg 1kg korul, nem a tomeguk lesz a fo problema. Szimplan nem gurulnak, olyan erzes veluk, mintha valami huzna vissza. Megkockaztatom, folfele egy nagyobb kat. 4 maszason siman dupla annyi is lehet a maszasi ido veluk, mint egy kevesbe agressziv gumival, ami szelesebb spektrumban hasznalhato. Es nem a Rekon az, mert az egy kalap k@ki, nem valo trail -re sem.
    Marpedig a trailezes nem csak a lefelekbol all. :)

    Dissector hatul siman DH kategoria. Elol nem, mert ugyan azzal szenved, mint a DHF. Oda van mas ajanlott, es nem feltetlen DH mintaval.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák