- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
-
cettlee
őstag
hali!
nem tudtok valami egyszerü, olcso szerelőállványt ami most bestbuy? olyasmit keresek, mint a régi lidl-is. 22 kilos a bringa. -
bringasisti
őstag
válasz nmate91 #166446 üzenetére
Endomondo amit használtam és gondoltak egyet és a pulzus magasság fizetős lett. Óvatos voltam egy hónapot fizettem és utána azt vettem észre hogy a felvett adatot mikor lejárt az előfizetés nem jeleníti meg. Tehát 20 éves fickó megy egy qrva nagyot és 80 éves korában vissza akarja nézni akkor ismét mehet a pénztárhoz. Innentől nem is érdekelt.
BENEFON DELTA--------N8
-
nmate91
tag
válasz Sefter #166454 üzenetére
Csak erről tudtam.
A képből nekem nem derült ki, hogy csak fizetősön lenne.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz hoffman_ #166397 üzenetére
Jobbat mint a Decas Riverside (nem tudom melyik típus pontosan fér éppen bele a 130.ba) nem fox újan találni.Itt is van ni. [link] Használtan vannak jobbak is,de kis hozzáértés nem árt.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Khelben
nagyúr
Rodi felnikkel van valakinek tapasztalata? Konkrétan Airline Corsa érdekelne. 80% aszfalt, 20% földút a felhasználás.
-
bundli
tag
válasz Maximum1 #166410 üzenetére
Köszönöm szépen, az sajna nem túl szimpi ha csak 30 széles gumit fogadna az a váz :/
Közben megtaláltam és igazad volt 32 a max ami elég sovány: [link]Szép ez a Nuroad Race bringa, csak nem sok helyen kapni, csakúgy mint mostanság a legtöbb Gravel bikeot...
ZolkoW
Hát azért a 42-esnél vastagabb külsőt kicsit soknak érzem egy koskormányos bringában, de lehet én vagyok maradi 😅Sajnos a legtöbb Fintess bringa amit látni, többek között a Canyon oldalán 30-32-nél megáll ami sajnos tényleg elég karcsú lenne :/
Nekem a koskormánnyal a fékkar húzása nem fér a fejembe, hogy ezt hogyan lehet hatékonyan megtenni felső fogásban. Egy komolyabb közúti helyzetben nem tudnék úgy rámarkolni mint egyenes kormánnyal.
Tény és való, hogy aszfalton a koskormányos fogás kényelmesebb ezt én is tudom tapasztalatból, de ezt a kormányra szerelt szarvval is elő lehet idézni igazából, nem?
[ Szerkesztve ]
-
marel09
csendes tag
válasz werszomjas #166434 üzenetére
Tök jó, és kösz az ötletet, pont valami ilyesmi kellene nekem is.
-
cobranco
csendes tag
válasz INTELligent #166433 üzenetére
Köszi az észrevételeket!
A hozzászólásodban inkább az írásos anyagra reagáltál, az a túratársam műve. Én olyan kuka vagyok műszakilag, bevallom el sem olvastam Továbbítom!
Nekem egy faék is jó lenne, csak legyen pontos. Nem igazán érdekel, hogy, hogyan működik, csak a végeredmény számít.Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
parandroid
félisten
válasz bundli #166461 üzenetére
Ha az egyenes kormányra szarvat teszel, túl széles, fekvőtámaszos lesz a fogás. Fékezni meg bőven lehet felső fogásból is, emiatt én még sosem aggódtam, pedig kellett már vészfékeznem párszor.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ZolkoW
őstag
itt egy dekás, erre 36 mm-t írnak elöl-hátul, az már kezd alakulni
https://www.decathlon.hu/orszaguti-kerekpar-rc500-id_8548314.htmlBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
xy.zsolt
őstag
ha jól van beállítva a fék (pozíció, fékkar erőssége...stb) akkor nem jelenthet felsőfogásban sem gondot a fékezés. Nem értem a gondod mert outi bringások milliói tekernek naponta és fékeznek hatékonyan....pl lejtőn akár 70-80 kmh-ról is. Nem feltétlenű kell azt erősen megmarkolni, hogy hatékonyan tudj fékezni.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Kempetlen
tag
válasz martin66 #166450 üzenetére
Szerintem már egyszer válaszoltak neked. Hulladék még új korában is, nemhogy szétrohadva, mint a tied. Az egyedüli, amit tehetsz: szilikonspray vagy egy kis olaj a lábakra, hogy legalább minimálisan mozogjon, ennyi. Használd addig, amíg szét nem esik és nem tudod cserélni legalább egy merev villára! Ahogy elnézem, ez a gép mást amúgy sem érdemel.
[ Szerkesztve ]
-
-
xy.zsolt
őstag
válasz Kempetlen #166469 üzenetére
nyilván jobb az fvk, de itt most a flat kormányra szerelt szarvval érvelt....hogy kb ugyanaz a story....pedig nem. Én azoknak javaslom a flat kormányt akik amúgy sem használják ki a koskormány előnyeit.....mert akkor tényleg alternatívát jelent a flat kormányon a szarv.....jóval olcsóbb megoldás
-
nagyúr
-
xy.zsolt
őstag
válasz Napfénysüti #166471 üzenetére
Sőt, inkább ABS kellene a hátsó fékre....hatékonyabb lenne és a gumit sem nulláznánk le esetlegesen egy satufékezéssel.
bundli, szerinted én mernék sokszor 60-70el repeszteni ha tudom, hogy nem tudok hatékonyan fvk fogásból is megállni!?
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Ha jó a fék,akár V is,könnyen megáll,egyedül igazán hosszú lejtőn (kis hazánkban nincs is olyan) lehet hátrány az úgy elhelyezett fék felülről fogva.Alsó fogásban ott sem gond.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kikérni, nem találtam eddig EBike topickot, ha esetleg rossz helyre írok kérlek benneteket irányítsatok a megfelelő topickba.
Nagyon érdekelnek ezen típusú biciklik, a lényeg hogy endurózásra szeretném használni ha alkalmas rá itt a környékünkön, a benzines motorok végett állandóan megy a harc (hangosak, környezetszennyezés, bla-bla-bla.)
Gondoltam mivel csendesek, nincs környezetszennyezés stb....befektetnék inkább egy ilyen biciklibe.
Külföldi oldalról rendelhető a következő 8000W-os típus.
https://www.alibaba.com/product-detail/electric-tricycles-adults-8000w-72v-electric_62575567993.html?spm=a2700.wholesale.deiletai6.15.5fe248f3tdR1oa
Valakinek van e esetleg tapasztalata az oldallal kapcsolatba, ténylegesen azt küldik amit rendel a vásárló?
Ha valakinek van hasonló biciklije megosztaná esetleg velem a tapasztalatait, lehet az pozitív, negatív egyaránt.Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv:
Gábor[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz Hasaggymeg #166458 üzenetére
utána tudnék menni, hogy melyik széria mit képvisel ezen a vonalon, de jelen vásárlásnál annyit időt / energiát érdemes beleraknom, hogy használtat vadásszak, az új tulaj semmiképp nem szeretne.
köszi szépen!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Somatom
veterán
-
Gaboman
nagyúr
Köszönöm a segítségeteket!
Át is költözöm oda!
Sziasztok!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
trialboj
őstag
válasz Gaboman #166477 üzenetére
Az ugye megvan hogy ha eun kívülről rendelsz megvámolnak rendesen, egy ekkora összegnél az igen jelentős + semmiféle gariztatásra nincs opció, és a kínaiaktól szerintem semmi olyasmit nem szabad venni, ami ha meghibásodik működés közbe megsérülhetsz, ilyen pl, a pipa, váz,villa, carbon kormány ami üvegszálból van 15pénzért stb.
Nagyon max annak lehet értelme, ha szeretsz barkácsolni veszel egy motor szettet, és beleépíted egy analóg bringába, de ez is drága, itt is vámot kell fizess, a végeredmény viszonylag agyi, és ronda lesz, de mondjuk elmondhatod mindenkinek hogy te csináltad.////
Szemüveg ügyben történt valami előrelépés a nagyvilágban ? Itt a budget megoldásokra gondolok nem az 50-100 eurós nehézbombázókra. Én jelenleg is egy jjeahh által ajánlott bőlé contour szemüveget használok, ami eddig tökéletes volt, de az utóbbi időben egyre több por, és bogár talál szemen.
Van esetleg újabb best buy modell, ami max 30 euró, és lehetőleg montisoknak van fejlesztve?"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
rétisün
veterán
egyenes vs. koskormány témához: továbbra is az a véleményem, hogy az outi fékváltókar (meg a koskormány) a legjobb dolog, ami történhet egy bringával
mondom ezt annak ellenére, hogy perpillanat több egyenes kormányos bringám van, mint koskormányos. mentségemre szóljon, hogy rajtam kívülálló okok miatt van így, remélem kb. 2 hónapon belül változik az arány
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
törölt tag
válasz jjeahh #166418 üzenetére
Mi az hogy meleg? Ma 13 fokot irt és a három vékony réteg tocsogott a vízben. Kívül vízhatlan kabát, belül meg melegem volt. Lefelé meg fáztam a három vastag réteggel és a szemerkélő esővel.
A kulcs az lesz, mint túrázásnál, viszek több váltóruhát. Már csak valami jobb táskát kell néznem és szerintem ez a része megoldódott. Illetve a kaja, mert tápláló és kevés helyet foglaló dolog nem sok van. Viszont sokkal jobban kimerít mint mondjuk egy 8-9 órás intenzív túrázás. Illetve abban az esetben könnyebb kaját vinni. -
xy.zsolt
őstag
válasz #75376384 #166487 üzenetére
indulás előtt kb 2 órával egyél rengeteg nem túl nehezen emészthető tészta kaját ) pl tegnap én pesztós tésztát ettem majd lepihentem 2 órát).....a 4-5 órás útra meg
óránként egy banánt egyél plusz igény szerinti folyadék.....legalább is ez nekem bevált[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
Olyan appot keresek telefonra (lehet Android és iOS is), ami lehetőleg egy offline (de ez nem alapfeltétel), Google Maps szerű/kinézetű (szóval nem kellenek turistautak, ösvények, stb) térképen mutatja más színnel, hogy merre jártam. Szóval mutatja az aktuális pozícióm és látom a térképen, hogy melyik utakon jártam már az adott tekerés során. Létezik ilyen app?
-
ZolkoW
őstag
válasz trialboj #166485 üzenetére
Ha a diszkó fazon bejön: https://www.planetx.co.uk/i/q/CLCAEQUIPE/carnac-equipe-sunglasses
Még nincs tapasztalat, ma kaptam kézhez, az is igaz, hogy Fontban 30.
Elsőre: diszkó, és nem torzít, de majd beszámolok. Jó nagy, tehát nem süt be mellette a nap
Ja, a montis kitétel is csorbul, ez ugyanis elsősorban diszkó. Illetve Funky.
Mint ahogy ez is: https://www.planetx.co.uk/i/q/HEOOENDLEDRET/on-one-enduro-led-retroreflective-mtb-helmet (szerintem nagyon állat )[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
INTELligent
senior tag
válasz cobranco #166463 üzenetére
(#166463) cobranco: köszi, hogy továbbítod .
(#166436) HEAHEA: én mindenképpen tennék rá. Nekem van táska a 29er-en, elég hamar látszott, hogy kidörzsölte volna, így inkább raktam alá egy kis fóliát.
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
rétisün
veterán
válasz parandroid #166489 üzenetére
és (#166491) Kempetlen: sose volt mtb-m (nem is tervezek venni) szóval nincs is összehasonlítási alapom, így az enyém egy eléggé elfogult vélemény, de akkor is így látom.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Android játékok topikja
- Ingyenes parkolást!!!!
- Meditáció
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nintendo Switch
- Wise (ex-TransferWise)
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...