Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz maximilian4 #159837 üzenetére

    Ez más, ez lustáknak van arra, hogy otthon/kúton felfújja kompresszorral , berakja a kulacstartóba, mert akkora, és ha defekt van, nem kell kiverni minipumpával, hanem ezt rárakja, és felszisszenti. De nem hinném, hogy akkorát tol, hogy rárobbantsa a gumit. Amúgy ha veszel egy jó műhelypumpát, akkor egy tl képes gumi és felni kombóra rá lehet tenni azzal is. Legalább is aki nekem szerel, mindet úgy rakja, én is dudáltam már fel nála a sajátomat, és egy kb 5000 Ft-os pumpát használ. Van pl az SKS-nek kimondott monti pumpája, az annyit tol, hogy tuti nem lesz gond. Én ilyen boostert tuti nem vennék csak azért, hogy 3-6-12 havonta felpattintsam az új gumit. Akkor inkább lemennék a szerelt kerékkel a benzinkútra.

    CragON: nem erre a válaszra vársz, de megírom: ennyiért használtan karbon van, vagy sokkal jobban felszerelt alu. Ha autóban is használtat veszel, nyugodtan vállald be bringánál is.

    Khelben: 420-at nem ismerem, de ha csak az az elvárás, hogy sok adatot láss, akkor a 330 jó lesz. HA nem kell a wifi, akkor a 310 is.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák