- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz Pttypang #158796 üzenetére
Arra azért ügyelj, hogy 9-es vagy 10-es rendszerről van-e szó, az egyebet is magával von... Amúgy a Hollowtech II-es hajtókarokkal nem nagyon tudsz melléfogni már (az eddig linkeltek közül mind az).
ivana: Erre gondoltam, hogy a lánc legalábbis mindenképp változik.
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz Pttypang #158798 üzenetére
Roseon van 170-es [link], nekem is 170-es van belőle.
10-es tripla hajtókar 8-as lánccal már necces. Inkább ajánlott 8-as lánc helyett amúgy is 9-es. Jobb vele a váltás.
(#158801) Kempetlen Hajtókar esetén kevésbé számít, bár a tripla problémás tud lenni. A 9 sebi hajtás teljesen jó nekem 7 sebi ősmontin is. Bár a lánc is 9 sebi rajta.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz Massmurderer #158800 üzenetére
Ha te eladnál valamit nem kérnél előre utalást vagy minimum utánvétet? Aki használt cuccot vesz látatlanban az midenkép zsákbamacskát kap.....ezért is kedvezőbb az ára. A személyes átvétel a nyerő annak akit ez zavar.....ez a tisztességes eladónak is jobb.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
ivana
Ármester
válasz Kempetlen #158801 üzenetére
Egy outi esetén pl. nem lenne probléma, ott teljesen mindegy szinte milyen rendszer. 10-es campa hajtókar simán működik 7-től 11 sebiig mindenben. Az a baj, hogy a 3 sebi első váltó húzása (váltókar) változik, de a 9 sebi még pont jó a régi 7, 8-as rendszerekkel.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz Pttypang #158798 üzenetére
Én még meg sem hirdettem, mert ahhoz is lusta vagyok. Na jó, csilli-villire is kellene mosni, mert lassan 2 éve már csak áll (hogy megy az idő ). M612 volt a bringán, kezdett kopni, vettem egy újat, aztán 1-2 hónap után a topikgazda felajánlotta az SLX-ét, ami sokkal menőbb, és lecseréltem (gyakorlatilag az újat a kopottra ). Azóta dobozolva várja a sorsát, hogy valaki becsöngessen: - Te, nincs egy felesleges 3x10-es hajtókarod?
Massmurderer: két műanyag kulacstartót adtam el Békéscsabára. Szerinted megérte volna személyesen? Foxposttal ment, utánvéttel, a postát én álltam, az utánvétet ő. Mindenki boldog volt.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
-
ivana
Ármester
válasz Massmurderer #158807 üzenetére
Én simán veszek mindenfélét előre utalva is. Általában könnyű szűrni a gyanús alakokat. Pl. aki csak telefonon akar kommunikálni az baromi erős red flag.
-
Massmurderer
őstag
Pár éve,dobtam hardver résznél fel hirdetést,amd procit akartam eladni.Sokan irtak rá.De volt olyan aki elöjött olyan dumával,küldjem el neki postán,kipróbálja,és ha jó fizet Mindezt egy számlás,bontatlan termékröl! Elöreutalásos résznél meg lehet nézni,pozitiv értékelésü és vert át jópár embert.Pár ezer ftos cucctól elkezdve 100ezer feletivel.
-
ZolkoW
őstag
Ha már mászás... örülnék, ha azt hoznánk ki belőle, hogy mennyivel erősebb lettem, de félek, hogy nem ez a valódi ok
Szóval a DÖGNEHÉZ 12,5 kilós trail bicóval legutóbb jobb időt mentem egy felfelén, mint valaha az XC géppel, és keresem az okokat. Előbb kikerestem a kalkulátorban, hogy a kerékméretben csak 3% eltérés van elméletileg, valóságban nem mértem sem a 29x2,25 és a 27,5x2,6 kerületét, de érzésere picit többnek tűnt. Rendszeres volt, hogy amikor úgy éreztem, olyan áttételben tekerek, mint ami a 29errel a legkönnyebb (mindegyiken 28:42 a legkönnyebb áttétel) akkor nem egy, hanem kettő könnyebb fokozatom volt még. Persze az emlékek nem mindig mérvadóak ilyenkor.. Szóval én arra tippelek inkább, hogy jobban be voltam melegedve, sőt, most, hogy mondom, ezt tavaszi melegben csináltam, míg a többi próbálkozás hűvösben volt. De előtte mentem már egy rövidebb, de azért szignifikáns emelkedőn, szóval kapott már a szervezet egy kis ébresztőt. De a legvalószínűbb, hogy minden együtt, és még egy hangyányit erősödhettem is.
Ha egyszer ráveszem magam a kerületmérésre, nem lepődöm meg, ha inkább 5%+ lesz az a különbség mindenesetre.
Azért hogy a bicikliről is meséljek, jjeahh örömére, szerencsére nincs a "kiskerék" érzésem tőle, bár az ultimate túragépnek (számomra) lehet hogy 29x2,6-os kerekei lennének - csak az már nehéz is, valamit valamiért.. Még nem tudom, hogy a 140-et mozgó villa teszi-e, vagy a gumi, de többször kapom magam azon, hogy csak eresztem, ahol eddig óvatoskodtam. De lejtőzős arc nem leszek tőle, ahhoz más DNS kell . A droppert is külön tanulni kell, de egész más alacsonyabb súlyponttal szembenézni ugyanazzal a lejtővel, mintha sokkal szelídebb lenne. Hozzáteszem, hogy csak pár lejtőt ismerek a Vértesben, ami "megkívánja", szóval szerintem lesznek bőven útjaim, amikor nem is aktiválom egyáltalán. És fárasztja a combot .ja, 16:41-es idő javult 16:04-re, ami elég észrevehető különbség szerintem. Mivel a pörgetés jobban megy mint az erőlködés, ezért is gondolom, hogy ha 3-5% eltérés van a kerék miatt, akkor az már bőven számíthat is, még ha nem is ennyit.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz nmate91 #158786 üzenetére
Próbáld meg mellette párhuzamosan,az erdőben.
(#158792) jjeahh...a könnyítésnek ára is van,a DrBike-os szerint olyan gyengék,hogy hamar megkotyogósodnak.
(#158795) bardi...ha annyi,hát annyi,ahhoz kell igazodni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Van amiből sosem elég.
[kép]
...igaz rövid,vagy 100-200 m az egész.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
addikt
válasz itouchfan #158788 üzenetére
a hajtókar a gyártó adatlapja szerint 899g ezzel szemben egy SLX már 699g-től van, ott eleve leugorhat 200g papíron.
aztán, ahogy jjeahh említette, a villán is sokat lehet fogni, mert egy Recon RL az bizony 2025g míg ugye egy Reba RL az 1662g ott is van 400g elméleti mínusz. és ha már lúd, legyen kövér, egy 11-es SLX sor az 482g (11-46T) közben egy XT csak 437g az is megint 50g ráadásul forgatott helyen, még ha közel is a tengelyhez
a gumik is 615-620g körül vannak, ott is lehet faragni kettőn 200g-otszóval el van rejtve rendesen a súly, de ez ilyen: ahogy mész felfelé az árban, úgy lesznek egyre könnyebbek is
és akkor még nem is beszéltünk az agyakról, amik ismeretlenek, pedig ott is egy-egy olcsó hátsó agy simán belekarcol a fél kilóba“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Massmurderer
őstag
válasz ivana #158808 üzenetére
Nemrég vettem egy dh vázat,elmentem,megnéztem,megvettem.Az eladó nem vert át.Nézegettem a dupla vállas villákat is.Tesztbike oldalon lett volna pár,marzo villa,90-90ért.Jó állapotú,stb.2 képet néztem róla,villaszár úgy nézet ki mintha drotkefével sikálták volna.Másiknál becsuszón volt egy horpadás,eladó azt irta,müködését nem befolyásolja Szimeringtöl úgy 5cmre volt egy borsó nagyságú horpadás.Akkor olyan volt a másik hogy új bicoból bontva,soha nem használt.De azért elég karcos volt,pár helyen festékleverödés volt.na azt elkapot az ideg,vettem egy zsír új rs boxxert rc-t.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #158811 üzenetére
Lehet van egy gyengére sikerült széria, de lehet az összes Reba ilyen. El tudom képzelni, hogy a Recon és a Reba ugyanolyan olcsóbb anyagfelhasználással készülnek, csak a Rebán spórolnak az anyaggal, ezért könnyebb 400g-al és ezért kotyogósodik meg. A SID meg azért tud egyszerre könnyű és masszív lenni, mert ott nem csak spórlás van, hanem jobb az anyagminőség is . Mondjuk alattam valszeg egyik sem menne tönkre egyhamar, szal nekem 8
ZolkoW: nálam ez a 10kg xc vs 13kg trail olyan, mint egy hullámvasút, egy hónapig az előbbiről álmodozok, aztán egy hónapig az utóbbiról . Most épp xc-t vennék ha telne rá, mert jelenleg engem inkább zavarna az, hogy jobban tudom ereszteni lefelé, minthogy örüljek neki, de legalább felfelé biztos nem jobb a trail. Lefelézéssel az a bajom, hogy ha annál gyorsabban lejtőzök, amit egy merev xc enged, már nem érzem biztonságosnak magát a sebességet. Szal hiába vasal és tapad a bringa mint állat, magával a sebességgel van bajom, nincs elég időm reagálni, gondolkozni, kikerülni a dolgokat, fékezni, megfelelő nyomvonalat választani stb. Amióta a haverom egy durvát balesetezett egy meredek gyökeres lejtőn, azóta csak erősödött bennem ez az érzés, szvsz nála pont ez volt a probléma és én nem vagyok hajlandó ekkora kockázatot vállalni. Cserébe persze nagyon vonzó a nagyobb rugóút a ballonosabb gumik, szal úgy összben az egész terepezés gondolom valamivel nagyobb élmény lehet a 2.6" traillal, ezért folyton rájuk kívánok
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
parkr
őstag
válasz Massmurderer #158807 üzenetére
én is küldtem már 180 utánvéttel bringát, de kerékszettre pl. utaltak 220at, azon kicsit meg is lepődtem
bikemag, testbike profilokat meg kell azért nézni
-
-
ZolkoW
őstag
válasz jjeahh #158816 üzenetére
Én eléggé biztos vagyok benne, hogy mindkét bicónál én vagyok a szűk keresztmetszet, szóval nem hiszem, hogy úgy megbátorodom a trailtől, hogy a másikkal majd túltolom . Inkább csak szokom a sebességet, amit mások bőven tudnak egy 100-at mozgó XC vassal is, hátha kicsit tudok feszegetni a határaimon.
A Recon tudtommal acél becsúszós, ezért nehéz, a SID meg talán nem a merevségéről híres, legalábbis mások elmondása alapján ez maradt meg .
Teló szakértő sem lettem, sőt, a második úton lelazult a gyorszár (mondtam, hogy nem annyira magától értetődő ez a Suntour tengely, persze ez inkább engem minősít, miért nem néztem utána..), lejtő után vettem észre. Baj nem lett, de csattogott az eleje rendesen, mikor elemelkedett a földtől, csak a teló amúgy is csattog, de nem ennyire .Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZolkoW
őstag
válasz Massmurderer #158820 üzenetére
Én azt nem értem a mai napig, hogy sokan elzárkóznak az utánvéttel küldéstől. Azt a részét értem, hogy drágább, ezért lehetőleg kerülöm. De az eladó max az egyszeri postát és a csomagolás munkáját bukhatja, nem? vagy ezért kerülik?
-
xy.zsolt
őstag
válasz Massmurderer #158820 üzenetére
Nekem egyszer úgy utaltak 200000Ft-ot, hogy én nem is kértem....lusta volt Miskolcról Sopronig jönni érte. Mázlija volt mert én nem csaptam be....2db qrva jó JAMO hangfalat kapott + mélynyomót
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Zsohi
őstag
válasz maximilian4 #158818 üzenetére
Ezek itt 150 amerikai dollar korul mozognak, kiindulasi pontnak talan jo lesz.
Eloreutalas: Paypal-lel kell fizetni es mind a ket fel be van biztositva.
[ Szerkesztve ]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Massmurderer
őstag
válasz ZolkoW #158822 üzenetére
Hát ezaz.Utánvételnél max ha nem veszi át a visszapostát fizeted.És ott akkor se bukik a cucc vagy a pénzed.Elöreutalásnál ott van hogy vagy átveszi,vagy átb*sz,és annyi a pénzednek,vagy ép nem azt küldi amit akartál.Vettem anno énis utánvételel ezt azt itt is,1x se vertek át.De azért ha tehetem,személyesen üzletelek.Én meg azért nem küldök semmit utánvételel mert nincs idöm postára mászkálni.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz ZolkoW #158821 üzenetére
Lehet félreértesz, de valszeg bennem van a hiba, mert a múltkor sem tudtam elmagyarázni . Az jó, hogy egy nagyobb rugóutas pluszos gép jobban tapad, jobban vasal, mert biztonságosabb vele a nagyobb sebesség, de ugyanakkor nekem kissé lassan reagál az agyam és egy bizonyos sebesség fölött ha rossz nyomvonalat választok, nem tudok kikerülni időben valamit, megcsúszok és nem tudom időben lekorrigálni, mert kicsivel nagyobb a sebességem mint kéne, abból m*rha nagy perec lesz. Meg mondjuk nekem amúgy is olyan mindegy, hogy 25-el veretem vagy 40-50-el, azt sem tudom miazaz adrenalin . Ugyanakkor szeretem az érzést, amit egy ballonosabb gumi terepen művel és xc fronton 2.35" a felső határ.
A Recon tényleg acél becsúszós, nem is tudtamFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
veterán
Masik kerdes, probalt mar valamelyikotok ilyen nyeregcsovet? Ez a legolcsobb most roseon a meretben kb.
ergotec Hook Evolution seat post
Egyeb opciok:
ROSE Race Attack SP-400-A seat post
Race Face Ride XC seat postAlapbol a raceface volt kivalasztva bikediscounton.
Everybody lies.
-
jjeahh
nagyúr
válasz maximilian4 #158827 üzenetére
Xc-n nem hibázok, mert nem gurulok olyan gyorsan. Ha meg mégis hibázok, van időm korrigálni... ha meg mégsincs, akkor nem 40-el repülök el, hanem 25-el. Számomra teljesen egyértelmű, hogy minél nagyobb sebességet enged a bringa, annál nagyobbat esel, ha esel, de lehet tévedek. Vegyük a haveromat: ketten ugyanott jöttünk le, csak ő pluszos enduróval, én merev xc-vel, ezért neki 15-20km/h-val nagyobb volt a sebessége. Mint utólag kiderült, a nagy sebesség miatt hirtelen felbukkant előtte egy kisebb farönk, amit nem volt ideje kikerülni és elrepült. Ha ugyanott én repülök el, valszeg max egy bukfenc lett volna a vége, de ő először feltörölte a gyökereket az arcával, majd nekicsattant egy fának vagy 10 méterrel lejjebb és eszméletét vesztette. Persze amiért veretős bringád van, azért még nem muszáj veretni, de hát akkor meg minek veretős bringát venni?
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
MZsoltee
veterán
válasz Massmurderer #158825 üzenetére
Az utánvét semmire sem jó. A postást nem érdekli mi van a csomagban a rendelt cucc, vagy egy tégla. Ha kifizetted csak akkor adja oda a csomagot, ha nem az van benne amit vártál nem adja vissza a pénzed. Sőt talán megvárni sem köteles, hogy kibontsd.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Massmurderer
őstag
válasz MZsoltee #158830 üzenetére
Nekem mikor MPL vagy DHL futár hozta a cuccot,mindig megnéztem mi van benne.1x volt olyan hogy szólt hogy fizessek,utána azt csinálok vele amit akarok.Mondtam neki hogy akkor vidd vissza pajti.Huzta a száját,de nem szólt semmit utána.Nem vagy köteles fizetni addig mig meg nem nézted amit hozott.
-
ZolkoW
őstag
válasz Pttypang #158828 üzenetére
az elsőt kilőném, nem ismerem pont ezt, de a kétoldalt csavaros nem szimpi, más gyártótól volt. pontatlanul volt megcsinálva a felfekvő felület, amiknek illeszkedni kellett volna egymáshoz, ezért nagyon meg kellett bikázni a csavarokat,hogy ne fittyenjen le. ugyanakkor az állítás irtó macera volt, mert teljesen ki kellett lazítani őket.. a másik kettő vehetőnek tűnik kép alapján.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #158829 üzenetére
Én onnan közelíteném meg a dolgot,hogy most sem a bringa még a szűk keresztmetszet neked,ezért nem kell durvábban cspató gép...mert ha a logikádat követem,akkor tulajdonképp országútival a legbiztonságosabb ereszkedni,és akkor egyik lábadat a földön tartva 5km/h-val biztos nem tudsz nagyot esni.
-
TomMusic
őstag
Na még kicsit a tárcsafékekről..
Szóval az enyémben [Tektro A10.11] fékbetét van, bő 7150km van benne és még nem kopott el. Viszont eléggé ferdén vannak kopva, ezért gondoltam megérett a cserére. Nyilván pont ilyet nem lehet kapni sehol, ezért kinéztem ezt: [BBS-52S], viszont itt azt írják, hogy "Ezek a tárcsafék betétek kizárólag rozsdamentes acél tárcsákkal használhatóak." Azt honnan tudom, hogy nekem olyanom van?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
6030D
Ármester
válasz ZolkoW #158810 üzenetére
Szél volt-e? Esetleg ha nagyon köves, gyökeres, akkor a puhább, jobban terülő gumitól lehet, hogy nem pattogott el mászáskor, és jobban tudtál haladni. Esetleg erősödtél, bár nem hinném.
Ha egyszer ráveszem magam a kerületmérésre... erre meg körülmetélést olvastam
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
TomMusic
őstag
válasz Massmurderer #158836 üzenetére
Igen, az E10.11-et megtaláltam, de nem tudom milyen a mostanihoz képest. A Kevlárosról meg még nem is hallottam.
Na megint a bőség zavara van.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
bardi
aktív tag
válasz jjeahh #158829 üzenetére
Én még azért vettem egy fully-t, mert egyetlen bicikli volt a környékemen, ami méretem, és jó áron volt. Egy Giant Anthem, 26-os kerekekkel, 300 fontért.
Nemrég összehasonlítottam a merevvázas bicómmal, amivel nem mentem évek óta, és nem is feltétlenül a nagyobb sebesség az, amit észrevettem lefelé, hanem hogy a vádlim sokkal kevésbé fáradt el, sokkal kényelmesebb, kíméletesebb. Szerintem ha nem feltétlen fontos a sportteljesítmény, hanem inkább az élvezeti faktor kell, akkor simán bevállalható a durvulósabb bicó. Csak a hátsó rugózás miatt nem félek kevésbé az erdőben lefelé nagy sebességnél, tudásom alapján egy merevvázas bőven elég lenne nekem, 100 mm rugózással elöl. Viszont így, hogy van ez, nem nagyon adnám lejjebb ezután. Max egy 29-es merevvázas, de akkor is nagyobb rugóúttal elöl.
'92 Honda VFR 750
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #158833 üzenetére
Van benne valami, de azért ez sem igaz, mert simán tudom ereszteni xc-vel is jobban, mint ahogy jelenleg eresztem, mármint tudatosan visszafogom magam . Nem azt mondom, hogy sokat baleseteznék egy traillal vagy enduróval, hanem azt, hogy ha elesnék, valszeg sokkal nagyobbat esnék és ez nem hiányzik nekem akkor sem, ha mondjuk 2 évente egyszer esek. Úgy érzem, mindíg van egy bizonyos szint sebességben, ami fölött már nagyobb az esélye a nagy repülésnek, persze azért én is eleresztem néha a féket, de csak olyan terepen, ahol nem rizikós. Az biztos, hogy amit én még biztonságosnak érzek, az a tempó nem feszegeti a merev xc határait. Ahogy szoktad írni: óvatosan duhajkodok
-
TomMusic
őstag
válasz Massmurderer #158841 üzenetére
Kép alapján ez:
[link]Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
jjeahh
nagyúr
válasz bardi #158838 üzenetére
A fully az megint egy külön téma . Fullí xc-kkel más bajom nincs amúgy, csak annyi, hogy újan egy könnyű és jó 29er xc fully nagyon drága, szal egyszerűen soha nem fog beleférni a keretembe. No meg én sokat sarazok, hóban is tekerek, sőt, télen sem állok le, ezért félek azoktól a hátsó forgáspontoktól, tuti sok problémám lenne vele. Kerékcsapágyat és középcsapágyat is hamar tönkretettem, a forgáspontok meg mindkettőnél több sarat kapnának, szal nekem egyszerű bicaj való. Ha jobban ki lenne tömve a pénztárcám, akkor tuti fullyznék én is, mert egyrészt telne rá, másrészt lesz*rnám, hogy pár havonta szervizeltetnem kell. Így azért irigylem is néha a karbon fullysokat (szerencsére nem sokat látok ), de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
a hátsó forgáspontok az esetek többségében majdnem teljesen feleslegesek, a Specializednél egyszer behegesztettek egy hátsó forgáspontot és egy évig tesztelték a bringát, aminek semmi baja nem volt utána... egy FSR hátsó csapágy egész életében nem forog 10 foknál többet.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
TomMusic
őstag
válasz Massmurderer #158843 üzenetére
Akkor bevállalom a [Tektro gyantásat].
Közben a légtelenítőt megrendeltem.
Viszont a dugattyú vagy fékhenger, vagy ami nyomja a fékpofát, az nem akar a helyén maradni, ráadásul a fékkar meghúzásánál csak az egyik jön ki, a másik csak erőlködve. Bár ez már régóta így van. Remélem a takarítás meg légteelnítés megoldja ezeket a problémákat.
A féknyerget atomi szinten megéri szétszedni?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs