Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz itouchfan #154201 üzenetére

    Nem kell rám hallgatni, de ezek feleslegesek szerintem. Nappal (nem köd, nem szürkület...) ha egyenesen mész, látnak, ha kanyar van, te mész 30-cal (emelkedőn 15-20-szal), ő meg beesik mögéd 90-nel (110-zel...), akkor vagy elfér melletted, vagy nem, mert íven vagy neki. Nem fogja nézni, hogy sárga a hátad vagy villog a segged.
    Ugyanez egyenesen: látja, hogy villogsz, vagy csak ott tekersz. Ha olyan a sofőr, akkor nem fogja elvenni a gázt, és ha jönnek szemből, akkor vagy szűken megy el, vagy behúzza közel előtted. Hülye/tapasztalatlan sofőr ellen nincs felszerelés. Sőt, sokszor nekem is van olyan, hogy kanyargós úton beérek egy bringást, és nincs más, mint valahogy megoldani. Nem mentem gyorsan, ő is a szélén ment, de így adta ki, akinek nem volt ilyen, az keveset vezet (hétvégén, forgalmas mellékúton, nem autópályán). Ajánlom a pomáz-dobogókői utat nyáron, hétvégén 10-11 körül.
    Én annyit teszek, hogy minél inkább a szélén megyek, ha látom, hogy beljebb kell húzódni kátyú, tócsa vagy más miatt, akkor kirakom a kezem, szigetes gyalogátkelő előtt meg alapból hátranézek és behúzok középre, hogy tuti ne akarjon ott centizgetni. Minden mást lenyelek, mert tudom, hogy zavarom őket, de együtt kell élni. Ha látom, hogy direkt miattam húzódik félre, vagy elenged, megköszönöm, ha közel jön, akkor integetek. A múltkor nem értette, azt hitte ismerős, és visszaintegetett. Na az milyen gáz, hogy azon rágódott, hogy melyik ismerős cseszi majd le, hogy ráhúzta a kormányt. :)

    Meg kell tanulni együtt élni, akkor egyszerűbb. Ajánlom a 2-es utat Vácig, szerintem teljesen élhető.

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák