Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Hasaggymeg #153074 üzenetére

    Van neki, mondta is, hogy azt kellett volna felrakja.

    trialboj, Runner_fxr: Ahogy Runner írta, nem vagyunk egyforma vérmérsékletűek. Az elején én is megeresztettem xc-vel is olyan lefeléken, ahol azzal is lehet csapatni, de hamar rájöttem, hogy ez nem nekem való, mármint az is jó érzés meg minden, de számomra az 50km/h nem ad több adrenalint, mint a 25-30km/h és cserébe sokkal veszélyesebb. Itt mondjuk még nagyobb volt a srác meg az én tempóm között a különbség, én a DH pályán 16-os átlaggal merek lejönni és a technikám fejlesztésén van a hangsúly... ő meg helyenként akár a 60-at is eléri, meg az összes ugratót megugorja, szal.. van különbség. A gyökeres-köves 15-25%-os mászást én talán jobban élvezem, attól is tud fülig érni a szád, ha fejlődik a technikád, egyre komolyabb akadályokat meg emelkedőket tudsz leküzdeni, meg ha érzed, a hosszadalmas téli aszfaltos alapozás pozitív hatását. És ha a sok küzdelem után kiérsz egy gyönyörű hegytetőre... na az nálam végképp megér minden lefelét. Nekem mondjuk az egész életemben meglátszik, hogy nyugis természetszerető ember vagyok és tisztában vagyok azzal is, hogy a többség inkább a gyors lejtőzésért él-hal (meg a hangos rockzenéért, ami számomra nem más, mint fölösleges zaj és a drága agysejtek szándékos rombolása :DDD ).
    Tudom, hogy az enduróval jobban lehet ereszteni lefelé, mert próbálgattam a srác bringáját, de ha nem értékelem a veretést, akkor minek nekem? :B Az én szemszögemből csak annyit látok bele a dologba, hogy nehéz, fölöslegesen vaskos, túl magasan van a kormány és a 2.6" gumi királyság, meg a dropper is f*sza találmány, de 3000 eurót nekem nem érne.
    Azért félek én is, mert bár kevesebb az esélye, simán eshetek nagyot xc-vel kisebb tempóval is, de remélem sikerül elkerülni a bajt :B
    No de mindegy, remélem teljesen felépül a srác, ő az egyetlen haverom, aki ősztől tavaszig jön velem tekerni, a többieknek a novembertől off szezon.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák