Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Lenne két kérdésem, van egy régebbi dekás sisakom, ami szerencsére nem kopik :)), legalább is eddig még nem sikerült földhöz koppintanom, emiatt nem is cserélném, de a szivacs ami belül van eléggé viseltes. Ezt lehet cserélni, vagy ilyenkor a modern korban újat vesz a jómunkásember? Esetleg balkáni felfogás szerint bemegy az üzletbe és zsebre vág egy bélést egy új sisakról?

    A másik már neccesebb. Vettem egy 'télies' nadrágot, gondoltam 0-10 fok között jól jön majd, de a gond az, hogy még 13 fokban a bringa mellett állva is rettenet hideg, ha elkezdek tekerni, a menetszél miatt viszont olyan mintha nem is lenne rajtam semmi. Csak kontraszt képen, a kínai nadrág/mez kombóm, 24 dolcsi volt, és a nadrág része, kb 10 fokig magában is elég, ennek ellenére ez a márkás nadrág jóval hamarabb elvérzik.
    Az érdekelne hogy mire gondolt a költő, nem lett rendesen átfordítva? Az angol verzióban sem ír pontosabbat, de ott van hogy átmeneti időszak, és hidegebb időben. Szerintem ez a nadrág kb 15 fok felett használható, de akkor meg egy rövid nadrág térdmelegítővel is elég.

    "These lightweight pants offer the best protection for the transitional period. Both on bike shorts in cold weather and as a warming position before or after the trip a good choice. "

    "Diese leichte Hose bietet besten Schutz für die Übergangszeit. Sowohl über Radshorts bei kühlem Wetter als auch als wärmende Lage vor oder nach der Fahrt eine gute Wahl."

    Kép 01 02 Nincs benne bélés, szóval gondolom ezt megszívtam.
    A német verzióban sem utal rá hogy ezt a nadrágot mikor ajánlott használni? Azzal hogy odaírta hogy hidegben is jó lehet, én arra gondoltam, egy vékonyabb réteggel ezalatt megoldható lehet, de annyira vékony, és semmi szélállósága nincs :(

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák