Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bytesizelife
tag
Elkéstek vele, már most is egyeduralkodó. Szinte mindent csak ott tudok eladni, pedig máshol is meg van hirdetve. Már a lomis cigányok is azt használják.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz bytesizelife #1 üzenetére
Sajnos
-
Megvan még?
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Shyciii
veterán
Nekem nincsen facebookom, mégis amit el akartam adni, azt mind el tudtam adni a Marketplace nélkül is. Legyen akár villanyborotva, notebook, mobil, ruhák stb.
-
Diopapa
addikt
Ez nyilván így van, de pl amikor néhány hónapja el akartuk adni az autónkat, meghírdettem a hahu-n, 2 napig egy árva telefon sem érkezett, pedig több százan megnézték, majd feltettem délelőtt 11-kor a marketplace-re, du 2-re 3 érdeklődővel is le volt beszélve, hogy mikor jönnek megnézni. Pedig sokkal szerényebb lehetőségekkel lehet szűrni a marketplace-en mint a hasznaltauto.hu-n.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Busterftw
veterán
Itt spanyolban mas a tapasztalatom, erre nepszeru a Wallapop, intezik a postazast stb, van rating rendszer szoval sokkal biztonsagosabb. Sot, most mar InPosttal Olaszorszagbol is lehet venni eladni.
Facebookon eddig barmit hirdettem, jott 6-7 scam uzenet, amik ugyanazt irjak:
Erdekel nagyon, de most "dolgozom" lol... kuldok futart erte aki kifizeti az arat, kuldjem el.Angliaban nem tudom, de regebben a Gumtree ment, hasonlo az itteni Wallapoprol.
-
Medocsabi
addikt
Ahogy az sem,hogy 1-2 terméket akarsz eladni,vagy 500-at. Utóbbinál a facebook algoritmus magától megtalálja a lehetséges vevő kört, nem nekem kell utána nézni,hirdetési platformot keresni egyesével. Azért ez a nem mindegy. Elkepesztően igénytelen felület,és még elkepesztőbb a hatékonysága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen