Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz BlacKSouL #126153 üzenetére

    Ja, kb ilyesmik miatt akartam kipróbálni én is.

    Ákkk: Azokat nem szeretem :DDD :B

    trialboj: Sokan mondják, hogy túrázni-bringázni azért nem visznek magukkal fényképezőgépet, mert akkor a fotózásra koncentrálnak és nem élik át a túrát. Nos ez igaz amíg újonc fotós vagy, de ha a fotózást évekig űzöd rendszeresen, akkor a fényképezőgép kb. az egyik végtagoddá válik, a beállításokat, expó korrekciót meg reflexszerűen állítod mert már a véredben van, az ideális kompozíciót meg nem kell keresned, mert a szemedbe be van építve a harmadoló meg az aranymetszés :DDD ...szal innentől kb. semennyire nem zavar bele az élménybe egy fényképezőgép. No meg ha már témánál vagyunk sokan amennyit nyomkodják a telefont terepen is... szvsz az, ami tényleg belerondít a túrába.
    Amúgy a fényképezőgépeim messze nem kerülnek a bringám árának a háromszorosába, az első gépem ilyen volt a második ilyen, a harmadik ilyen, most ilyent használok és éppen ilyenre tervezem leváltani. Szóval egyik sem egy vagyon... :D

    Napszemüveg: szerintem a cserélhető lencse sem az igazi, mert nem cserélgetheted állandóan amint erdőbe érsz, nekem nem lenne rá türelmem. A polarizáltal szerintem erdőben sehogysem fogok látni, azt inkább olyan tekeréseken használom majd, amikor tudom, hogy nem megyek erdő közelébe. A bollé napszemcsim jó oda, azzal egész tűrhetően látok a sűrűben is, de tervezek venni egy teljesen átlátszót is, remélhetőleg az egész napos túrákra is jó lesz (kompromisszumosan), amikor este is viselnem kell.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák