Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz trialboj #125516 üzenetére

    Nem csinálok, de sok mindent lehetne. Egyedül a kettlebell, amit pluszban csinálok erősítés céljából. Illetve heti egyszer futok.

    Fittness bringa nincs, régi acél 26" van, amivel aszfalton megyek. A görgőben meg öcsém bringája van. A görgős edzés arra jó, hogy úgy tudsz edzeni, ahogy te akarsz. Nincs emelkedő, lejtő, lámpa, gyalogos, autó, semmi. Be lehet lőni, hogy milyen pulzuson akarsz edzeni, és ha odafigyelsz, azt be tudod tartani. Kint nem, vagy nehezen. 3 hétköznap görgőzöm, januártól 1 órákat.
    Hétvégén hosszút kell menni, mivel a verseny is hosszú. Ez kb görgőn 2-2,5 óra, aszfalton 3-4 (nettó, megállni csak forgalom miatt vagy kulacstöltésre, de akkor áll az óra). Ha megy, akkor mehet a kinti mennyiség görgőn is. Na ez az, amihez k*rva nagy monotonitás tűrés kell, illetve elszántság. Nekem jobban fekszik a kinti edzés, ezért inkább kimegyek, ha nem szakad az eső. Mínuszokban is. Haverom meg inkább a pincében megy 2-3 órát. (se zene, se youtube, csak a pulzusmérőt nézed, figyelsz, hogy körbe forgass, hogy veszed a levegőt... egy pincében, 3 órán keresztül :U )
    Egyébként az idei szezonból kiindulva nekem valószínűleg előny volt vele szemben, hogy kint mentem, ő meg görizett, ezt meg is beszéltük. Viszont kint érhet bármi, megfázhatsz stb., ami miatt ki tud esni pár nap vagy hét. Ezért járnak a profik meleg helyre edző táborozni. :)

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák