Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz HollyBoni #11934 üzenetére

    Gyorszáras. Akkor ok, nagyon nem fog be csak érezni hogy kicsit hozzáér.

    Bovdenen hiába húzok, a féknyergen azt a kallantyút lenyomtam teljesen és úgy is túl nagy a hézag, ezeknek gondolom majdnem össze kéne érniük. Csak az egyik pofa mozog a másik nem, a nyeregnek kéne mozognia vele együtt ahogy a kocsin is gondolom, de ez nem mozog csak lötyög. Valami értelme biztos van ennek. Akkor ha jól sejtem ennek a fékpofának ami nem mozog a tárcsa mellett kell lennie minél közelebb hogy rá tudjon szorulni a tárcsa mikor húzod a másikat amit mozgat a fékkar. Hát elég érdekes lesz ezt normálisan összerakni. :DD

    V féket hogyan lehet beállítani? Mert becsúszik a felni alá, ha jól látom akkor ahhoz ilyen távtartó gyűrű kell csak? Volt egy csomó, csak nem tudom hova tettem.
    A gumik fent figyelnek, várom a bicópumpát, mert az autósat fel tudtam fújni elől. De azt a hátsó belsőt ki kell cserélni az tuti, egyrészt a pumpálás miatt hogy autós legyen mindkettő, másrészt meg felfújtam szájjal és kifele áll a szelep olyan 1/3 irányba. Tehát mikor bent van a felnibe akkor van egy enyhe csavarodása ezáltal a belsőnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák