- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz Szakbarbár #11201 üzenetére
Thx! A déli part valahogy mindig ilyenre sikeredik, 8-10km kb másodpercre azonos időkkel
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
PS7A
tag
válasz ---Lasali--- #11198 üzenetére
Na ettől féltem, nem hiába ajánlgatta a nőci a boltban.
Van esetleg ötleted, hogy mit lenne érdemes megvenni? -
---Lasali---
Közösségépítő
Agyból legalább tiagra, az már jó, csak azzal kell kezdeni hogy jó zsírral megtömni a kónuszoknál, golyóknál, hogy tömítsen a tömítés, meg beállítani hogy ne szoruljon, mert különben ledarálódik nagyon hamar. Vagy ha nem akarsz ilyen karbantartásokkal foglalkozni, akkor novatec, az iparis.
Láncból meg minimum egy HG40 vagy CN-HG70. A fogsor az jó.[ Szerkesztve ]
-
PS7A
tag
válasz ---Lasali--- #11204 üzenetére
Köszi szépen, sokat segítettél
-
Gyufaaa
veterán
válasz Doki-HUN1978 #11207 üzenetére
Érdekes, hogy ott miért nem használják. Pont a balesetek végett?
-
veterán
Meglehetősen... eleve már az az Alivio/Acera hajtáslánc ilyen 120k-s bringákon honos, és döngölt földút felett igen hamar elfingja magát (és akkor a rugózásról még nem is beszéltünk...).
Szégyen azért, hogy már a KTM is tolja az ilyen parasztvakítós "fully"-kat.
[ Szerkesztve ]
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
lukaszokni
aktív tag
válasz fpeter07 #11181 üzenetére
Jaja, a nevvel van a baj.
Ma megoldodott a problema. Akkorat pereceltem, h kilukadt comboldalt rendesen egy harom meteres csuszastol.
Masfel honapig montival jartam es elfelejtettem, h az outimnak hosszabb a hajtokarja. Kb. 20-25-tel kanyarodtam es leert egy tekeres kozben. Lerepultem, mint egy zsak, rohogtem magamon utana. Aztan jajjgatva tekertem haza, annyira fajt a konyokom, most meg a seggem sajog, borzalom.mAtx4ever!
-
concret_hp
addikt
görgős edzésekhez tud valaki valami írást, mi merre hány méter? asszem a rövidebb de intenzívebb edzésekre kéne rámennem arra rájöttem, hoyg intervallum edzést pl elég jól lehet csinálni, mert se forgalom se semmi
vagy fullba vagy sehogy :D
-
lukaszokni
aktív tag
A medencem jobb oldalara kaptam egy utest az esestol tegnap, most fajnak a comb forgoim, a farokcsontom, a ket farpofam, folfele meg 10-20 centire az izomzat, de ugy erzem, h minden faj altajon. Alig birok jarni es hanyingerem is van.
Valaki jart mar igy? Lehet dokihoz kene mennem?mAtx4ever!
-
veterán
válasz lukaszokni #11218 üzenetére
Csak a fájdalomtól is lehet hányinger, de már az is elég rossz jel... én beugranék (haha) vele a balesetire.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz lukaszokni #11218 üzenetére
A hányinger az agyrázkódás jele lehet.
Gondolom leérkezésnél a gerincen végigfutott az ütés ereje és az agyad is kapott belőle.
Vagy közvetlen ütést kapott a fejed?Szerintem menj orvoshoz!
Jobbulást![ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
venember83
nagyúr
válasz concret_hp #11216 üzenetére
Intervall-edzésekre jónak tűnik, de tulajdonképpen nem az, mert a görgőzés nem egyenértékű a biciklizéssel. Csak a lábakra kell koncentrálni, nem kell egyensúlyozni, nem kell a talajjal foglalkozni, kanyarodni stb. Átmozgatásra, alapozásra kiváló a görgő, főleg télen, de a kinti edzést nem váltja ki, tavasszal muszáj kimerészkedni.
-
lukaszokni
aktív tag
válasz Doki-HUN1978 #11221 üzenetére
es anaquer:
koszi a valaszokat!
melozni be kellett jonnom, szerencsere a hanyinger elmult befele jovet, mar "csak" a forgaspontok, medence faj.
igen, ugy lehetett, ahogy irtad, vegigfuthatott a gerincemen az ero, mert a fejem nem kapott semmit, csak a kilengest.
delutan beslattyogok dokihoz, addig mindent fele tempoban.
es koszi, jobbulok.mAtx4ever!
-
Katsu
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni.
tegnapi napon sikeresen kaptam egy hátsó defektet. Öröm az ürömben, hogy 6 házszámmal odébb találtam egy kerékpárszervizt, ahol tudtak segíteni.
Viszont ma reggelre az első kerekem is lapos lett. Aztán megtaláltam benne a tüskét...
Szeretném leszerelni az első kereket, hogy elvihessem ugyan oda, mivel a hátsón külsőt is cseréltettem. Szóval ugyanolyanra szeretném. De nem tudom leszedni az elsőt, mert nem gyorszáras egyik kerekem sem.
Régi fajta megoldással van rögzítve a kerék, talán 15-ös vagy 16-os villáskulcs kéne hozzá.
Az a kérdésem, hogy van ennek a szerszámnak valami speciálisabb neve, mint villáskulcs? Csak mert a 3. weboldalon keresem, de egyikben sem találok ilyen szerszámot. Ami hasonlít, azt meg nem merem megvenni, mert másképpen hívják. (kónuszkulcs)
Előre is köszönöm a segítséget. -
hoffman_
nagyúr
ilyened van? gondolom, más nem nagyon lehet. nem olyan ősi technológia ez, bizonyos felhasználásra jobb is, mint a gyorsszár. villáskulcs kell hozzá, általában 15-ös.
ui.:
kizárt, hogy ne találj, hol keresed?
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
D.Orion
veterán
Ma kórházból hazafele jövet beugrottam a LIDL-be, megint vannak téli cuccok. Aláöltözők, kesztyűk, maszkok, boka-térd bandázsok. Ha nem lenne minden itthon, akkor vettem volna ezt azt biztos. Egyébként se tekerhetek most. A nadrág korrekt áron van, viszont a hosszú ujjas felsőért én kicsit sokallom az 5000Ft-ot, bár tény, hogy jobban ki van képezve, mint az ugyanennyibe kerülő Bwin-es.
[ Szerkesztve ]
-
Mansi
csendes tag
válasz D.Orion #11227 üzenetére
Reggel én is beugrottan a LIDL-be, pont a gatya miatt (2400ft-os), de amint megláttam, h L-esből csak zöld van, és az anyag minőségét tapintásra sarkon fordultam, és vettem inkább 1 liter tejet fonott kaláccsal
Van másik 2 gatyám, csak tarcsiba kellett volna, de borzalmas gyenge minőségű volt.
Tavalyról van hosszú Btwines végig cippzáros felsőm ilyen légáteresztű anyagú, teljesen jó. Plusz alá öltözeten kívül idén még más nem kellett felülre. Bár most nem látom a deka webáruházában.
[ Szerkesztve ]
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
azért bringásboltban is akad. de az ilyet célszerű egy sima barkácsüzletben vagy szerszámboltban megvenni.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
deicide
veterán
válasz Doki-HUN1978 #11235 üzenetére
A 36.5-37-től már nincs messze a 40km/h
A Fitness/klipsz vs Outi/SPD kombóban akár lehet is ennyi difi. De majd meglátom, ha veszek egyet.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Mansi
csendes tag
válasz Doki-HUN1978 #11235 üzenetére
Nem is magamra értettem, hanem aki válaszolt nekem
-
deicide
veterán
válasz Doki-HUN1978 #11240 üzenetére
Egyre kíváncsibb vagyok, de még rágódom a KTM Strada 5000-en. De szerintem valami olcsóbb modell lesz, nem feltétlen kell karbon, az a 2-3kg difi a 90kg-om mellett nem sokat számít.
Mansi: bízom benne, hogy gyorsabb tudok lenni, most még nem lobog eléggé a hajam
-
deicide
veterán
Shimano 105 és Tiagra között mekkora különbség van? Mert árban a Merida 903 és 904 között van 60K, ha első outinak jó a Tiagra is, akkor nem költenék feleslegesen.
Illetve ha a Fitnessbringám 56-os és kényelmes, akkor outiban is jó lesz az 56, vagy 59-es inkább? 187cm vagyok.Gyufaaa: Hát, ha azt mondjátok, hogy azzal gyorsabb tudok lenni, mint mondjuk egy olcsóbb Meridával, akkor igen, egyébként nem.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
deicide
veterán
válasz lsebestyen #11249 üzenetére
Akkor inkább az 59-es. Az érdekes az, hogy Fitnessből jó az 56-os, bár kimérve az sincs, csak annak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest