Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Moric #11808 üzenetére

    Hát ez elég közvetve volt, mert annyit írtál hogy
    - mi a legjobb vétel 125-ig
    - kiemelkedően jó vétellel nem találkoztam a 100e-120e ársávban
    - 150e-180e most nem tudok rákölteni

    ebből én csak annyit tudtam belőni, hogy max 125 ezred van rá és a két olcsóbb bringa 100-120 között lehet, de ezt még konkrétumnak nem neveztem volna.
    Viszont az a 20 ft nagyon nem mindegy jobbra vagy balra, mert abból pl kijön egy komplett acera - deore váltás beszámítással.

    A B4 állapotát nehéz így megítélni, a bemutató darab jelenthet "csak kirakva állt 1 évet" -től kezdve a "tesztnapon küldték neki ami a csövön kifér"-ig mindent.

    Ezek fényében én alapnak leginkább a a Bergamont-ot ajánlanám, azonban kizárólag felszereltség szempontjából, nem igazán ismerem a márkát.

    A B4 a 29 miatt lehet vonzó, mert egyébként felszereltségben kb annyival tud többet, amennyivel drágábban megkapod, de én inkább azt a 20e ft-ot később költeném rá a Helixre főleg ha nem vagy 180 centi felett vagy mostanság nem sokat MTB-zel, akkor inkább maradj a kisebbnél.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák