- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #103300 üzenetére
Azért vele sem voltunk túl szigorúak.[link]. Tényleg hasonlóan fogalmazott,csak tele volt hozzászólása a kerékpár leírásával,jellemzőivel,ami nagyon hirdetésszerűvé tette.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
hegyimorc
senior tag
válasz hegyimorc #103235 üzenetére
Rose probléma, fejlemény:
Az előzményben olvasható, a lényeg ez:
"Egy 3in1 gatya - betétes hosszú thermo belső, és rá egy külső baggy amivel összecsatolható - amiből csak a külső részt kaptam meg. "
Tegnap írtam nekik, ígérték, hogy utánanéznek, ma azt írták, hogy küldik a hiányzó részt.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
szabacsik
őstag
Szokott valaki runtastic appal megosztani útvonalat facen? Nekem egyszerűen nem hajlandó a megosztásban a térképet mutatni pedig minden beállítás (a runtastic oldalán) arra van beállítva, hogy mindenki lássa.
/\____/\
-
TomMusic
őstag
Kéne venni pár bringás ruhát, főleg nadrágot, cipőt, és valami felsőt. MTB környezetben lenne főleg, de ha a városban tekerek, akkor is megyek mint a rakéta, szóval nagyon beöltözni sose szoktam (táskát se szeretek amúgy viselni, mert leizzadok tőle). Eddig egyetlen bicós ruhám van, egy 1500Ft-os BTWIN póló, a többi ócska ruhák, meg egy széldzseki.
Így 4000km bringázás után megérett bennem, hogy kéne valami normális öltözék is hozzá (mármint előtte kissrác koromban is bringáztam, de az Alföldön, és az inkább csak tekergés volt, de aztán nem is nagyon tekertem, meg utána eltelt jópár év, meg lett egy viszonylag minőségibb bringa).
Szóval kérdés, hogy most a hidegben vegyek, vagy inkább várjam meg a jó időt, ahhoz úgyis másik kell majd?
Szerk.: amúgy az 1500Ft-os btwin póló nagyon bejött, ár/érték arányban szerintem deal (legalábbis a sima pólókhoz képest).[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz 6030D #103300 üzenetére
Mert aki állandóan bratyizik a topicgazdával annak nem? Nem tudom ezt mire vélni... Vagy ez vicc akarna lenni?
Hasaggymeg: De ha nem írom le a bicikli adatait szerinted hogyan lehet következtetni az árára? Ez nem egy "tömeggyártott" bicó, hogy csak rákeresel. De hajrá: KTM Alpine Comp 27.5
Biztos én vagyok a hülye.[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
válasz IMIIKE1998 #103306 üzenetére
Más a baj, az a 3 betű
-
fulton
addikt
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy jó belsőt a Continental Contct Plus külsőhöz?
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Napfénysüti #103278 üzenetére
Szerintem azért hülyeség ezeket így összehasonlítani, hogy melyik kormány, bringa a kényelmesebb, biztonságosabb, mert eleve kérdés ki mit szokott meg. Másrészt az outi a legsportosabb kerékpár kategória, még akkor is ha egy komfort geot nézünk. Egy montihoz vagy trekkinghez szokott embernek tényleg egy kínzópad. Bár hozzá lehet szokni, mint mindenhez, de a keskeny koskormány miatt mindig jobban kell koncentrálni, olyan biztonságos és stabil soha nem lesz mint pl egy széles kormányos monti, viszont sokkal gyorsabb.
-
5381
aktív tag
válasz TomMusic #103305 üzenetére
Szerintem nagyon érdemes azt szem előtt tartani, hogy lehetőleg minden réteg ruházatod vezesse kifelé az izzadságot. Egy jó aláöltöző+mez, többet ér, mint két pulóver, főleg, ha izzadni kezd az ember.
Hasznos ruhadarabok még a kéz- és lábmelegítők, ezekkel pillanatok alatt tudsz hosszú és rövid ruházat közt váltani... (1500ért szerintem nincs jó technikai ruházat) -
pittlaren
csendes tag
válasz hegyimorc #103245 üzenetére
Azt vágom, de még úgy is elég izé.. passzentos, tökre nem komfortos úgy. Mondjuk eleve egyet terveztem felpakolni rá, a másik marad lábon, ha csak céloznék is arra, hogy esetleg még egy elférne, asszem' b.Nejem inkább engem függesztene rá
(#103262) Hasaggymeg: +1 a kormányszarvra, sokkal könnyebb a mászás, + kényelmesebb a fogásváltás.
Egy ideje érlelődik már bennem a gondolat, hogy ezek a Bikemag tesztek nem igazán objektívek. Mindig minden f@sza, röpködnek a felsőfokú jelzők, szuperlatívuszok, miegymás. Ebbe a bringa megatesztbe se sikerült akár egyetlen közepes, urambocsá' gyengébben sikerült bringát beválogatni...
Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
-
Solad
addikt
De nem szeretek ilyen fura ropogó [hangokat] hallani
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
varsam
őstag
Csütörtöktől lesz Aldiban mini pumpa, aminek van nyomásmérője is. Szerintetek ez jól használható teleszkóphoz? Ha igen, 1800Ft-ért eléggé bestbuy lenne
Ezen kívül egy csomó bringás cucc lesz még, akit érdekel...
-
cozmo
őstag
válasz Hasaggymeg #103276 üzenetére
A fekete csövet persze hogy ráhúzom a bowden szálra és úgy megy a helyére a vázba, de vajon elég? Nem eszi meg a vázat belülről?
Btw: Hol lehet ilyen teflonos natúr csövet a célra?
#103317 varsam Ez engem is izgat. Hót szar a telópumpám. Hiába cseréltem benne minden O gyűrűt az oring-nél a Nyugati mögött fillérekért.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
lsebestyen
addikt
Aldis kerékpáros dzseki milyen lehet? 14. oldal (nagyméretű pdf)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Solad #103316 üzenetére
Hajtóműcsapágy?
cozmo...ha a fekete cső alatt a bovdenházra gondolsz,abból biztos ki nem jön az életben a bovden,az tulajdonképp spirálba tekert acél.
TomMusic...nézd ki ami tetszik és megfizethető neked,majd itt véleményeztesd.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
StLui
veterán
Magyar részvétel a fedélzeti kamerás bringás ütközős videóban: [link]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nagyúr
-
cozmo
őstag
válasz Hasaggymeg #103320 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett. Nézd meg az első linkem.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Mezga Aladár #103153 üzenetére
Ez természetes, feltéve ha nem felejtem el. Bár mostanság kevés idő van ilyesmire, szerintem még pár hét kell neki.
#103173 Hasaggymeg: 57/56-os.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz cozmo #103325 üzenetére
Nézem linkedet de még mindig nem értem mi az a seal liner.
-
drax
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Mit jelent egy első agy esetében az, hogy "Formula DC 22 QR' ?
Köszönöm, a segítséget!
-
cozmo
őstag
válasz Hasaggymeg #103327 üzenetére
Itt az egyiken van ilyen fekete seal liner a másikon nincs.
Az a kérdés, hogy belső bowdenezésű karbon vázban mivel egy íven biztos hogy nekifeszül a váznak, kilyukadhat e ez a seal liner és kikezdheti a vázat belül vagy inkább teflonos csövet vadásszak?[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz cozmo #103331 üzenetére
F...sz kivan ezekkel a fantázianevekkel,mert enyémen is ilyen van,csak nem fekete és ott már Speed-lube linernek nevezik. Na tehát...az kevés lesz ahhoz,hogy megvédje vázadat.Egyenes szakaszokon 2 vázszem között,ahol vázon kívűl van vezetve a bovden ott faxa,kanyarokban,ahol amúgy bovdenházban fut a bovden ott is rendben van mert segíti a csúszást és szigeteli a portól,de ezzel kanyarodni,úgy,hogy nincs rajta acél bovdenház nem lesz jó,hisz ez egy belülről megkent műanyag héj,mely a kemény külső ház nélkül hamar kidörzsölődne.Szerintem bovdenházzal kell vezetni a házban,vagy házzal és még ezzel is a bovdenen.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
ígyvanferi
addikt
válasz Hasaggymeg #103333 üzenetére
Mókás az első komment.
-
brownus
veterán
válasz lsebestyen #103319 üzenetére
nekem lidlis volt, két évet bírt, akkor is azért szakadt el mert kihíztam :d (vállnál)
sztem ennyiért megéri, ha pár évet bír már megérte. én megnézem majd
-
Because
őstag
válasz ígyvanferi #103334 üzenetére
tőlem kapott egy like-ot XD
-
mate317
tag
Üdv,
triban 100 helyett mit érdemes használtan venni? Mert ilyen olcsón csak retro országútikat látok, egy újszerűbb, márkás bringa 200-nál indul használtan is. Csak napi 2x15 percet használnám, bevárosban kerékpárúton, mi történhet vele ami miatt érdemes jobbat venni? Thx
-
Véreshurka
senior tag
Ha már szóba került a túra és a kormány, csodálkozom, hogy az egyik legpraktikusabb kormány nem lett linkelve: [link]. Itt aztán úgy állít be bármit az ember, ahogyan csak akar, illete itt is rengeteg fogási pont van. Bár még személyes tapasztalat hosszabb túráról nincsen, de a dunamenti túraútvonalon sokan jöttek szembe ilyen kormányokkal, illetve néha van lehetőségem hajtani egy ilyennel szerelt bringát és azalatt a kis idő alatt nekem elég szimpatikusnak tűnik.
El Psy Kongroo
-
Solad
addikt
válasz mate317 #103337 üzenetére
Nezegesd a hasznaltpiacot, be-befutnak a retronal ujabb gepek is. Harom eve 85-ert vettem az aluvazas corratecem ultegraval, es bar nem probaltam a triban 100-at, eros a gyanum hogy nagyon nem egy kategoriaban jatszanak.
Bar napi 2*15 percre lenyegeben egy camping is jo.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Véreshurka #103338 üzenetére
Aki olyan kormányt szerel kerékpárjára az pont nem az aki annyit valaha is ülne nyeregben,hogy kelljen neki a több fogás.Szerintem...kissé úgy képzelem el mint azt aki azért vásárol össz-teleszkópost,hogy kényelmesen kerékpározzon.
(#103339) Solad...+1,a városban a kerékpárútra nem az országúti a legjobb választás.
(#103306) IMIIKE1998...naaa! Ne duzzogj majd jóváteszem valahogy,nem mindig könnyű meghúzni a vonalat meddig mehet egyik-másik topiklakó. (Amúgy meg neked is elviseltük felső vázcső-ágyéktávolsággal kapcsolatos vég nélküli kérdéseidet )
[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
válasz Hasaggymeg #103340 üzenetére
Ez akár igaz is lehet Jómagam bajuszkormány párti vagyok, de látok abban a kormányban annyit, hogy néha jól jön ha az ember magasabban is meg tudná fogni a kormányt. Illetve a nagy kedvenc, amiről már egy jó ideje nem tudok leszakadni, de egyelőre nem is az én pénztárcámnak van tervezve...
Más:
Volt már valaki előző években Kerékpáros tesztnapon? Érdemes kilátogatni? Illetve olvastam, hogy lesz rendezve az MKKSZ által valami a vasúttörténeti parkban. Vajon arra érdemes lenne elnézni? Vagy már lekéstem róla
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Tothgera30
Ármester
válasz Hasaggymeg #103333 üzenetére
Ha szabványosítanak egy Boost jellegű, szélesebb tengelyt az outiknál, akkor talán vállalható lesz. Bár jelen álláspont szerint nem sok értelme van, mert még a 11-es rendszerek sincsenek kihasználva.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
varsam
őstag
válasz Véreshurka #103341 üzenetére
-
skroy
senior tag
válasz Napfénysüti #103323 üzenetére
Volt már az is :
-
nagyúr
válasz skroy #103345 üzenetére
Ez be se ugrott pedig még olvastam is anno.
Viszont ha jól rémlik elvileg tesztelték korábban a Whirlwind országútit is. Vagy legalábbis egy ilyen össznépi beharangozóban még szerepelt egy eléggé negatív mondattal beharangozva, de aztán nem lett belőle teszt. Lehet nem merték megjelentetni?
Més que un club!
-
StLui
veterán
válasz Véreshurka #103346 üzenetére
Az aszfalt próbaút nagyon rövid szerintem. Szóval, monti, ebike, emonti, ciclocross amire van valamire való tesztkör
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
varsam
őstag
válasz Véreshurka #103346 üzenetére
van minden mi szem-szájnak ingere: montik, ebike mindenféle, országútik, trekkingek stb... A nagy gyártók kb teljes repertoárral kint voltak tavaly.
Az tesztnap oldalán fel vannak sorolva a gyártók akik kint lesznek, párnál már van tényleges bringalista is amiket meg tudsz nézni, illetve várni a frissítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest