Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz #90933760 #39499 üzenetére

    Juj.. ez borzasztó..
    20 éves biztos van.. de akkor sem számított jó biciklinek.
    Én ilyenre nem nagyon költenék..
    Talán be lehet rajta állítani a V féket, úgy hogy ne túl rossz szögbe oda is érjen a felnihez.. de innen nézve acél felnivel van fűzve, a mostani V fékeknek a fékpofája meg alu-hoz van, így csúszkál rajta össze vissza.
    Meg az szokott még előfordulni, hogy az acél felnik kicsit össze fele szűkülnek, és ha a fék tüske már eleve nem nyúlik eléggé be, akkor a V féket nem tudod úgy beállítani hogy az optimális függőleges állásán ne billenjen túl, bringa középvonala felé, és ilyenkor az össze szűkülő acél felniről becsúszik a fék pofa és megszorul, és nem tudja vissza húzni normálisan a fék rugója a féket.. szóval ilyen katasztrófa..
    A másik hogy a V fék sokkal kisebb 8 ast tud eltűrni a felniben (kerék lötyögésről nem is beszélve), az ilyen felni meg ha már kapott egy kétszer, meg nem volt karban tartva állandó centrírozgatásokkal, akkor lehetetlen úgy kicentrírozni, hogy utána a V féket ne markolatig kelljen húzni.
    Na ezeket csak azért írtam, hogy az ilyen bringáknál a rosszabbik esetben ezek szoktak előjönni ha V -fékesíteni akarod.. ezekre kell felkészülni.

    Amúgy ezen a bringán a gumik is cserések lesznek.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák