Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolnagy

    őstag

    válasz Alvarez81 #110107 üzenetére

    Köszönjük, hogy megosztottad a tapasztalataid az őrlőkkel. Szerintem ezek a kísérletek és tapasztalatok nagyon hasznosak másoknak is, én szeretem ezeket olvasni.
    Az biztos, hogy Te is elég hardcore vagy, ha képes voltál két egyforma őrlőt venni, hogy összehasonlítsd a különböző késekkel. :D

    Bennem mindjárt több kérdés is felmerült.

    Hogy szuperálna az SSP kés mini e-ben? :)
    Nálam most F64EVO kés van benne, ami ehhez az őrlőhöz határeset. Az enyémben OK, máséban meg megakad, mert agresszív a késprofil és a 250W motor nem viszi el.
    Ezért kérdem, hogy őrlési időben hogy viszonyul egymáshoz a két őrlő? Ha az SSP még az F64EVO-nál is gyorsabb, akkor a minibe esélytelen, ezért kérdem.

    Hogy állítottad be 5 század pontosan a késeket?
    Én úgy szoktam, hogy az alsót hézagolom a garatseprő nyúlvány és a kés között, a felsőt pedig csak szemre és mindig kicsit húzok a csavarokon, de volt, hogy tolómérővel méregettem a 3 csavar melett a kés és késtarató távolságot és apránként húztam meg körbe.
    Te hogy csináltad?

    Érdekes, hogy neked nem működött az F64EVO kés, nálam elsőre jó volt. Jobb, mint a 33M SJ kés. A megmunkálásban én is láttam hibákat két helyen, de a gyakorlatban nem okozott gondot.

Új hozzászólás Aktív témák