- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz Alvarez81 #110107 üzenetére
Köszönjük, hogy megosztottad a tapasztalataid az őrlőkkel. Szerintem ezek a kísérletek és tapasztalatok nagyon hasznosak másoknak is, én szeretem ezeket olvasni.
Az biztos, hogy Te is elég hardcore vagy, ha képes voltál két egyforma őrlőt venni, hogy összehasonlítsd a különböző késekkel.Bennem mindjárt több kérdés is felmerült.
Hogy szuperálna az SSP kés mini e-ben?
Nálam most F64EVO kés van benne, ami ehhez az őrlőhöz határeset. Az enyémben OK, máséban meg megakad, mert agresszív a késprofil és a 250W motor nem viszi el.
Ezért kérdem, hogy őrlési időben hogy viszonyul egymáshoz a két őrlő? Ha az SSP még az F64EVO-nál is gyorsabb, akkor a minibe esélytelen, ezért kérdem.Hogy állítottad be 5 század pontosan a késeket?
Én úgy szoktam, hogy az alsót hézagolom a garatseprő nyúlvány és a kés között, a felsőt pedig csak szemre és mindig kicsit húzok a csavarokon, de volt, hogy tolómérővel méregettem a 3 csavar melett a kés és késtarató távolságot és apránként húztam meg körbe.
Te hogy csináltad?Érdekes, hogy neked nem működött az F64EVO kés, nálam elsőre jó volt. Jobb, mint a 33M SJ kés. A megmunkálásban én is láttam hibákat két helyen, de a gyakorlatban nem okozott gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest