Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #51177472

    törölt tag

    válasz Xero #63871 üzenetére

    Előzményeket nem olvastam csak fél szemmel..Nyilván nem lehet cigányozni és nem is fogok, de..
    Ugye bp 9kerben nőttem fel a Drégely utcában. Amikor odaköltöztünk (pár éves voltam) tök jó hely volt, 1-2 cigó volt max az egész utcában. Kedves szomszédok, békés emberek ahogy mesélték faterék (állandóan járkáltam át 1-2 szomszédhoz, tényleg mindenki jófej volt). Eltelt kb. 10 év, és már közel háromnegyedig megtelt az utca velük. Sosem felejtem el, 10-11 évesen kinéztem az ablakon és csak annyit láttam, hogy kirángatnak egy kocsiból két embert, baseball ütővel az egyiknek eszméletlenné verik a fejét a másikat meg "csak" jól elverik, majd gyorsan elrohannak. Rengeteg velem egykorú cigó srác is volt akkor, volt hogy körbeálltak öten majd kigáncsoltak és bicskával a telefonom kérték. Volt, hogy csak szimplán leálltak kötekedni. Aztán volt a balhé, lehetett tudni az utcában h ki-ki, édesapám olyan balhét csapott náluk, nem igen kötekedtek többet velem egy darabig.
    Aztán jött az, hogy pár vicces cigó srác kivágta 19 autó kerekét az utcában, viccből.
    Volt, hogy este 11-kor kopogott a rendőrség. És mindez 1-2 év alatt durvult el ennyire.. Szval, nem mondanám, hogy kijövök velük..
    Nyilván el is költöztünk onnan. Váci utcába mentünk az 5-kerbe (hálistennek' volt itt olcsón lakás), elég baró sétálóutca, csak állandóan nyüzsögnek a külföldiek. Konkrétan a két környék ég és föld..

    Én meg most néztem egy jó kis kertest jó áron Harasztiban, tó mellett.. csak melózni kell még kicsit hozzá. :B Lassan költözés úgyis.

Új hozzászólás Aktív témák