Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz -Skylake- #273342 üzenetére
Szerintem részükről nem az a lényeg hogy bárki ilyesmire akarna keresni, hanem az a lényeg, hogy ez miért nem megy ioson, mikor androidon megy.
szabogabor10:
Gondolom kb mindegy is lenne, hogy azt kezded el gépelni, hogy “acce”, vagy azt, hogy “kise”. -
törölt tag
válasz -Skylake- #273342 üzenetére
Akkor bovebben. Be volt kapcsolva az automata sw frissites, de ennek ellenere 15.2-n ragadt a telefon ( nem tudom miert, nem is erdekel). Magyar, mert ceges es igy kaptam meg, en meg csak hasznalni akarom nem turkalni benne, ha mar ott a ceges felugyelet rajta.
Kaptam emailes figyelmeztetest, hogy frissitsem azonnal mert ejnyebejnye.
Gondoltam nem turom fel a menut, mert OTT a kereso, ami erre van. De nem adott talalatot se az update, se a frissites szavakra-> szar a keresoje, jottem erdeklodni hatha ez valami beallitasi hiba. Mivel szar a keresoje, eselytelen lettem volna megtalalni magamtol hol lehet megjavitani-> jottem megkerdezni az experteket.De hogy kevesbe extrem use case-t is adjak: ha elgepelek egy nevet mikozben probalok telefonalni? Kimarad az elso betu veletlenul? Ios akkor 0 talalatot dob, nalam ez nem okes, de itt ugy latszik az. Elfogadom nincs baj, csak na... nem flamelni akartam, van 100 mas ami sokkal durvabb ennel nekem androidrol erkezve. Tenyleg segitsegkeres lett volna, de egy ket reagalas alapjan nem jovok ide tobbet erdeklodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest