Aktív témák
-
-
ziyan
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amivel meg tudnám nézni, miből mennyit használtam az utolsó töltés óta, tehát olyasmit, mint az android beépített akkustatisztijáka. App Store és Installous nem segített...
Tehát valami ilyesmire lenne szükségem:
Kijelző bekapcsolva: x perc
Wifi, BT: x perc...Kismillió üzemidő-jós alkalmazást találtam, de nekem éppen az ellenkezőjére lenne szükségem... Hogyan tudnám ezeket megvalósítani?
-
Nems
tag
-
davidsz
senior tag
válasz Kicsirics77 #48601 üzenetére
Én is csak lesek. 5.1-el helyrejött az akkuidő. 2 napja frissítettem, azóta örülök, ha 8-kor nem kell töltőre tenni. Semmiféle más változás nem történt a telefonon.
Kicsit kezd elegem lenni ebből. Ezért vettem ilyet, mert szeretem a legális jól kitalált dolgokat. Nos hát ez nem az.
Samsung Galaxy S-ről váltottam. Azóta barátnőm használja, feltettem rá egy MIUI Romot. Ő elvan a telefonnal hiba nélkül, én meg folyamatosan szívok.Van egy fix rendszerem, és hivatalos megoldás 0. Nem akarok szórakozni meg szarakodni, hogy 5.1-et visszategyek (ha egyáltalán lehet).
Itt vagyok tanácstalanul, és nem tudom mi tévő legyek. Ötlet???
Nem vagyok elfogult, amatőr, ezek a tények.
szijartg:
Volt restart. Semmi nem változott a friss szoftveren kívül. Még csak + alkalmazás, +név, jegyzet ... semmi.[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
szijartg
őstag
válasz davidsz #48599 üzenetére
tegnap este 6-ra lett 100%
este ~10:30körül kikapcsoltam, reggel 7kor be. most 68%.
ahol van wifi ott midnig wifin van, amúgy meg 3g. 5.1.1-el.
reggel sok mail, böngészés és ~1óra telefon.
nem lehet hogy valami beragadt?davidsz: egész éjszaka fent volt töltőn? és aktív is volt a készülék?
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz eszgé100 #48608 üzenetére
Sajnos ez teljesen komoly. Én lennék a legboldogabb, ha nem így lenne. Munkára használom a telefont, nem divatból vettem. Lassan rá kell jöjjek, hogy ez ebben a formában alkalmatlan. Nem azért alkalmatlan, mert nem vagyok Iphone Fan, nem azért mert a Samsung jobban bejön. Jelenlegi állás szerint egy Samsung Galaxy S MIUI ROM-mal használhatóbb, alkalmas munkára, mint ez.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz szijartg #48609 üzenetére
Tegnap elött kb. este 10-kor tettem fel töltőre. Tegnap reggel 6kor vettem le. Most 72%. Ma és tegnap kb. 2 óra zene hallgatás, nem sok telefonálgatás, egy kis játék. E-mail pushon. Otthon wifi-n egy kis töltögetés. És most 72% az akku.
Én 4.3.3-ról frissítettem 5.1.1-re de ilyenkorra már 1x fel kellett raknom tölteni 4.3.3-nál. Nekem bejött az update akksi kimélés ügyben.
Sőt ha közvetlen töltőről levettem és rögtön el kezdtem használni akkor pár perc és már 99% volt. Most levétel után kb. 45 perc zene hallgatás után is 100% volt. Csodálkoztam is.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
davidsz
senior tag
Minden második frissítésnél ez történik velem. 5.0 óta. Másik ismerősnél is ugyan ez van...
"Egyedi probléma" - nem egészen.
Kezdetektől fogva az akku problémák jelen voltak. Valakinél igen, valakinél nem.
Ebből kifolyólag is nehéz orvosolni, megoldást találni, hogy mi a helyzet. Hiába garanciás a készülék: "egyedi hiba" címén le sem szarják. Ebben az esetben megint oda jutottam, hogy nem alkalmas munkára.[ Szerkesztve ]
-
LogitechG15
tag
Sziasztok,
létezik olyan csengőhang szerkesztő app ami a 3.1.3-as iOS-el megy?
Köszi előre is! -
törölt tag
válasz davidsz #48615 üzenetére
Nálam is ugyanez van, de én most jelenleg leszarom, jövő héten visszaviszem aztán csináljanak vele valamit. Nagyon sokáig 5.0 volt rajta és egyszercsak előjött a hamar merül probléma, aztán frissítettem, most a legújabb szoft van rajta, volt restore, semmit nem tettem vissza a telefonra és este 11kor töltőről levéve reggel 5re 60% vagy alatta van (másnap meg minden rendben ), úgy, hogy semmi nincs bekapcsolva, nekem ez így nem ok
[ Szerkesztve ]
-
FireShadow
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy azért, hogy külföldön hogy jobb és gyorsabb GPS pociciot kapjak, bekapcsolom a data roamingot hogy felmehessen a 3G/EDGE halozatokra (anelkül meg itthon se talal meg egyhamar), viszont kikapcsolok mindent amiröl tudom hogy használná a netet (mail, calendar, maps, safari stb) és egy offline maps appot futtatok, akkor nem fog semmi adatot forgalmazni? iphone 3G, 4.2.1
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
ittakary
nagyúr
válasz FireShadow #48625 üzenetére
Szerintem fog jelet találni csak jóval lassabban, és kevésbé lesz stabil.
N95-öm is talált jelet mindenféle net nélkül és működött is a beépített navi vele, csak tudja ez a telefon is ezt
Azzal kb 20 perc volt befogni a műholdakat
[ Szerkesztve ]
-
FireShadow
senior tag
válasz ittakary #48626 üzenetére
Nekem Olaszországban ha gyalog voltam és volt idöm a jelre akkor megtalálta és tökjól használható volt, viszont autóban esélytelen volt... De ez data roaming off-al. EU-n kivülre ha joltudom fizetös data roaming sincs, szóval elvileg 'nyugodtan' bekapcsolva hagyhatom úgyse lesz net.
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
ittakary
nagyúr
válasz FireShadow #48627 üzenetére
Én tuti kilőném...
Francnak sincs kedve kifizetni egy hat számjegyű számlát...
-
istvankeresz
aktív tag
válasz FireShadow #48627 üzenetére
Horvátországba menet tavaly nyáron i4 + Navigon teljesen offline-al szinte azonnal gps jel. Mo-ról Horvátország nyaralóig csak az alagutakban dobta el, de ott is elég sokáig bírta, alagútból kijövet rögtön észhez tért.
Én nem is értem, hogy hogy találhat valakinek 20 perc alatt műholdat????
Adatroamingot én sem használnék külföldön...franc akar sokat fizetni. Szinte mindenhol van wifi..
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
StLui
veterán
válasz istvankeresz #48629 üzenetére
Hol nyaraltok ti mekdönciben? én volt hogy egy hétig nem is láttam wifit, álltalában az a csoda ha van, lányom is most kinnt van párizsban, dolgozik, és sehol nincs szinte nyílt wifi.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
istvankeresz
aktív tag
-
StLui
veterán
válasz istvankeresz #48631 üzenetére
ezek szerint szerencséd van, nekünk a 4csillagos hotelben sem volt a horvátoknál, csak oda lehetett ülni egy db ócska géphez!
Olaszoknál sehol nem volt, egyik hotelban pl betárcsázós modemes géphez ülhettünk volna oda ! Csak azért mondom, nehogy meglepődj máshol majd.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
HUNPSP
aktív tag
-
reload.
tag
jo cucc ez az 5.1.1. untethered varhato ra valamikor?
-
CoDWaW07
őstag
Az mitől lehet hogy a PC-re rádugom az iPhone 4-emet és van amikor kiírja egy idő múlva hogy ""A töltés nem támogatott ezzel a kiegészítővel"?
Régebben sosem írta ki, viszont mostanság elég gyakori●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
Lehet, ilyenkor megáll a töltésnél, de ha pl konnektorba dugom és töltőn keresztül töltöm akkor rendesen feltölti
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
Lehet,viszont egyenlőre úgytűnik hogy adatokat rendesen át tudja vinni. Ha USB-ről töltöm akkor nem áll meg sosem hanem folyamatosan tölt
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Tompo92
senior tag
válasz cserry193 #48547 üzenetére
DanieLK: Semmi ertelme nincs de el lehet vele szórakozni. Ha van webcamod próbáld ki chatroulette.com random bedob egy eppen chatroulettező embert lehetvele dumázgatni ha pedig nem tetszik lapozol tovább. Eggyik haverom összetalalkozott így snoop dogg-al.
Cserry193: megpróbálom köszönöm
-
-
majestic
őstag
Pod2g 9 perccel ezelötti bejegyzése a Twitteren:
@pod2g: Hey. iPad 3,1 running iOS 5.1 untethered. Next on the list: stabilizing the payload, then trying 5.1.1.
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest