Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
DanielK
Múltkor olvastam egy hozzászólásodat néhány fizetős home budget appról, találtam egy jópofát tesztelnéd nekem összehasonlítva a többivel? Cash Vault
Van fizetős változata is ha jó megvenném, ha nem akkor marad a MoneyBook. Valamiért vonzódom az ilyen igényes rajzfilmes kialakítású de nem gügye appokhoz. Nem sokat használnám ezért nem akarok sok pénzt adni érte. Tulajdonképpen csak átszeretném látni a havi kiadásainkat.szezso15
Nem felejtős, pont az előbb kerestem képeket a bladeről de csak 1 értékelhetőt találtam. Összevetve a GSsével szinte egy az egyben ugyanaz a minőség, még a méret meg a felbontás is megegyezik. Mindkettő max dokumentálásra való sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
válasz Endruboy007 #39500 üzenetére
mert egy rakás sz... a FB app! A JB nem befolyásolja, nekem nincs, mégis a push olyan, mint a mesében!
szerk: hozzátenném, minél többet használom az opera helyett az app-ot, annak függvényében nő a mérete is! most már 140 mega körül van a kiinduló max 20 mb helyett! ráférne egy erős update!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #39501 üzenetére
Megnéztem, de a free nem tudja az account (különdböző számla) kezelést, így nálam már most elbukott.
Ha jó programot akarsz, akkor használd a mywallet+ programot. Tud magyarul is és a következő frissítésben már lesz account manegement. -
DanielK
addikt
Szar lehet nektek...
Az én fülem annyira bot, hogy teljesen megfelel nekem a 256bites AAC és a gyári füles. Így olcsón megúszom![ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #39508 üzenetére
Nekem is bőven jó az,de igazából a 128-as és 320-as MP3 között se hallok különbséget, bár direkt nem szoktam erre figyelni, ezért szeretném kipróbálni,h hallom-e egyáltalán a különbséget a flac és az mp3 között egy jobb fejhallgatóval
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Zolom89
senior tag
Értem
Egyre jobban gondolkodom a cserén..
Magyar Vodafonos i4-re GSM vagy CDMA kell?
[ Szerkesztve ]
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Ragnar95
félisten
Lehetséges, ezért is fogom direkt úgy kipróbálni, hogy 128kbps MP3-320kbpsMP3 és Apple Lossless
Zolom89: mostmár szerintem fölösleges, inkább várj a következőre,azt a kb fél évet már kibírod...
bár ha olyan 20k ráfizetéssel hozzá tudsz jutni egy 4S-hez, lehet, hogy megéri, de nem az eggyel újabb 5.0.1 miatt
GSM természetesen[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. A XVIII. kerület környékén tudtok olyan helyet, ahol tudok venni képernyővédő fóliát és fel is rakják? Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz kisferi #39516 üzenetére
E kerületet nem nagyon ismerem, de ha van a közelben Saturn, vagy Apple bolt, akkor ott biztonsan tudsz nézelődni, vagy esetleg az interneten.
Felrakni szerintem nem nagyon fogják, azért mert a boltban pro van, így akarva akaratlan, de alámehet a fóliának, ami a kukában landolhat.Nekem erre van egy "trükköm". Ha esetleg már megvetted a fóliát, akkor menj be a fürdőszobába, nyisd meg a meleg vizet, had teljen meg vízpárával a levegő, majd menj be, és ugy rakd fel a fóliát a telefonra. Garantált a siker!
www.kristofnagy.com
-
manchester85
veterán
-
Zolom89
senior tag
válasz Ragnar95 #39515 üzenetére
Nem is frissebb szoft vonz benne A jobb kamera és HD videozás ami késztet csak a váltásra. Attól hogy most kicsit gyorsabb a böngésző, az nem nagyon zavar még..játékokban mért gyorsaság is hidegen hagy Csak a kamera nem hagy nyugodni..
-
Zolom89
senior tag
válasz manchester85 #39519 üzenetére
3 hetet adtam neki hogy vissza jön xD
-
kiszu
senior tag
válasz kisferi #39516 üzenetére
A 18.-ker ben nem tudom hol rakják fel,de érdemes próbálkoznod a speedshopban,mert ott láttam ahogy másnak feltették.
A Westndben pár gsm boltban ki is van írva,hogy felteszik,de 1500ft/fólia egy felrakásért szerintem durva.A speedshopban sztem ingyen felteszik ha ott veszed.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
most tényleg folyamatosan ezen fognak rugózni néhányan?
megfelelő hozzáértés hiányában, majd elmagyarázzák neki a hozzáértőbbek!
mondjuk az jó, hogy az iphone telefonos témák lakóinak többsége, emiatt folyamatosan követi az sgs2 témát - a csere több szempontból is elérte célját!Zolom89; szerintem nem lesz 3 héten belül ismét iphone telefonja!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ragnar95
félisten
Mennyi idő is telt el eddig az 1 hónapból?
Amúgy a jig az mi? Az otg-t vágom, az egy elég hasznos dolog
Zolom89: csak a kamera miatt szerintem fölösleges váltani, bőven jó az i4 kamerája is Amúgy van pár játék, amiben érzékelhetően jobb a 4S (GTA3, IB2 pl)Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
Nem rugózunk, csak várjuk az objektív tapasztalatokat, mert eddig csak a kezdeti szikráról hallhattunk.
Én nem feltétlenül követem, csak egyszer hozzászóltam valamihez, így most ugye folyton jelez, ha jön új hsz. Általában ettől függ, melyik topikot követem figyelemmel, persze van néhány fix is.
Mostanában szinte csak telóról tudok írni, szal sanszos, hogy még a szokásosnál is nagyobb fasságokat írok, vagy kevésbé átgondolt hsz-eket, szal előre is szori.
Ragnar, jaja, nem régóta!
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
ittakary
nagyúr
Az OFF topikba offoljunk plz Ez semennyire nem való ide...
-
szezso15
addikt
válasz vadászcsiga #39501 üzenetére
Én elhiszem, de remélem elhiszed te is nekem, hogy nálam jobb képeket csinál a Gs...
Lehet, hogy egy hibás darabot fogtam ki a Blade-ből (mivel rohadt nagy a szórás), de azt az egy értékelhető képet meg tudnád mutatni? Mert akkor összevetném, nálam vannak még Blade-del készült fotók..*Hajrá Loki!* i15+
-
keIdor
titán
válasz Zolom89 #39514 üzenetére
Volt iPhone 4-em, most 4S van néhány napja. Hát ha csak 20-30k-t kell rádobni, akkor megéri, mert egyébként gyorsabb a telefon. A játékok is szebbek+gyorsabban futnak.
De ha ez annyira nem fontos, akkor mindegy. A sima 4 is király telefon, a legjobbak között van még mindig.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zolom89
senior tag
válasz vadászcsiga #39534 üzenetére
Nekem meg van még a Blade-em, ha érdekel valakit akkor lövök ugyan arról képet az i4-el meg avval..
Fontos:
Letöltöttem a béta 3-mas szoftvert (GSM) majd mikor frissitette egyszer csak dobott egy hibaüzenetet. Azóta a telo csak azt mutatja hogy csatlakoztassam az iTunshoz. Rá is van dugva ugyan úgy, de nem látom hol lehetne Restor-t nyomni... SEGÍTSÉG
-
vans?
őstag
Az miert lehet, hogy az iTunes egy ideje minden alkalommal azt akarja, hogy autorizaljam a geppel a fiokomat? Elkeri a jelszot, vegigporog, aztan kiirja, hogy mar reg megvan, ami igy is van... Van egy amerikai meg egy magyar accountom, ha ez szamit valamit.
hábm bábm
-
Zolom89
senior tag
válasz vadászcsiga #39537 üzenetére
És akkor most mit csináljak???
-
Ragnar95
félisten
válasz Zolom89 #39535 üzenetére
Recovery módban ragadt a teló, ha iTunes látja, akkor telóra jobb klikk>restore, de próbáld meg TinyUmbrellát letölteni és ExitRecovery-re rányomni
Shift gombot tartsd lenyomva és úgy nyomj rá az iTunesban az update-re
vans?: régebben nekem is ezt csinálta és sehogy se tudtam megoldani, de egy ideje valamiért nem csinálja, pedig nem csináltam semmit, amit előtte ne próbáltam volna már[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
Eddig egyik sem megy... :S
-
HUNPSP
aktív tag
válasz Csabee. #39545 üzenetére
Szintén.
Pontosan egy 20-ast kellett rádobnom a fehér 4-esemre, igaz, fóliázva, minden tartozékkal, tényleg teljes egészében bolti állapotúan adtam el, tehát mintha ott vette volna.
Annyi különbséggel, hogy adtam a tokot is meg egy bontatlan fóliát is hozzá... összességében egy fél nap alatt lerendeztem a 4-ről 4S-re váltás, és még mindig nem bántam meg, sőt.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
tomcsi23
veterán
Hali!
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy a telón minden működik, egyedül a hivás nem. Ha kifele megy a hívás, akkor tök süket, ellenben a hívott félnél kicsöng, fel is tudja venni, de persze, nem hall semmit. Ha befele érkezik egy hívás, akkor nem csinál semmit a teló, nyugalomban van. Ellenben a másik hallja, hogy kicsöng.
Ifon 4-ről van szó....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
szezso15
addikt
válasz vadászcsiga #39534 üzenetére
Persze, dehogy haragszom!
Köszi, én igazából csak azért lettem volna kíváncsi, hogy én fogtam ki egy ilyen sz@r Blade-et, hogy ilyen csodásak a 3Gs fotói számomra... Hagyjuk, persze!Akkor ON: Ma történt velem egy kis érdekesség, barátnőmnek odaadtam hittanórára puskázni a telefonom, amikor visszahozta, akkor nem érzékelt a kijelző, csak a Home + Bekapcs. gomb reset segített... Elvileg megnézett egy lefotózott szöveget, lezárta, többet nem piszkálta... Ez mitől lehet? A JB-től?
*Hajrá Loki!* i15+
Aktív témák
- Windows 10
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest