Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Enjoy #34026 üzenetére

    Engem zavar, sőt egyre jobban zavar. Androidon sem volt problémám, ha egy alkalmazásért ki kellett adni pár $-t és az a tiéd lett, kaptad a frissítéseket stb. Ios-en ez általában már inkább kapott egy 10x szorzót de még mindig szívesebben fizetek valamiért akár 1000-2000Ft-ot is ha jó és hasznos az alkalmazás, mint akár 2-300Ft-os havidíjat... Hosszú távon ugyanis az sok pénz, főleg ha nem használod rendszeresen. Infuse-t is inkább megvettem, került majdnem 10k-ba, minthogy évi 3000-ért béreljem évente.
    Spotify, HBO go meg egyéb streamelős szolgáltatásoknál teljesen oké a havidíj de azért kapsz is szolgáltatást, ha megveszel egy pdf szkennert az nekem nem ér meg semmilyen havidíjat.
    Meg az is idegesít, hogy a youtube alkalmazásban is naponta rá kell nyomnom, hogy nem érdekel az 1 havi ingyen prémium, mert inkább nézem a reklámokat, minthogy havonta fizessek. De sajnos a szoftverfejlesztésben ez a jövő, így tudnak folyamatos bevételhez jutni, az, ha egyszer eladják neked a szoftvert az hosszútávon nem móka...

    Volt erről nemrég egy cikk, akkor gondolkodtam el rajta, hogy ha utánaszámol az ember, hogy mennyi a virtuális "rezsije" akkor durva számok jöhetnek ki. Nálunk csak spotify, HBO go, icloud tárhely van de ez is 4k havonta, plusz a net csomaggal együtt már egy 10-es és akkor még a mobilnetről nem beszéltünk, de mi még nagyon szolidan toljuk, nagyon sokan fizetnek onedrive tárhelyért, officeért, google drive tárhelyért havi sok sok €-t.

Új hozzászólás Aktív témák