- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Nekem is 1000-et ír a CPU-Z, de most 2 kártyával 20%-ot merült tegnap estétől úgy, hogy mindkét kártya aktív, telefonáltam legalább 20 percet ma és 1 óra az aktív képernyő idő (ebből ~ 15 perc 3g netezés).
Szóval egyáltalán nem vészes, sőt...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Kerni62
tag
Próbálta már valaki, hogy U8 okosórával müködik? Nézegettem az órákat, de mindegyiken csak 4.0-ás Bluetooth van, a telcsi pedig 2.0 .
-
poganytamas
senior tag
A kis kínai egyébként az eget is lehazudja, semmit nem szabad elhinni, amit akkura írnak. Én a mérete alapján olyan 1300 mAh-t tippelnék neki. A fizikát nem lehet meghaladni, van egy maximális töltéssűrűsége az akksinak technológiától függően, aztán annyi... Egy valami lehetséges: a gyártók költség csökkentés miatt gyengébb minőségű akkumulátorokat adnak a telefonnal. Lehet kapni prémium akkukat, magas minőségű cellákkal, ezek valóban ugyanolyan méretben nagyobb kapacitásúak. De vannak határok. És egy olyan akkut nem 10 dollárért fogsz megkapni
-
soundman1
senior tag
Nálam is 1000mAh-át ír ki a CPU-Z, de a kijelzőre is kevesebbet, 4,59" -ír?!. Itt nem igazán stimmel valami.
Azért jó lenne összevetni más telefonnal vagy pontosan kimérni a valósat, bár változtatni nem lehet. Én alapvetően meg vagyok vele elégedve, max. 1,5 nap-ot bír.
1900 mAh akksi jelent meg eddig, a [link]-en pedig azt írják, hogy nem jó a v7 2100 mAh-ás akksija. Hátha van itt valaki, aki rendel v3-at és v7-et, és pontot tesz a kérdés végére.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Puhány
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam Inew V3 Plus külön fórumot, ezért ha nem gond itt érdeklődnék.
Pénteken szeretném megrendelni a készüléket és előtte kicsit tájékozódnék, hátha van valakinek személyes tapasztalata. Bármi infó jól jönne pozitiv-negativ egyarántKöszi
-
Kerni62
tag
válasz poganytamas #7524 üzenetére
Szia!
Ma megérkezett a tok. Nagyon szépen illeszkedik, jó minőség, csak ajánlani tudom. Szépen zárolja a képernyőt, és aktiválja. Bejövő hívásnál a kis ablakban a zöld és piros ikon látható és kinyitás nélkül müxik. -
laci laci
addikt
A portolt rom miben módosítja az eredeti romot?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
poganytamas
senior tag
Megnéztem egy csomó fórumot, play store-t. Mindenhol reklamálnak, hogy hibás értéket mutat november óta a CPU-Z az MTK prociknál, kivétel nélkül mindenkinél 1000 mAh-t.
A Nova Battery Testert ajánlják helyette.
-
zosy76
csendes tag
válasz poganytamas #7562 üzenetére
Szia!
Köszönöm az információt!!!
Az LG-ben, nem MTK proci van,ezért is lehetett jó az írt érték. -
Lalla
tag
V3C kamerája mennyivel lehet gyengébb a sima verzióénál? Láttatok vhol samplet, vagy vmi összehasonlítást? A 3G ugye műxik itthon?
nintendo SIXTYFOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUR!!!!!!!!!
-
J0hn D0e
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom a telefonommal(inew v3 4.4.2 v1.0.13).Néhány hívott ismerősnél nem hallom őket,ők viszont igen.A kártya telenoros.Viszont,ha kikapcsolom a 3G-t a probléma megszűnik.A hivatalos oldalon láttam pár kérdezőt akiknél ugyanez volt a gond,ott firmware updatet javasoltak.Volt már valakinek ilyen gondja?Vagy ez is a "klasszikus telenor hiba"?A kérdésem az hogy így 2G-re állítva a másik SIM-en működne-e az adatforgalom.Vagy ROMcsere lenne-e a megoldás!? Köszi
-
J0hn D0e
csendes tag
+ Amit nem mondtam a másik kártya amiről az adatforgalom menne Telekomos lenne.
-
veterán
Szép napot mindenkinek
Nagyon régen jártam itt és megszeretném kérdezni, hogy az elmúlt 4 hónapban jött-e valami új hivatalos frissítés erre a csodára, és ha igen honnan tudnám letölteni?
Hangsúlyozom nincs rootolva a telóm teljesen gyári minden rajta, tehát valami hivatalos frissítés jött - e?
Előre is köszönöm -
balaaa88
aktív tag
válasz N.YCityBoy #7568 üzenetére
Hivatalos frissítés akkor jött utoljára a telefonra, mikor megjelentették...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Akkor marad így, köszönöm
-
sasa311
veterán
Tegnap olyanokat csinált a telefon, hogy párszor random eldobta a telefon hálózatot menet közben a kocsiban (vagy csak az egyik kártyát vagy mindkettőt), ilyenkor felvillant a képernyő.
Ma meg 50%-ról 2%-ra merült 1 perc alatt. Ilyet más is látott már?
-
balaaa88
aktív tag
válasz sasa311 #7574 üzenetére
Nekem az akkumulátor % kijelzés probléma talán megoldódott úgy, hogy USB-ről töltöm. Amióta így csinálom, talán jól jelzi a %-ot. Akkor jött elő ez a probléma, amikor egy 1,5 A-es töltőt használtam a töltéséhez, mert a gyári tönkrement. De lehet, hogy csak palcebo. Nem tudom. (A nagy többség a tapasztalatára épít).
-
poganytamas
senior tag
válasz sasa311 #7574 üzenetére
Nekem is gond az akku kijelzése. Üzemidőre tökéletes, de a 30% az már gyakorlatilag a 0%-ot jelenti.
Nekem ilyen dupla töltőm van, aminek az almás része elvileg limitálva van 0.5 A-re. megpróbálom mit szól ahhoz. De a másik csatlakozón se tölt 700 mA-nél többel (a vége felé mindig lecsökkenti)Számítógép USB port
almás töltő port
Galaxy tab töltőportA telefon 89%-on volt amikor rádugtam a képek miatt.
-
sasa311
veterán
válasz poganytamas #7578 üzenetére
Az üzemidővel nekem sem lehet gond, fizikailag 3 nap felett bírta az aksi az első töltés után (azt meg ugye nem lehet becsapni). A visszajelzéssel lehet a gond.
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Az egyik vesszőparipám, hogy mia bánat az "időtúllépés" a legördülő menűben? A másik kérdés, "tfalcon96" 2 számú hozzászólásában a készüléktájékoztatóban láttam az Újgenerációs extrákat. Ennek legutolsó ikonja a "LED mozgásérzékelés". Ezt tudja a mi telcsink? Ez lenne, hogy érintés nélkül csak a szenzor fölött elhúzom a tenyerem és váltani tud oldalak között?
Köszi -
poganytamas
senior tag
válasz Kerni62 #7580 üzenetére
Ugyan én már szarrá buheráltam, tehát nekem már rég nincs ott az időtúllépés, de az a képernyő kikapcsolása lesz, amikor nem nyúlsz hozzá, ennyi idő után kapcsolja le magától.
Igen, létezik mozgásérzékelés, ez tisztán csak a romtól függ, a gyáriban nekem nincs benne, de a Zopo romban pl benne van. Külön kell bekapcsolni a beállításokban, saját menüőpontja van.
-
soundman1
senior tag
válasz Kerni62 #7580 üzenetére
Néhány alkalmazást lehet csak vezérelni, a zopo romban használtam. Valószínűleg a flip tok miatt 1 cm-re (cpu-z is ennyit ír ki) van a közelítésérzékelő beállítva, ezért én nehézkesnek találtam a vezérlést, akkor már biztosabb, ha a képernyőt tapizom.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
szaby72
tag
Üdv.
Van 1 Concorde 5005 telom.
Valaki vállal 4.4.2 es androidra frissítést?
Én nem vagyok gyakorlott,inkább megnézném ,hogy kell és persze honorálnám is (mondjuk 1 üveg jófajta vörösbor,stb). -
RVR400
veterán
válasz soundman1 #7582 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy vagy menjen minden irányba a legyezéses megoldás, vagy sehogy, mert ez az oldalra dolog még csak félmegoldás sem, és roppantul vicces tud lenni, amikor az ember össze-vissza kapkod, hogy akkor most legyezzen vagy csúsztasson, mert lefelé is kell, meg oldalra is.
-
petiteto31
újonc
Sziasztok!
Nem tudtok valakit, aki foglalkozik V3 kijelző cserével? Történt ugyanis, hogy elvált a ragasztás a bal felső sarkában, Én meg, mint kreatív ember "megoldom" alapon megragasztottam pillanatragasztóval. Ennek eredménye az lett, hogy a kapacitív gombok és a kijelző alsó 1-1.5 centimétere beadta az unalmast, tehát nem reagált semmilyen érintésre. Ekkor megpróbáltam még egyszer kivenni a kijelzőt, ami sikerült is, de a bal felső sarka megint megszívatott és az utolsó 1-2 miliméter nem engedett, így a bal felső sarokban az üveglap letört. Viszont azóta már semmire sem reagál a kijelző
Segítségeteket előre is köszi
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz petiteto31 #7585 üzenetére
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
nandozo
tag
Sziasztok,
MIUI fan -oknak:
http://www.needrom.com/download/miui-v5-4-4-2/Illetve van egy V7 -> V3 portolt ROM is!
Akinek van ideje, lehetősége próbálja ki! Infókat szivesen várom :-)
-
dundavid
újonc
Sziasztok!
Nekem is inew 3v telóm van, és sajna nekem is leesett és megtört a jobb felső sarka. Azóta nem reagál semmire. Tudna vki segíteni a kijelző cserében, esetleg vkinek van kijelzője?
KÖszi a választ -
soundman1
senior tag
válasz nandozo #7587 üzenetére
A v7 romnak nem látom értelmét, csak egy újabb Lancher3-al nyújt többet.
A KK-s Miui-ra már nagyon vártam, letöltöttem 510 MB volt, remélem este fenn lesz a telón és majd írok a tapasztalatokról.[ Szerkesztve ]
-
Gaabe
tag
most próbáltam, az inew v3 plus aksija jó a v3-ba is
annyi a különbség, hogy ez 7.03Wh-s és zöld helyett kék a címke -
laci laci
addikt
válasz poganytamas #7592 üzenetére
Az egyik fórumtárs már ecsetelte,hogy semmi különbség nincs a zöld és a kék között.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
soundman1
senior tag
válasz nandozo #7594 üzenetére
Azért mondtam hogy este, mert ma hosszúzok, most fogok neki, majd holnap este tudok leghamarabb érdemben írni. Ugye a tapasztalat is azt mutatja, hogy 3 óra aktív használat alatt ki szoktak jönni a nagyobb bugok és az Android is állítja, configolja magát figyelve az akksit is cca. az első 24 órában. Majd jelentkezem.
-
soundman1
senior tag
válasz nandozo #7594 üzenetére
Nekem összességében nem jött be ez a batsilos MIUIv5 v1.0.
Ez egy KK-ra ráhúzott MIUI, olyan mintha egy MIUI Lite lenne az 1.0.13-ra rátéve. Nem is lenne ezzel baj, használnám, de a következők miatt megyek vissza a gyári romra.
- Magyar nyelv 10%-os, össze vissza jelenik meg a magyar nyelv, a többi angol
- Próbáltam tegnap éjjel a jBart progival vagyula fordítását belerakni a zip-be. 2 MB-al nagyobb lett a zip, fel is ment a zip recovery-ből a telóra, de nem változott semmi, 10%-os magyarság megmaradt
- Ezt követően próbáltam belakni a rendszert. Szuperül testre szabható, MiTool-s részében egy csomó mindent lehet állítani: tetszett! Ígéretes rom, a gyári menüt (minden magyar) is be lehet hívni MiTool-sban, mert valamit csak itt tudok állítani, pl a két SIM közötti váltást .
- T9 a Phone alk-ban nem működik, itt egy fehérre skinezett, miui-s kinézetű gyári phone alkalmazás van, nem a miui tárcsázója
- A flip tok nem működik, de lehet, hogy valamit elállítottam a nagy configolásban.
- Nem erőltet semmit a MIUI, korábbi telómon volt ilyen nem official MIUI-s tapasztalatom
- A nagyobb baj, hogy néha feldobja az android.process.media alakalmazás leállt üzit, és a legnagyobb bajom, hogy a MyBackup alkalmazás felrakja, de indulás után kifagy.Szóval, ha van nálam szakértőbb kolléga, aki végigpróbálva mindezeket jBartban csinálna egy full magyar romot (Mi-Tools angol maradhat) és megoldaná a kifagyások okát, már tenném is fel a főztjét.
-
sasa311
veterán
Én az enyémet most meguntam és indította megy dispute-ot paypalon.
Pár napja azt kezdte el játszani, hogy nem elérhető vagy az egyik, vagy a másik vagy egyik kártya sem. Látszik is, hogy beszürkül a kártya jele, próbál újracsatlakozni és legalább 5-10 percig nem elérhető ilyenkor a telefon.
Ma reggel meg 77%-ről csippant kettőt, hogy lemerül és kikapcsolt, 10 perc töltő után lehetett újra bekapcsolni, 2%-ot mutatott.Ezzel én így nem tudok létezni
Szerintetek az én készülékem konkrétan hibás? Megérné újra ilyet venni vagy inkább hanyagoljam, mert ilyen lesz a csere is?
-
-
007spider007
csendes tag
Egy Concorde 5005(elméletben egy az egyben ugyanaz: INEW v3)-öt nyúzok jelenleg. Az utóbbi időben mind 4.2 és 4.4-et megjárt már a készülék, s próbálva a sok rom-ot, mindnél más volt az alapvető probléma.
4.2 Tsunami rom(előtte a gps fix rom flashelve):
- Gps és egyebek tökéletesen mentek, viszont bekapcsolt mobilnettel nem tudtam hívni, annak ellenére, hogy az itt belinkelt "INewV3PatchGpsBaseband_02.05.14.zip"(azt hiszem innen szedtem) felraktam volna.Mivel leginkább 4.4-et szeretnék a telefonra rakni, ezért több kk-s romot is kipróbáltam.
4.4:
- legnagyobb probléma a töltés volt. hol érzékelte hol nem, vagy egymás után 3 szor csipogott, hogy elment-van töltés. olyan is volt, hogy lehúztam töltőről, s még kb vagy 5 percig vagy amíg nem indítottam újra a telefont azt írta ki, hogy töltöm. Pedig már vagy 5 perce kihúztam belőle a kábelt. Erre nem tudom milyen gyógyír lehet vagy mintha valaki említette, hogy rossz preloader van rajta.
- nvram error 10.: erre annyit tudok, hogy másik nvram-al kell lefrissíteni a cuccot. (honna szedhetek, s hogy frissíthetem le)
-gps: 4.4-en egyszerűen nem tudtam beüzemelni sehogy sem.Még sajnos nem vagyok olyan tapasztalati szinten, hogy mindezt megoldjam, de rajta vagyok, s szívesen fogadom a segítségeteket, ha segítetek.
Mikor felraktam a "iNewV3_KK_v1.0.13_CWM"(official kitkat) már akkor is jelentkeztek a töltési problémák(akármelyik romot is raktam rá utána.) Hál istennek 4.2-nél nem volt ilyen probléma.
ezúton kérdezném, hogy mivel próbálkozzak, melyik az a rom, mely elég stabilnak, s relatíve problémamentesnek tekinthető. Ha a gps-t nem is sikerül helyreraknom, viszont a töltés, nvram, hibát szeretném elkerülni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs