- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali35
újonc
Nekem most jött meg egy INEW V3 PLUS és ugyanez GPS működési hiba jelentkezik mint a #8242 hozzászólásnál, de nem szivessen rootolnám a telót, mert még új. Valaki tud megoldást erre? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Mecy_Lacee
senior tag
S ez még mindig nem a V3 PLUS topikja...
Mért nem lehet off-ba rakni, ha nem V3-ról van szó???
Le van írva egy jó pár gps okosítás, keress rá.
Ha ezekkel se menne, linkeld melyiket próbáltad, s talán tudunk mutatni egy másikat. Talán. De ezzel se garantálunk semmit...Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
Solymi81
aktív tag
válasz Mecy_Lacee #8252 üzenetére
Nem visszaszólásképp, de szerintem semmi baj sincs azzal hogyha itt teszi fel a kérdést.
Nem hinném h a Plus annyiban más lenne, h itt nem lehet rá válaszolni.
Nekem is az van és folyamatosan ezt a fórumot nézem h mi az újdonság.Egyébként azzal egyetértek, hogy a GPS dolgokra rá lehet keresni.
-
pappi71
újonc
Hali!
Va egy becsíkozódott képernyős INEW V3 -as telefonom!
Tudna-e valaki segíteni ,hogy a telefon nemóriájában lévő adatokat
hogyan tudnám át menteni ?
Összekapcsolva számítógéppel csak az SD kártyán lévő adatopk jelennek meg!Előre is köszi!
-
Joke21
aktív tag
Páromnak inew v3plus telója van. Van rajta egy harass blocker nevű progi, gyárilag, nincs is az alkalmazások listájában. Ha nincs rootolva, akkor nem is tudom eltávolítani? Úgy néz ki sajnos, hogy önálló életre kelt.
-
Jolly87
tag
Sziasztok.
Egy kis vélemény nyilvánítás a telefonról, másfél év távlatából.
Első látásra szerelem. Nagyon tetszett a hatalmas kijelző, a viszonylag olcsó ár(47000).
Az előző telefonjaimhoz képest hatalmas pozitívum, hogy rengetek alkalmazást használva sem lassult be a telefon. Nagy belső tárhely+SD kártya. A gps szinte használhatatlan volt. Fórumon írtak megoldásokat, de egy sem segített. Fél év után sikerült arcra ejtenem úgy a kijelző megrepedt, alsó részen nem müködött az érintő. Sikerült 20000- ért szereznem egy vadi új alaplap hibásat. A régi telefonomból alaplap kivéve és az "új" telefonba betéve. Így maradt egy csomó alkatrészem. Érdekes mód a szerelés után a gps megjavult, így sanszos, hogy hardveres gond volt az elsőnél. Pár hónapja esés nélkül elkezdett leválni a kijelző. Érdekes látvány, illetve a kijelzőhöz vezető szalag is sérült, így néha elmegy a kép, mivel a szalag cseréje nem igazán lehetséges, így gyanus, hogy a végét járja.
Páromnak vettünk fél éve egy Doogee DG 550-t (tiszta Inew koppintás aminek szintén elvált a kijelzője a helyéről, plusz oldalt a hangerő gombnál is levált a borítás.
Szóval összegzés képp azt mondanám, hogy az vegyen kínai telefont aki olcsón akar jót venni, amit max 1 évig használ. Ezek apró, de annál bosszantóbb hibák. Az, hogy érdemes romot cserélni, ügyeskedni és barkácsolni, hogy egy tökéletes telefonunk legyen az sajnos úgy látszik, hogy elkerülhetetlen!Tibor
-
nandozo
tag
válasz pappi71 #8255 üzenetére
Szia,
Mit szeretnél róla lementeni?
Az SD kártyára Totalcommander-el mindent át tudsz pakolni ami felhasználói adat és te raktad fel, ha meg backup-ot szeretnél akkor Titanium.Az más helyzet, ha semmit nem látsz / nem is érzékel a telefonképernyő (így az USB módot sem tudod kiválasztani, vagy másolgatni a telefonon; bár OTG kábelre dugott egérrel / widi -vel áthidalható ez is, persze TV kell hozzá).
Ilyenkor adb kapcsolaton keresztül (mintha ROM-ot akarnál rátölteni) pull paranccsal lehet lemásolni róla dolgokat, ehhez kell egy kis android ismeret, hogy hol mi van... MTKDroidTools-ban van adb terminal.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
Továbbra is szent meggyőződésem, hogy valamilyen idoszinkron hiba is befolyásolja a GPS-t.
Kapcsolatok ki az automatikus idő és időzóna beállításokat, telepítse tek fel a clocksync és a time zone fixer appokat es nagyon jó lesz a GPS.
Alapvetően szerintem gyenge a vevő és gyakran lévő, ilyenkor újra csatlakozna ráadásul agps támogatással, de a hibás rendszer idő ezt pontatlanság és nehézkesse teszi.
Nekem így most frankó, ugyanúgy elhagyatott a jelet egy felüljáró alatt de villámgyorsan visszaal vagy ha a nem várt irányba kanyarodik, akkor is villámgyorsan követi a nyíl a poziciomat.
És nem mellesleg a dst kezelés is jó lett.Box's don't touch!
-
pappi71
újonc
Sajnos semmit sem látok a képernyőn! De valószínű,hogy érzékel,mert
az ébresztőt ki tudom lőni! -
RVR400
veterán
válasz Jolly87 #8258 üzenetére
Sajnos a V3 tényleg elég mostoha cucc lett ,pedig amúgy szép teló, exkluzív is lehetne, de így elég fos. Utólag boldog vagyok, hogy viszonylag hamar sikerült tőle megszabadulnom. Ráadásul ez a kijelzőhiba...
Nekem az első érintőhibás volt nullkilométeresen, aztán jöttek a törések, a kijelzőkiesések..
Ami a hab a tortán, hogy Dunát lehetne rekeszteni a rendelt kijelzőkkel, és mit csinál az Inew? Az új kijelzőkhöz kiad egy 4.2-es FRISSÍTÉST, amikor máshol már 5.1-ekkel is dobálóznak... -
laci laci
addikt
válasz poganytamas #8264 üzenetére
Sajna elég sok rommal csináltam és semmi. De megnézem amit linkeltél, köszi.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
RVR400
veterán
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Két kérdésem is lenne mesterek.
Mióta felraktam a KK-t, a zenelejatszoba, ha elakarom indítani az SD kártyán lévő zenét, lejátszik, 3 mp-t utána kiirja, hogy az sd kártyát váratlanul eltávolították. Ha telefon belső memóriájában van akkor gond nélkül játssza. Mit lehet ezzel tenni?
Másik kérdésem, hogy a kijelző feloldó gomb felett lévő oldalsó "fém" csík leesett és elhagytam, ezt lehet külön venni valahol, vagy valakinél egy lerobbant telefon alkatreszbol eladná e nekem?
KöszönömEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Atomgeszi #8268 üzenetére
Első ötletem, hogy próbálj másik SD kártyát. Ha azzal is csinálja, akkor passzolom. /Nekem MIUI van most fent, majd este kipróbálom./
Alkatrész ügyben laci laci kollegát keresd. Rendes, segítőkész. Ha van neki, segít...Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
Atomgeszi
veterán
válasz Mecy_Lacee #8269 üzenetére
Hali!
Helyesbítek, néhány számnál csinálja ezt, ha total commanderben vagy akárhol akarok valamit csinálni a fájllal, azonnal ezt írja ki, tehát még át másolni sem tudom, mindenképp kell a gép hozzá,max törölni.
Rendben írok neki, kösziEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
soundman1
senior tag
A [link] feltettek egy cxq_inew_v3w_v1.0.14.zip fájlt. Ez jó lehet nekünk, mivel az utolsó az 1.0.13 volt?!
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz soundman1 #8280 üzenetére
Szóval valaki nézte a linket, hogy a mi v3-unkra adták-e ki ezt a frissítést? Az 529 MB méretű fájlt nem tudom letölteni, hogy belenézzek. A v3+-ra való 09-es rom is másnap már fent volt needrom-on.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz laci laci #8283 üzenetére
Miből látod, hogy nem a miénk? Hogy lehet a baidu-ról letölteni? Csak azért kérdeztem előbb hsz-ban, mert van a miénk a sima v3, a v3c a kínai verzió, a v3a a +-os verzió, és más nincs. E rom verziószáma pedig a következő lenne, a 14-es. Közben socrate (baidu-ról) felrakta a needromra a v3c verzióját.
[ Szerkesztve ]
-
teo027
tag
Sziasztok, hosszú problémamentes működés után most szarakszik az asszony telefonja.
Egyik napról a másikra meghalt az aksi. Nem lehet tölteni sem.
Vettem bele egy Concorde aksit, ami Inew klón. Kb. 1,5 hétig tökéletesen működött, tölthető volt stb, de tegnap megadta magát az új aksi is.
Se kép se hang és töltésre nem reagál (több töltővel próbálva)Lehetséges, hogy zárlatossá teszi az aksit? Van esetleg ilyen jellegű tapasztalat?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
scholli626
csendes tag
válasz kmarci25 #8200 üzenetére
Sziasztok nekem is hasonló a problémám van.
Annyi még hogy én múlt hét pénteken illuminált állapotban elejtettem debrecen főterén és lett rajta egy kis karcolás de nem volteddig semmi baja.MA behoztam az irodoba még útközbe játszottam si vele aztán felraktam töllteni és amikor leszedtem már nem érzékelte csak a telefon felét:S Valaki esetleg valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz laci laci #8285 üzenetére
Úgy látom needromra is kitették a 1.0.14-es mentését. Ha lesz időm valamelyik nap felrakom.
Úgy látszik az őrangyalom vigyáz a telefonomra - bár én is vigyázok rá rendesen -, eddig semmi komolyabb baja nem volt, se lett, pedig egyszer én és kétszer a gyerekek is leejtették már a gyári tokban lapuló szépséget.
[ Szerkesztve ]
-
poganytamas
senior tag
válasz poganytamas #8292 üzenetére
Vannak itt bizonyára Concorde 5005 NFC-sek is. Az inew preloadere nem kompatibilis, kinyírja a telót, ne süssétek rá! Ha mégis sikerülne kinyírni: [link]
-
soundman1
senior tag
válasz poganytamas #8292 üzenetére
Ez sajnos biztos 4.4.2 és nincs root-olva, de álmodozni lehet a [link] 05.29-i bejegyzése alapján: "Once we got the latest Android L firmware for the iNew V3, we will release it on our website at the first time."
-
RVR400
veterán
válasz junkpod #8295 üzenetére
Alapvetően a telefonnak több összetevője is van, és kb a SOC ára az, ami a legkevésbé árképző tényező. Azért az összeszerelési hibák ellenére, meg a szar támogatottság mellett hozzá kell tenni, hogy a teló kamerája, kijelzője, kialakítása átlagon felüli, tehát hiába hasonlítgatod egy 90 dolláros Cubot S168-cal, mert nincs értelme összehasonlítani a kettőt. (jobb vaku+10, jobb kamera+10, jobb kijelző+10 USD és meg is vagy)
-
nandozo
tag
válasz soundman1 #8294 üzenetére
Sziasztok,
Valaki el tudja mondani, hogy minek rá 5-ös Android?
A 4.2-vel már buktam a CIFS-et ami nekem pl fájt, a 4.4-et már nehezebb volt rootolni oda telepíteni a szoftvert ahova a használója akarja, hozzáférni pl akku - merülési adatokhoz, az 5 még biztonságosabb lett...
64bites szoftverek miatt? Mi az amivel többet tud? 1Gb Ram mellett...Jó az fejlesztési üteme, de úgy érzem az iránya nem.
Megkövezhettek e miatt, de ez a véleményem.Persze messze vagyunk az iOS-tól hála az égnek...
-
soundman1
senior tag
Segítség kellene, mert nem szeretném a hibátlan telót téglázni.
Tegnap feltoltam volna az 1.0.14-et a TWRP-s 1.0.13-ra. SP F. Toolsban Download-dal nem ment, így Firmware Update-el tettem fel, de ennél meg be kellett pipálni a data és cache img-t is. Romfrissítés után nyomtam az új gyári Recovery-ben data és cache wipe-t. Ezt követően rootolás jött, de közben kifagyott: vroot és kingroot (needromon ezt ajánlották) esetén is. Az egyik IMEI elszállt, ezért MUT-tal beírtam az IMEI-t, de ezt írta: This command not allow this Userbild. DroidTools-al se ment az IMEI visszaállítás. Mivel volt az 1.0.13-ról TWRP-s Backup-om és NVRAM mentésem, gondoltam visszarakom SP F. Tools-al az 1.0.13-at. Többszöri v3 és v5 verzióban se futott le végig hibátlanul Download-dal, se Firmware Update-el. Végül mikor bekapcsoltam, lett egy olyan 1.0.13 rajta, ami elindul, de nem tudok belépni a TWRP-be, mindkét IMEI elveszett, és ugyan úgy járok, mint előbb írtam, ha megpróbálom az IMEI-t visszaállítani. Az Alapsávhoz Ismeretlent ír, tehát sérülten ment fel a rom az biztos.
Nem akarok össze vissza próbálkozni. Mivel folytassam, hogy legalább az 1.0.13-at visszarakhassam? Először NVram restore, utána IMEI visszaállítás, majd TWRP-ben Backup-ból legyen egy Restore?SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ukrajnai háború
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- Monitor hiba topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.