Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Somatom #21965 üzenetére

    Nekem C520-asom volt, illetve még mindíg megvan.
    Töltője ment tönkre, emiatt nem tudom használni, mert az általános töltők nem töltik, hanem PC Download módba átkapcsolják.
    Egy ideig (ide sem merem írni :D ), én is babrálgattam rá Primót, és hasonlókat, de az elmúlt néhány évben, amióta mindenki mindenre telefont használ, már elő sem vettem.

    Nekem az Igo8-as felületében tetszett az automatikus 2D nézetre átkapcsolás. Ez az összes navi szoftverből hiányzik, beleértve a Primot is. Amikor ui. a következő kereszteződés több, mint 5km-re van, akkor nem igazán érdekel, hogy van egy nyílegyenes csík a képernőn, ami az autópályát jelenti. Olyankor számomra hasznosabb volt azt nézni, hogy a 2D térképen hol járok.

    Valami hasonlót próbáltak belecsinálni az Androidos Igo Nextgen-be is, de az csak annyit tud, hogy autópályán "magasabbról" mutatja ugyanazt a 3D nézetet, de ez országúton nem működik.

    Kézzel lehet kapcsolgatni a 2D-3D nézet között, de még kocsiban sem ajánlott a navit babrálni vezetés közben, nemhogy motoron :) Főleg, hogy a telefon érintőképernőjének kezeléséhez a kesztyűt is le kell venni :D

Új hozzászólás Aktív témák