- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
diablovf
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy telefon,a tulaj azt mondta megrootolták,de valami nem lett jó.
Build-szám: BalongC52b311. Láttam ezt egy leírásban,de a letöltő link már nem jó. Most a 2 gombos indításra nem reagál, a 3 gombos frissítéssel csak a Huawei logo jön be. Szervíz kóddal indítva a frissítést, újraindulás után olyasmit ír pirossal,hogy "Phone unlocked". Köszönöm. -
ANDROID???
addikt
Nagyszerű B565-re felment a B587, erre BalongB52B311
Sima 3 gombos módszerrel, ez meg hogy?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz diablovf #1906 üzenetére
Olvastad ajánlom figyelmedbe!!!
Ha valakinek a TWRP-és a ROOT és nem tud telepíteni, vagy ha vissza teszi az stock recoveryt, és "Install Failed" felírat fogadja, akkor ott kérjen segítséget ahol a ROOT-és a TWRP felrakására kérte. Ezért nem kell megsértődni sem mivel nagyon sokszor le lett írva. Mivel se az 5.0.1-re se a 6.0 nincs stabil TWRP. Ezért el kell gondolkodni hogy mi éri meg egy bootlop vagy egy rendesen működő készülék.
A szolgáltatós telefon (Vodafone, Telenor, Telekom) Minden esetben SINGLE SIM-és!!! ROOT-lása az estek 99%-ban bootlopal jár TEHÁT NAGYON AJÁNLOTT A MELLŐZÉSE!!!!!
Csak ezt kellett volna elolvasni.....
A Tő szavakból meg semmit se tudok
Utoljára kérdezem, a bootloader nyitva (valószínű ha rootolva volt) unrootolva is van a gyári recovery vissza van rakva, és melyik ROM lett rá erőltetve???
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
hundeep
csendes tag
Na én is jelentkeztem,hogy nekem is balongos lett a teló, én kaptam valamelyik nap az 587et Telekom függőhöz amin 150b565 volt előtte pedig sajna nem tudni. En nem csináltam frt telepítés előtt ,de utána egyből. A kérdésem az lenne csak,hogy mi is pontosan a balangos build? Mert eddig kopp kopp hiba nélkül ment csak most,hogy olvastam így megnéztem mi lett es itt is balang van.
-
mufflika
tag
Sziasztok.
Olyat segítséget szeretnék kérni, hogy megcsináltam a következőt. "Android rendszer fogyasztási probléma:"
Lépésről - lépésre. sikerült is minden! De magától pár óra múlva vissza állt a legfrissebb verzióra, 10. x.x. re. de nem is jelzett semmit, hogy frissített vagy töltött le valamit, csak mondom ránézek már. és már ez volt!
Mit kell csinálni, hogy ne frissüljön, ne álljon vissza?
Köszönöm
m. -
gianone
őstag
válasz mufflika #1910 üzenetére
Két dolgot is tehetsz. Vagy kikapcsolod Gugli Playben az automatikus frissítést. Vagy letöltöd a legújabb verziót, kinyomod a netet, és eltávolítod a frissítéseket, és azt rakod fel. Már az se hibás, csak az a lényeg, hogy ne a Play frissítse. Illetve megcsinálhatod mindkettőt is a jövőre tekintettel.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
hundeep
csendes tag
válasz gianone #1909 üzenetére
na majd akkor megpróbálom újrarakni ha meg marad ilyen akkor üsse kavics..sajnos az alap gondot nem oldotta meg a bluetooth és a wifin youtube használtatát egyszerre kihangostón, leveszi 360pre és kb 20ásodpercet tölt előre, megáll és ujra még vége nincs a zenének tehát igy nem kell halgatni muzsikát másik telóval megy ezért gondoltam hátha csak szoftver,de lehet a teló modemje ennyire képes?! na sebaj ez legyen a legnagyobb bajunk
-
pityesz1
csendes tag
Anno kézalól vettem a készüléket ami elvileg Telekomos (single sim) de a napokban frissült az ALE-L21C432B585 buldra ami ugye független buld.
Most akkor tényleg független vagy az előző gazdi a anno a"függőre egy független romot tett?
Ez csak úgy deríthetem ki,hogy belerakok mondjuk egy Vodás kártyát, vagy van valmi más ell. lehetőség is? -
bubus66
nagyúr
válasz hundeep #1908 üzenetére
Igen a B587 lesz a Balangos próbáld meg
Innen próbálj meg vissza tenni egy C150B565 vagy egy B150C585-öt..
Igen az okozhat minek akarsz függetlenre függő Rom-ot feltenni
Tessék itt a Tiedhez való És imádkozzál, hogy felmenjen..
Egy kicsi olvasni kellene, pl a Logoutomba le van írva, sok minden, a lányomé és függő, de én kinyitottam a BL és feltettem Rá a független ROM-ot.
Ha az elején vásárolta akitől vetted akkor előfordulhat (mint az enyém Telekomos volt és gyárilag független) és akkor, hogy elkerülje a rengeteg szemetet kinyitotta a BL és fel tette a független ROM-ot.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz Just_Reboot #1929 üzenetére
Egyik sem ajánlott a szolgáltatós nem ROOT-olható
-
bubus66
nagyúr
válasz Just_Reboot #1931 üzenetére
Sok sikert hozzá.. Én abban nem vagyok és nem is leszek partner. Vannak az XDA-n a tégla gyártó kisiparosok fordulj hozzájuk bizalommal..
Ha valakinek a TWRP-és a ROOT és nem tud telepíteni, vagy ha vissza teszi az stock recoveryt, és "Install Failed" felírat fogadja, akkor ott kérjen segítséget ahol a ROOT-és a TWRP felrakására kérte. Ezért nem kell megsértődni sem mivel nagyon sokszor le lett írva. Mivel se az 5.0.1-re se a 6.0 nincs stabil TWRP. Ezért el kell gondolkodni hogy mi éri meg egy bootlop vagy egy rendesen működő készülék.
Csak úgy halkan meg jegyzem az egabi71 ez miatt ment szervizbe, és még rajta kívül 4-5 amiről tudok..
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Én se tudtam rootolni. TWRP simán felment, de SuperSU megfektette. Dualosított szolgáltatós. Szerencsére vissza lehetett hozni.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz Just_Reboot #1935 üzenetére
Ha bátor vagy, próbáld meg, én is gondolkodtam rajta, de hagytam inkább. De ha nem jó, akkor Sokkobannal reklamálj, ne itt.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz Just_Reboot #1937 üzenetére
Ha ez segít, szerintem bolgár.
Bár blogspot.hu-s az oldala.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
egabi71
aktív tag
válasz Just_Reboot #1931 üzenetére
Sok sikert hozzá,ami az xda n van sd procishoz van.a krimin-en nem nagyon müködik.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz Just_Reboot #1941 üzenetére
Sok sikert hozzá sikerült félre írni a particiót biztos..
De nem baj ez ugyan olyan mint a P8 Lite-re P9 Lite ROM-ot akar feltenni na annak milesz a build száma
-
bubus66
nagyúr
válasz Just_Reboot #1944 üzenetére
Tessék itt van mi meg mondtuk örülj neki vagy erőltesd tovább hát ha jó lesz jobbik esetbe egy könyvnehezéknek biztosan meg lehet csinálni. Ott az XDA hogyan nem műkődik érdekes..
-
gianone
őstag
válasz Just_Reboot #1944 üzenetére
Haha, ennél még én is tovább jutottam.
Még van esélyed téglázni, ha nem adod fel.
Még twrp-s mentés-visszaállítás is ment.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Just_Reboot
addikt
Root helyett inkább ez fog felmenni holnap. [link]
-
egabi71
aktív tag
válasz Just_Reboot #1941 üzenetére
A tvrp nagyon bizonytalan,van akinek ment,de olyan is akadt akinek átírta a particio kiosztását.Vigyázz vele
Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest