- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
Tompichu
csendes tag
Oké, köszönet mindenkinek
-
bubus66
nagyúr
Elkell, hogy keserítsen a P8 Lite tulajdonosokat.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
P8 sima topicban már leírtam, hogy mit szeretnék.
[link]
[link]
A lényeg, hogy egy csere telefont kaptam, amivel sokáig kell együtt élnem, ezért én szeretném átvarázsolni, de nagyon régen főzögettem (ha egyáltalán ezt még így hívják. :S ), ezért segítségre lenne szükségem. A-Z-ig. Nagyon hálás lennék, ha valaki szájbarágósan elmagyarázná, akár PM-ben is, hogy miként tudom Nexus-szá változtatni a telefont. És természetesen majd később vissza is kell állítanom, mert nem az enyém, de ebben a formában, nekem nagyon nem jön be, és nem áll kézre.
Hiányzik az alkalmazások gomb, nem tetszik a felülről lehúzható menü, és szeretném a felesleges alkalmazásokat kihagyni a telepítésből. Lenne erre mód, mit gondoltok?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
bubus66
nagyúr
válasz z123456789 #1561 üzenetére
ALE-L21C128B130
Ez a build számú ROM nincs meg, hogy vissza lehessen tenni akár milyen mokolás alapján .. másikat teszel fel nem is lehet visszaállítani.. Pont ez az ami marad.
Ahhoz, hogy mokolni tud a BL is nyitni kell amit nem lehet nyomtalanul vissza zárni
Bocsi de kölcsön telefonba nem segítek semmit sem főleg nem úgy, hogy a Fenti build számú ROM nincs is meg...
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz z123456789 #1563 üzenetére
Tedd fel a Nova Launcher vagy amelyiket akarod, én egyik Huaweimnél sem használtam mást a gyárin kivül
Lényegében az alkalmazás ikonok, ugyan úgy ki lehet tenni mint egy másik Launchernél..
Így lehet kitenni őket 4x5 vagy 5x5 variációba
Szerintem ez meg sokkal jobb mint bármelyik Launcheré.
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz z123456789 #1568 üzenetére
Nekem eddig, szinte minden alkalommal 1-1.5 hét volt a szerviz, de inkább 1 héten belül, addig viseld el
Xiaomi redmi note 12 pro
-
bubus66
nagyúr
Ha esetleg valakinek szüksége lenne Rá
-
bubus66
nagyúr
soundman1 fórumtárs is ajánlotta tehát nem hülyeségből papoltunk a factory reset, és ez mindegyik Huaweire és Honorra igaz
Igaz Honor 7 topik de nagyon is ide vág...
Minden frissítés után kell egy factory reset, pláne főverzió váltás után.
[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem a sima a topicban viszont nemigen volt időm, de ha jól rémlik ebbe a topicba irányítottak
Dualosításban szeretnék kérni segítséget. (tudom hogy garivesztéssel jár)
Jelenleg ALE-L21C128B130 rom van rajta.
Tudna adni valaki egy leírást, hogy miket kéne tennem? illetve ez lehet hülye kérdés, de azon kívül hogy dual-os független is lesz? Egy voda-s kártya menne a telekomos mellé...
Előre is köszi a segítséget!
Régebben samsungokkal romolgattam már, szóval egy jó leírás alapján biztos meg tudom csinálni, csak nemigen láttam itt topic összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Szia ahogy nézem a készülék Telenoros. Tehát sok mindent nem lehet vele kezdeni, mivel ahhoz, hogy dualosítani lehessen ki kell nyitnia bootloadert (pont most fejeztem be az új képek fel rakását). Ami terméseztessen garancia vesztéssel jár.
Ha valami gond lenne akkor a C128B130-at vissza se tudnánk tenni mert nincs meg.
Attól, hogy dualosítok egy szolgáltatós még nem lesz független (ebben viszont nem segítek). Ugyan úgy csak a Telenor kártyával tudod használni mindkettő slotott..
#1584) gianone
Azt sem érdemes mert a Telenorost nem tudja visszatenni mert nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
válasz bubus66 #1585 üzenetére
Hát köszi, akkor kénytelen leszek a hívások erre átirányítva telefonálni pedig a másik szarról kombónál!
Ha jól láttam korábban másolta valaki face-ről, hogy erre a 6-os androidot se adja ki a telenor Na mindegy igazából nincsen vele bajom így se csak jólettvóna
Esetleg arra külön nincs megoldás erre a ROM-ra hogy a spotify-t tudjam kezelni a zárt képernyős, alulról felhúzott menüből? (ahol az alap zenelejátszó, flashlight, stb van..)
-
*gerus*
újonc
Sziasztok!
A segítéseteket szeretném kérni szoftverfrissítés terén:
• Egy hete kaptam új céges telefont, egy P8 lite-ot
• Magyar Telekom-os
• jelenlegi verzió ALE-L21HUNC150B205
• szeretném frissíteni 6os Androidra
• OTA nem talál semmilyen frissítést
• Láttam a fórumon, hogy többen írták, hogy kinn van Telekom új szoftvere a ALE-L21C150B565 (Android 6), de sehonnan sem tudom letölteni a netről- Honnan tudom letölteni a ALE-L21C150B565?
- Ha a telefon a frissítő menüjéből frissítem helyi frissítéssel a leírtak szerint, milyen felhasználói adatok vesznek el? (a céges mail boxot csak IT-s segítséggel tudom újra beállítani jelszó hiányában…)Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket.
-Gerus
-
*gerus*
újonc
válasz bubus66 #1589 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
• Igen, Andriod 5.0.1 (3.1 EMUI) -> Andriod 6.0 (4.0 EMUI) frissítés szeretnék (ha jól tudom B565 a legújabb Telekomos?! - Ez az ajánlott verzió nekem B205-ről történő frissítéshez?) – mivel céges teló, nem raknék fel mást, nehogy gond legyen belőle…
• Ha jól értem akkor a küldött link alapján, akkor hiába maradna meg bármilyen adat a telefonomon a „Helyi frissítés” révén történő Főverzió váltást követően, mindenképp csinálnom kellene egy factory reset-et (hogy ne működjön rendellenesen a teló), amelyet követően úgy is törlődik minden?
• Ez OTA frissítés esetén is így van? Vagy ott nem szükséges FR az update-et követően?
• Ha mégis kell FR (OTA vagy Helyi frissítést követően), akkor biztonsági mentés visszaállítással visszaállíthatom a céges levelezési fiókom és a kapcsolódó appot (IBM Verse)?
– ha lehet, elkerülném a magyarázkodást a cégnél, hogy miért daráltam le az egy hete kapott telefont…• Többen írták, hogy nekik a telefon automatikusan megtalálta a frissítést (Beállítások / Frissítő / Frissítések keresése), azaz OTA-n keresztül. Nekem ezt miért nem találja?
Ha várok még egyszer elérhető lesz nekem is?
(nem tudom számít-e, de nincs benne SD kártya, de van 6,2 GB szabad hely a belső memórián)• Egyébként érdemes megcsinálni a Főverzió váltást?
Ha érdemes megcsinálni a frissítést, hol érem el a frissítő file-t?
Köszönettel,
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz *gerus* #1590 üzenetére
Igen az OTA-n is ugyan így van mivel ott is főverziót frissítesz.
Érdemes mert a 6.0 jobb azért nem jelez szerintem mert 205 végű van rajta de amit én küldtem az is hivatalos, magyarul semmilyen garancia a nem bukik az e-mailnak meg mi köze lenne hozzá ha én újra a laptopomat és belépek a Telekom fiókba akkor az összes levelem meg van
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Kellene egy kis segítség. Leesett az a pofonegyszerű megoldás, hogy a nem gyári appoknak az ikonját is ugyanúgy lehet témában lecserélni, mint a gyáriakét. Csak a folyamatának a nevét kell adni az ikonnak, más nem is kell.
Pl. YouTube
com.google.android.youtube.png
Így a Beállítások menüben, értesítési sávon stb. is megváltozik az ikon, nem csak kezdőképernyőn. És akkor már a menü ikonjait is valamennyire egységesíteném, már amit enged. A mókolt appokat (pl. FB Lite nem böngészhet nálam) sem kell ApkEditorban is szerkeszteni frissítéseknél az ikonok miatt. Viszont nem minden folyamat nevét tudom. QSCM sem mutat mindent, és gugliban sem találtam az összeset. Valamit nem tudok elindítani, valamit meg hiába indítok el, mire a futó alkalmazásokba belépnék, tárolja, és ott már nem írja. Szóval a folyamatok nevére lenne szükségem:
Google címtár szinkronizálása
Google naptár szinkronizálása
Android rendszer (már ha lehet, gondolom nem)
Beállítástároló
BootsetupAP (szerintem ez se fog menni)
Gördülőkép
Int. headset vezérlés
Naptár tárolása
Névjegytár
Rendelkező üzenetHa bárki tudja akármelyiket is, azt megköszönném.
A Beállítások főmenüjének ikonjait is cserélném, de arra még nem jöttem rá. Kellene egy ilyen téma.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
A tárolók megvannak, csak a providers-t kell beszúrni.
Pl. com.android.providers.settings
A szinkesek.
com.android.syncadapters.contacts
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
válasz gianone #1594 üzenetére
Ezt a hármat nem nézné meg nekem valaki?
Gördülőkép
Int. headset vezérlés
Rendelkező üzenetMoto G-ben nincsenek, P8 Lite-om nem rootolt. A System mappán belül vagy az app-ban, vagy priv-app-ban voltak. Mikor futtatná az apk-t az ember, rákérdez, hogy biztos, akkor kiírja a folyamatot is, nem is kell csinálni semmit. Megköszönném.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
bubus66
nagyúr
válasz gianone #1596 üzenetére
HuaweiExtratorral szedd szét az update,app majd abból kitudod venni ami kell neked. Vagy szétszedjem a B584- és a átküldjek az alkalmazásokat?
(#1598) szemesi69
Amit ő szeretne ahhoz kell ROOT mert az apk nem csak elindítani kell, mert root nélkül meg a ROOTExplorer se tud másolni és ahhoz, hogy megnézze mi a neve szét kell szedni az apk..
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest