- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Igen érdekes módon össze vissza telepítettél mindent. Utána meg kérdezel esetleg nem fordítva kellett volna..
Most meg már elég nagy a baj, hogy kérdezzél, való színű, csak személyesen tudnám meg oldani...
Mert minden le van írva az is hogy Szolgáltatósra nem lehet fel tenni simán a C432B133-t csak fastbootal nyitott BL.. Attól, hogy Balongos még használható max nem kap frissítés
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz gianone #2255 üzenetére
Igen de az MM-re fel sem tudja tenni.. Neki meg az van fent B565 Megmerem kockáztatni, hogy talán a C150B565 lett ráhúzva vissza.
Nem biztos, hogy nem jól gondoltad, mert én már nem tudom, hogy ki kivel van.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
djgtram
csendes tag
Speciel Balongból pont hoztam már vissza egyet, és a tegnapival ellentétben az sikeres volt. :-)
- B052, 4 img fájl fastboottal
- Vendoros update.app
- B170/171 rendesen kártyáról
- utána OTA vagy tetszés szerintleírás: http://ministryofsolutions.com/2016/07/huawei-p8-lite-ale-l21-balongc52b311.html
vendor: https://drive.google.com/open?id=0B1Z5zkx7AGWGa3RmN21NZVRqYTA -
kapi.L
csendes tag
válasz bubus66 #2253 üzenetére
Jogos, a le****ás, előbb kellett volna kérdezni... Mentségemre szóljon, hogy az elmúlt években, több készüléket is frissítettem, az LG-től a Xiaomiig, gond nélkül, az LG-nél nem okozott gondot a szolgáltatóról, függetlenre átállás, gondoltam itt sem lesz az, tévedtem, mos ezúton tanultam is a hibából.
A leírásban a Telenoros készülékekre írtad, hogy nem lehet egyszerűen frissíteni, a Telekomos Romot meg nem tudtam leszedni
Mindegy is, jól megcsináltam... max. marad így, vagy a szerviz...[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz djgtram #2258 üzenetére
Milyen érdekes ügyes vagy mivel a B052-ban van vendor mappa, sőt a B049-ben is van de ő éppen nem azért lett balongos amiért te itt linkeltél.. Azért jó volna most már meg tanulni melyik az 5.0 és melyik a 6.0.
Ja és neki meg nem is jó a B052 mert az dualos az öve meg single még jó hogy nem tette fel.
Legközelebb kicsit jobban figyeljünk, mert neked se esne jó ha valaki segítségként téglát csinálna a telefonosból.
(#2259) kapi.L
Igen ha olvastad, a Telenorost akkor olvasnod kellett, hogy tudok adni letöltő linket. És ez meg lett volna előzve.
Konkrétan milyen ROM van most rajta vagy is melyiket tetted fel?
Keres meg privátba és ránézek team wieweren.. Ha lesz egy kis szerencsénk meg tudjuk csinálni..
A BL- nyitva van ugye?
Az előtted levő vendort felne tedd mert az nem a tiedhez való.
Kellene a Pontos build szám amit most tettél fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
djgtram
csendes tag
válasz bubus66 #2262 üzenetére
A háttérben működik. Indul, zajong néha, amikor kell, és ha vakon bemegyek a fastbootba, akkor dróton simán tudom flashelni. De nem változik semmi, a képernyőn alapesetben csak a háttérvilágítás derengése látszik, illetve, amikor a bootloaderben vagyok (mivel az a képernyő fehér alapon van), akkor erősebb a derengés. Mondjuk úgy, hogy fehér és kevés zöld csíkozás látszik olyankor.
-
djgtram
csendes tag
válasz bubus66 #2266 üzenetére
Lehetséges, persze, mindent el tudok képzelni én is, de most tényleg az történt, hogy nyugodtan pihent az asztalon, kapta a 171-et, szépen ment körbe az EMUI mutatója, és amikor a végén magától újraindult, akkor kép nélkül indult el, és azóta is. Még csak hozzá sem nyúltam pont akkor.
Amint leügyeskedtem a hátlapját, azért a vonatkozó csatlakozókat megnyomkodom, persze.
[ Szerkesztve ]
-
Tompichu
csendes tag
Helló mindenki.
Egy kérdésem volna ha szabad... Telenornál vásárolt függő, de pöpec telóm van. Nézelődtem benne, és a teló infónál olyat találtam, hogy Tanusitvány: SERBIA
Az mibánat lehet??? -
bubus66
nagyúr
válasz Tompichu #2272 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni mindegyikben az van.
Ennyi
A tanúsítvány az egész európai régióra érvényes, Szerbia által kibocsátott megfelelési jelzést takarja.
-
twrppapa007
újonc
sziaztok! szereztem olcsón egy p8 lite-ot aminek több baja is van az alsó navigációs gombok nem működnek a wifi nem tud a hálózatra kapcsolódni (de xender-en keresztül wifin jól küldi a file-okat ) telekom-os kifügetlenített jelenleg a b565 rom van rajta .szeretném visszaálítani 5.01-re bízva hogy elmúlnak a szoftveres betegségei. Ha jól értelmezem 3 gombos technikával felteszem a b551 csomagból a rollback transiton update.appot majd a b171 csomag mindkét file- át először az dload mapában lévőt utána a custom mapában lévőt ! nálatok azt olvastam hogy a b171 -et csak fastboot-tal tudom feltenni de a b551 rollback csomagban lévő doc azt írja hogy a b171 is mehet 3 gomb technikával ! mit kell erről tudni melyik a jó ??? van még valami fontos lépés ami kimaradt ??? bocs ha butákat kérdezek meg ígérem fogok még kérdezni ! nem szeretném ha tégla lenne ! a válaszokat előre is köszönöm tisztelet !
-
bubus66
nagyúr
válasz twrppapa007 #2274 üzenetére
Melyik B565 van rajta? A C432 vagy a C150 különben meg azok a hibák amiket felsoroltál azok nem szoftver hiba ennek szerviz lesz a vége
-
bubus66
nagyúr
válasz twrppapa007 #2276 üzenetére
De a RollBack neked nem jó mert a szolgáltatóssal nem lehet visszaállni.
-
bubus66
nagyúr
válasz twrppapa007 #2278 üzenetére
Nem enged fel de nem hiszed el, hogy nem szoftveres gond az..
-
bala4
csendes tag
Üdv! Adott egy Telekom szolgáltatós P8 lite, ALE-L21C150B565 build számmal, és elég furcsa dolgokat csinál állítólag (édesanyámé a telefon), random kikapcsol, eldobja a hálózatot, stb., gondoltam lefrissítem a szoftvert. A Huawei oldaláról töltöttem le magamnak még a sima P8-hoz a szoftvert és onnan telepítettem a függetlenekre szánt szoftvert, hogy eltűnjön a szolgáltatós programcsomag, ezt most itt is megtehetem? 3 gombos módszerrel fel rakhatom simán dload mappából az ALE-L21C432B565 számú szoftvert? Vagy direkt Telekomos szoftvert tegyek csak rá? Ebben az esetben tudtok adni egy letöltő linket? Köszönöm a segítséget előre is!
-
bubus66
nagyúr
Szia a P8-hoz való szoftver nem jó a P8 Litehez. (figyeljünk oda mit írunk)
A függetlent nem lehet feltenni a szolgáltatósra.
Kell csinálni egy FR
[ Szerkesztve ]
-
bala4
csendes tag
válasz bubus66 #2289 üzenetére
Természetesen tudom, csak említettem, hogy anno az én P8-amhoz a Huawei oldaláról töltöttem le a független szoftvert, amit 3 gombos módszerrel raktam fel. És kérdeztem, hogy ezt itt is meg lehet e csinálni, tehát a Huawei oldaláról letöltöm a P8 litehoz tartozó független szoftvert és 3 gombos módszerrel felteszem a Telekomos telóra. Remélem így már érthetőbb a fogalmazásom, a szombat este másnapja van könyörgöm, fogalmazás még nem megy túl könnyen!
Kérhetnék egy letöltő linket akkor, hogy hol találok Telekomos 6.0-át? Köszi![ Szerkesztve ]
-
bala4
csendes tag
válasz gianone #2291 üzenetére
tudom, mint említettem szoftveres(nek vélt) gondjai vannak, egy szoftverfrissítéssel szeretném megoldani a problémát, hátha ez megoldja és tovább tudja használni a kedves édesanyám a szeretett mobilját. kioktatónak hangzó válaszok helyett egy letöltő linket kérhetnék? köszönöm!
-
bubus66
nagyúr
Na akkor tegyük tisztába a dolgot az itt ha ráhúzod a B432 akkor vagy bootlop lesz vagy balongos lesz de ez valószínű, hogy így volt a P8 nál is.. Link meg fenn van az oldlamon
-
ANDROID???
addikt
Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest