Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Integra #27683 üzenetére

    Köszi. Nem sokat látom hátulról, pláne fékezés közben, csak még vásárásnál tűnt fel amikor bejárt vele az értékesítő srác az emelőre. Most ok teljesen.

    Egész jól haladok, de még sok minden van hátra. Felhúztam tegnap a méretpontos üléshuzatot, h védjem gyári kopásmentes teret. Fentvannak az új Sprotrac 5 gumik, illetve a 2. gen 16-os CR-V felnik. Szerintem sokkal szebb lett vele:

    Tervben van a két bemattult első lámpa polírozása, majd UV fóliával történő beborítása. Aztán még nyáron kap egy minőségi alváz és üregvédelmet. A két lökhárító sem hagy nyugodni, valamikor lefújatom őket. Tömött városban ritkán áll parkolóban, szóval nem parázok h valaki megzúzza.
    Zenével akarok valamit kezdeni, nem vagyok vájtfülű, de pl a bal kábel meg lehet törve, mert csak a jobb hangszóró szól és az is be be recseg. Vettem vaterán egy 2 DIN-es 7"-os multi fejegységet, 4 hangszórót kell majd szereznem még hozzá.
    A gyári könyöklőfedélnek akarok még valamilyen alsó konzolt csinálni.
    Az autó fénye nem rossz, pedig nincs rajta wax csak Autoglym sampon, de egy polírt is csináltatnék, ha minden más elkészült.
    Ennyi. :)

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák