- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
-
-
törölt tag
válasz Integra #19353 üzenetére
szoval megvan meg.
ebben a topicban ugysem lenne nepszeru a fogyasztasaval igaz mostantol sznupi is kilog legalabb majd tudunk mirol dumalni...Totya:
az mr2 egyebkent is tul rovid altalaban a drifthez, allitolag sokkal nehezebb vele jol csinalni, mint a klasszikus drifterekkel.[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz VTI-Totya #19352 üzenetére
Naná. nem akarok öngyilkos lenni vele rögtön
Eléggé tiszteletet parancsoló az ereje. Nem fogom azt hinni, hogy majd én zabolázom meg.
Solymi is csak óvatosan piszkálgatja pedig azért ő tud vezetni nem kicsitNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #19357 üzenetére
Már van.....felhívod, megbeszélitek az időpontot és fel is rakja neked. Vagy elmész érte és ott van. Vagy ha jössz erre akkor magamhoz szólítom ha gondolod valamelyik nap.....szal lehetőséged mint tenger.
(ma csinálja a proex a 2,5"-os kilépő meg a 3"-os csőhöz a csatit, hogy fasza gyári legyen a csatlakozó az enyémen is...)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
zolynet
veterán
Life is too short to stay stock!
-
Integra
titán
válasz VTI-Totya #19354 üzenetére
ez az autó olyan, igen. ráadásul piszkosul megy, mindezt meglehetősen nagy megbízhatóság mellett teszi. de van hozzá már a polcon egy speckó készlet kovácsolt dugattyú, hengerfej, rugók, szelepek etc.. csak ha a 300-350le kevés lenne..
iszonyú sok munkája van az autóban és egyetlen gagyi alkatrészt sem épített bele. inkább várt, de azt tette bele ami oda való.
a felnikről azt hittük elvesztek, 6 hónappal később hívták hogy megtalálták egy konténerben a kikötőben..
kacérkodtam a gondolattal, hogy ha eladom az intit, akkor átveszem, de motor mellett teljesen felesleges ilyen autóban gondolkodni.&rew: igen, megvan, nem akarja minden áron eladni, meg szabadrablóknak sem.
max kiszed belőle fél millióért alkatrészt és elteszi későbbre.
én ütés-vágás mellett is 10.1-es átlaggal járok, hihetetlen jó[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
Na végre beléptem én is a klubba.
Egy élmény volt hazavezetni.Més que un club!
-
!Overdose!
őstag
válasz Napfénysüti #19365 üzenetére
Sok balesetmentes kilométert!
Melyik VTi-t vetted meg?
Mod: Majd képek jöhetnek az első hozzászólásba. Erről jut eszembe nekem is le kéne cserélnem az Accordot a Concertora. Bár lehet megvárom a tavaszt, hogy felkerüljenek a VTi felnik.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
veterán
grat
sok örömöt!ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
HONDA fan vagyok.
21 eves,es ez mar a 4-ik Hondam.
Eloszor 2 motor (NSR 125R, es CBR 900RR).
Majd Honda Civic Coupe '95 ,es most egy 97-es VTI hatchback.Most vettem eszre h itt Honda rajongoi tabor is van
Most egy Integrara vagy egy utolso elotti generacios Civic Type-R -re gyurok
Sajnos nem tudom eloszlatni a ketelyeket hogy melyiket valasszam.
Hogyha valakinek esetleg barmilyen tapasztalata vagy barmi mas adodna ezzel kapcsolatba, azt nagyon szivesen meghallgatomKoszonom
-
veterán
válasz DeathAdder #19368 üzenetére
üdv a topicban
én nem tudok nyilatkozni a kérdésben, de én Integra-t vennék, abból biztosan kevesebb rohangál az utakon
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Snoop-y
veterán
válasz DeathAdder #19368 üzenetére
Integrát mindenképpen. Vagy 6gen Type-R-t de az ritka mint a fehér holló.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
xcbiker
addikt
gratu!
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
xcbiker
addikt
válasz DeathAdder #19372 üzenetére
Létezik, én is arra hajazok, legalábbis külső megjelenésben.
1.6 - 185LE[ Szerkesztve ]
-
xcbiker
addikt
válasz DeathAdder #19372 üzenetére
viszont csak jobbkormányosban létezik.
-
xcbiker
addikt
Mosás után fotóztuk Trebi ELADÓ kocsiját:
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
zsír, gratula
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
válasz !Overdose! #19366 üzenetére
Ő lett a befutó.
VTIMióta vittem apámat egy kört neki is nagyon tetszik. Csak ugye most gyorsan fel kell készíteni télre a gépet.
Més que un club!
-
wierra
senior tag
válasz Napfénysüti #19382 üzenetére
De szíp ződ!
Gratulálok!
Ez a felni van rajta jelenleg is?"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Integra
titán
kergyuződ
vigyázz rá!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
wierra
senior tag
válasz xcbiker #19376 üzenetére
Még sose láttam tRebet a Hondájában.
Ez is megéltem
Bár lehet, fotósop"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
zolynet
veterán
grat, sok balesetmentes km-t
ma esti apró mod-om: skunk2 szelepfedél
-
xcbiker
addikt
válasz zolynet #19389 üzenetére
hehe...akkor te sem kíméled a pénztárcát.
Nekem a téligumi megjött, de a felnik festése húzódik.
Az integra kerékcsapágy és kuplungszett is lassan érkezik.
Ezek miatt az Inti fékek is csak talán 2hét múlva kerülnek fel az Inti leömlővel együtt.
Már nagyon várom, hogy komplett legyen a cucc és legyen a havas időre normálisan belőtt kézifékem.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
zolynet
veterán
válasz xcbiker #19390 üzenetére
látom te sem nőkre,piára költöd a zsöcit
szépen apránként, minden hónapban egy kicsit
ja, plusz jövő héten jön meg a Zsivány-féle bőr váltózsák, plussz akkor oda még kéne skunk2 váltógomb is ugye ... ahogy a cimborám mondaná: "Hisz ez csak pénz."Life is too short to stay stock!
-
xcbiker
addikt
válasz zolynet #19391 üzenetére
Egyelőre nem nőzök, nem piázok.
Ha eladom az 1.4-et, akkor már lakás/ház + garázsra szeretnék gyüjtögetni így 31év után.Amúgy a váltózsák nekem is érkezőben ebay-ről.
Jó lenne abba a skunk2 váltógombba valami fűtés, mert reggelente ráfagy a kezem.[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz xcbiker #19392 üzenetére
"ebből is látszik, hogy keveset lurdyzol! "
Péntekenként mindig olyan vagyok, mint a mosott sz@r..."Jó lenne abba a skunk2 váltógombba valami fűtés, mert reggelente ráfagy a kezem."
Arra nem gondoltál, hogy mondjuk a kezedre kesztyűt húzzál? Esetleg autós kesztyűt, ami mondjuk a szép-új kormánybőrözésed is védi?
Én a pécsi kesztyűre szavazok![ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz zolynet #19389 üzenetére
Télire sztem jobban jársz a ködlampionnal.
Váltózsák cserénél vigyázz a kezeidre, mert baziélesek a váltózsák-keret tartófülei
Simán be tudnak vágni csontig..kétszer is kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
veterán
gázbowdent meddig kell meghúzni?
pénteken észrevettem mikor matattam hogy elég laza volt. most kb addig húztam meg hogy nem húz a gázon, kicsit tudom mozgatni a bowdent. előtte rendes hasa volt.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
zolynet
veterán
ez a cél: ködlámpi v smoke , de mivel az első lámpáim sincs sötétítve, így valószínű a sima/első lesz
nappali kép a skunk2 szelepfedélről, majd ha tavasszal lesz a telipolír akkor ez is kap egyet, hátha a csíkok eltűnnek
wierra: köszönet az óvó tanácsot, remélem nem lesz vérfürdő
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Megvan a szuszogós paripa
Hát még szokni kell egy picit. Döbbenet ereje vanNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Android szakmai topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Honda topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest