Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xcbiker

    addikt

    válasz Snoop-y #11229 üzenetére

    Ok én értem ezt, de nekem azért visszahozza a moci árát. 80e km után több mint 400eft jön vissza, ha a fogyasztásom nem 8,5 hanem mondjuk 6,5l

    Valamint már ezt is rendberakosgattam valamennyire is pénz is van már benne meg munka is (ezt baromira sajnálom), főleg a szigetelésben, most lett új kipuff is és ezeket mind mind sajnálom.
    Másrészt nem lesz annyim egyelőre, főleg az albi miatt, hogy vti-t vagy egyéb újabb autót vegyek a jövőben. 45e+rezsi+egyéb költségek elég lesz fizetgetni egyedül.

    Nincs 100+ os fizetésem fixen. Ha van munka akkor van pénz, ha nincs akkor körömrágás.

    Másrészt nekem elvárások vannak, hamár vti-t veszek: fehér, facelift, tetőablak, 1,5 vagy 1,6 VTI és főleg normális állapotú. - ez olyan mint a fehér holló. (grego exe pont egy fehér hollló volt)
    Janati állítása szerint az a vti sem 100%-os, tehát arra is lenne még mit áldozni ahogy mamgamat ismerem.

    A másik dolog: én nem vagyok az a teljesítményhajház, gyorulási verseny őrült. Így én egy 1.5-el is simán beérem, persze nem rossz a vti, de nem minden...nekem.

    Itt a legtöbbetek tolja neki, mert hát van alatta erő, én néha tologatom, és sokszor elég az 1.4 is erre, főleg arra hogy jól megbüntessenek, mert arra egy 1.0-ás akármi is elég. De én honda buzi lettem és egyben számomra fontos a fogyasztás is, tehát nem fogok akármilyen nyugati szart venni, csak a fogyasztás miatt. Ez elfogultság már.
    Sok huszonéves persze, mind azt nézi mennyi lóerő van alatta és rákölti az anyja pénzét is, hogy a pirosnál ő legyen az első aki elrajtol, anno még lehet hogy én is a maximumot hajhásztam, de akkor még nem autóztam, hanem a számítógépet, bringát tuningolgattam.
    Most meg 30év felett már teljesen mások a szempontok. Ha az Isten is úgy akarja akkor 2-3 év múlva talán már inkább valami öblösebb, nagyobb hondával tolom, mert érzem a kicsi hatch hátrányát, ha utazunk és raktér kell.

    Én alapvetően a sebességkorlátozások betartásával közlekedem, tehát tök mindegy milyen erős moci van alattam, kivéve néha amikor elborul az agyam és akkor , oda-oda tolom neki én is.

    Tudom most úgy tűnik mintha hajtanám a magamét, sokan meg a sajátjukét és nem találkozik a kettő.

    Ismerős dolog mert vannak emberek akinek javítottam notit, hogy ráköltik a jó noti árát a javításra, miközben én elmondom nekik, hogy felesleges, inkább újat vegyen és a rosszat meg bontásra adja el, mert az újra legalább gari lesz a javított meg bármikor beszarhat újra.

    Viszont annak is van bizonyos esetekben előnye, ha a már megszokottat javígatod (autónál, notinál nincs értelme), mert leglább tisztában vagy a hibáival, elenben egy újabbal ami elég lutri, persze lehet szerencséd, jó szemű ismerős aki kiszúrja a hibákat még vásárlás elött, de lehet bukta is... ennél is benne van pakliban minden.

    [ Szerkesztve ]

    Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

Új hozzászólás Aktív témák