- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Grave_444 #52590 üzenetére
na mi a szösz meguntad az ITX-et? nincs egy elfekvő SFX tápod véletlen
(#52604): 4 hónapot én is egy Lenovo y510p-vel töltöttem, de rájöttem, hogy nekem asztali kell és kész[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ittakary
nagyúr
Gyakran előjön ez a hiba itt, hogy aki nem költ házra 40ezerért, az már mind szar fos, és különben s BILI
Ne haragudj, 10esért ez a ház kurvára nem bili, és a kábelmenedzsment pedig pont, hogy szebben megoldható, mint az árkategóriájában számos másik háznál. Kicsi, kompakt, szépen elrendezhető és a szellőzése is megfelelő. Nyilván ha nekem is 90ezers i7, 180ezres GTX980 és 45ezres alaplap lenne benne, mint neked, akkor a házra is többet költenék, és nem akarnám megerőszakolni ezt a házat egy ilyen szintű HWrel.
Szerintem még csak nem is láttál élőben ilyen házat, nem az hogy volt-e egyáltalán ilyened. Kiguglizott adatokból formáltál véleményt, ami szerintem nem teljesen helyes dolog.
-
Grave_444
nagyúr
válasz ittakary #52606 üzenetére
+1
Én konkrétan netre, játékra vettem a gépet. Nem lesz több FPS-em ha drágább házat veszek, szellőzésre meg kb ugyanott vagyok ha másikba teszek szintén 5 ventit. Árához képest elég jó, az alaplapi tálca mögött is elfér az összes kábel. R9 290 sem sül meg benne és nem is hangos.
-
kisza25
félisten
válasz Grave_444 #52607 üzenetére
Tavasszal költözök egy ilyenbe
addig is még ez a moddolt sg-05 lesz, én szeretem, csak kicsit már kopott szegény, lehet csak újra festem és marad ez, bár már-már elhasználtam, de még nem lett 100% befejezve A képek minőségéért bocsiEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Grózi
veterán
válasz ittakary #52606 üzenetére
Béke van...
Sajnálom,hogy a szívedre vetted.Láttam ilyen házat,2-be is építettem gépet.A bili-t az anyaghasználatra értem(vékony).10k-ért nem rossz,de pl. 15k-ért veszel egy alig használt plD Arc Midi-t ami minden szempontból sokkal jobb.Nem csak 40k-ért van jó ház...
Igen,ilyen konfigom van és nem fogok elnézést kérni miatta-megdolgoztam érte,megengedhetem magamnak.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
DR|FTK|NG
veterán
Ez normális?! [link]
(nem az enyém a gép)Görgessetek lejjebb, és nézzétek meg, hogy mi van benne...
-
zsombor22
aktív tag
válasz FullGas #52617 üzenetére
Én még egy kicsit megrendezném a kábeleket,és raknék valami normális hűtőt a procira,de különben rendbe lesz.
A wifi stick-et dugd be hátulra tényleg rontja az összképet.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz sixpak #52622 üzenetére
Az alaplapi tálca mögött elég sok hely van, alapból a táp is oda kerül : Parvum Systems S1.0 Assembly Instructions
Gondolkodtam már a vételen, aprón van 2 db is, csak ugye ezekbe micro atx lapok mennek bele...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Atke
senior tag
válasz Snip3r_HUN #52623 üzenetére
Ez nem parvum ház, és ott van gyárilag elől benne a táp
.. -
afrojack1
senior tag
Sötétben nézném meg! Mennyire jó a világitás! Én is tervezek led szalagokat, csak én az asztal mögé, gépembe majd ha megjön az új ház!
SC: Herczku_Death
-
FullGas
aktív tag
Köszönöm Because, zsombor22
A wifi sticket éppen csak teszteltem mikor összeraktam a masinát, hátul lesz a helye.
Azért raktam az asztalra hogy a tetején lévő kifelé fújó ventinek ne legyen semmi az útjában. A kábeleknek neki futók még egyszer szerintem se az igazi, csak elég szűkös a hely.
A proci hűtőt én is cserélni szeretném, csak még nem tudom milyet lenne érdemes, illetve a felső ház ventilátort mert nagyon darálós hangja van. Lehet oda is teszek egy Arctic F12-t. Proci hűtőből mit javasolnátok ami halkabb? -
viperabácsi
addikt
Ez egy HEX GEAR R40
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz viperabácsi #52628 üzenetére
Akkor ezt benéztem...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
sixpak
nagyúr
Én ezt ideiglenesen úgy oldattam meg, hogy egyszerűen felcsavaroztam a HDD fiókok tartóoszlopára az ssd-ket.
Beférne mögé is, de nem volt kedvem szarakodni vele.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #52632 üzenetére
Aha, kulturáltabb azért mint az enyém.
De a vga-n és a hdd/ssd-ken kívül majdnem mindent cserélek a gépben és addig nincs is kedvem nekiállni.
De ha meglesz az új cpu/lap/táp, akkor már én is figyelek majd rá.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz kisza25 #52634 üzenetére
Hehe...ne is mondd, már 150ezret elköltöttem a gépre azóta, olyan dolgokat vettem, amik nem is voltak tervben, de amit cserélni akartam (cpu/lap) az még mindig megvan.
Viszont ma vagy holnap felrakom...olyan áron, hogy szerintem 2 perc alatt elviszik.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
kisza25
félisten
válasz sixpak #52635 üzenetére
mondom már nem kell
mi lesz helyette? mert i7 alatt nem sok értelme lenne a cserének
én 117eFt-ot költöttem most a gépre és 180eFt jött be a laposból, tavasszal, ha hazamegyek, akkor veszek egy házat + tápot, vagy ezt, vagy pedig ezt, addig még megálmodomEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
sixpak
nagyúr
válasz kisza25 #52636 üzenetére
Igen, sokan mondják, hogy i5-re nincs értelme cserélni, de mindegy, már megszületett az elhatározás, innen nincs már vissza.
Amúgy i5 4690 vagy 4690k a kiszemelt.
Én nemrég vettem házat, de most pár évig hallani sem akarok róluk, ha már kiadtam érte 50 ezret.
Viszont az a Thermaltake V1 nagyon jól néz ki...csak kicsi.
Ja, és nekem is kell táp, mert már nagyon ki van centizve.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
FullGas
aktív tag
válasz sixpak #52637 üzenetére
Szerintem ami még megéri a non K i5-ből az a 4590. Azt a plusz felárat nem éri meg a sima 4690. Én ha tehetném H97(megvan) + i7 4790-et vennék. Mivel a 4690K alá jobb fajta Z97 tuning képes lap kell, plusz egy normális hűtő is hogy tudjad húzni. Árban meg kb ugyan ott lennél mint az i7-el
Nagyon elszálltak most az árak, én a 4460-at 2 hete 48500 Ft-ért vettem most 54 ezer
[ Szerkesztve ]
-
csumpa93
tag
válasz ittakary #52602 üzenetére
Na holnap átveszem az enyémet és megmutatom én is. tartsunk össze, mint N200 tulajok. Mondom annyira megbábtam, hogy eladtam, hogy veszek még eggyet. Ennél jobb ház 10.000 körül nincs. És ehhez hasonlóak is 20-nál kezdődik, annyi külömbséggel, hogy van kábel védő gumi meg nem microATX. Az anyaga és az összeszerelése szerintem kiváló. De annyit biztos nem adok házért. Választhattam, hogy 60k gtx760 és 20k-ért ház, vagy 70k-ért gtx 770 és 10k-ért ház. Szerintem a hülye is tudna rá válaszolni
-
bombibmw
veterán
Hello,szép jó napot!
Ez milyen topic, kérem szépen?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest