- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
válasz fatal1ty1984 #52399 üzenetére
Én is olyat használok,hidd el elfér.Volt sok drága házam,de ezt különösen szeretem.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Bullllit
tag
válasz fatal1ty1984 #52399 üzenetére
Hát én léghűtéssel operálok, mert a vízhűtést feleslegesnek tartom részemre. Bár nagyon tetszenek a vizes rendszerek.
Igazából a fekete-piros szín illetve a letisztultság az ami tetszik benne.
..jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van, mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza..
-
HRC95
tag
válasz Snip3r_HUN #52400 üzenetére
Elsőben paradicsomlé a másodikban baracklé van
SzépDavideX: Jogos, arra jobban hajaz
[ Szerkesztve ]
MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
afrojack1
senior tag
válasz Snip3r_HUN #52400 üzenetére
A tied is legyen ilyen szép!!!....................Ez parancs katona!
SC: Herczku_Death
-
-
Gorneck
legenda
Új kuckó 4 év után... [link].
Gorneck#1239
-
bododani
senior tag
Mind a 2 házikó tetszetősre sikerült!
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
do3om
addikt
Én meg nem tudok képeket berakni mert most nincs mit alakítgatni a házon.
Mindenki tolja hogy mit vett én meg kb.2005-óta vagyok egy házban . Mégis mindent jónak találok, és nem látok olyan értelmes házat amit megfizetnék, és hozza a mostani kinézetét.
Persze én is közrejátszottam hogy ez így legyen, az adott időszaknak megfelelően volt mindig alakítva. Először minden világított UV cuccok, aztán sokszínű lett- 4 színű ventik, majd ventihelyek kivágva a kornak megfelelően 12-14-esre, majd minimális világítás lesszalaggal és feketeség.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
bododani
senior tag
Persze, egy átlag usernek tökéletes egy régebbi ház is elég sok ideig ezt én is bizonyíthatom a 2007-es kis alap házikómmal. Aki viszont pl. vízhűtést használ, gyakran cserélgeti a hardvereit, a hűtéseket, stb. ők szoktak általában házakat cserélgetni, mert azért egy drága újabb hardver egy mai jobb házban még mindig jobban elfér és hűl le mint egy régebbiben. ( de lehet tévedek ) Meg aki szereti ezt csinálni, ez a hobbija, és persze van is pénze rá, miért ne vegyen új házat?
[ Szerkesztve ]
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
Grózi
veterán
válasz Gorneck #52410 üzenetére
1 hónapig én is használtam egy ilyen Ds kuckót,de komoly gondjaim voltak a hűtéssel,pedig a legjobb ventiket vettem bele.Mondjuk nem top-szénné húzva hardverrel biztos nincs vele gond.Amúgy pofás kis ház.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Gorneck
legenda
Pedig egész jó kis húzatot lehet csinálni azzal a böszme első ventivel (12-14 kevés oda, ha tuning meg főleg)...bár nem azt használom...illetve a tetejére kipróbálta 2x12-est érezni lehetet már a lapnál a ccccúgot...
Amit kicsit hibának érzek, hogy pl ventinek nincs légbeömlése oldalról...persze aki vízzel főz annak ez pl nem számít...
A tuningból meg kinőttem...már vagy 5-6 éve, belső/külső/minőség/méret jobban érdekelt, abból meg sztem jeles a ház (pedig az ellenségeimnek se kívántam ezt a márkát).Gorneck#1239
-
őstag
-
Grózi
veterán
válasz Gorneck #52416 üzenetére
Én betettem előre egy 20cm-s Coolermaster Megaflow-t+3db 14 cm-s Akasa Vipert(hátul 1,felül 2) de a húzott 4690+R9 290X-l nem bírt.Fractal Arc Midi R2-ben ugyanaz a konfig 11-14 fokkal(!!!!) volt hüvősebb!
Eventus
A halálom hogy mindenki a házon és a tápon akar spórolni-élmény egy búcsús házba beszerelni egy komolyabb konfigot...
De ugye a vevő parancsol,még ha hülye is hozzá...Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
válasz Petyyyyy #52420 üzenetére
Hidd el,mindig elmondom csak van az a típus aki nem fogadja meg a tanácsot mivel csak a saját kárán tanul.
Én megpróbálom meggyőzni,elmondom a kockázatok(elszáll a f@s táp és viszi a fél konfigot)-kellemetlenségeket(melegedés,hangos venti stb.).Ezzel lefedtem saját magam és kész.Aki hülye haljon meg alapon!!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #52428 üzenetére
Grat grat
-
Grózi
veterán
válasz Snip3r_HUN #52428 üzenetére
Várjuk a képeket!!!
Bullllit
Szép,de a két piros tényleg elüt!!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
válasz Snip3r_HUN #52435 üzenetére
Alakul a molekula!!!
-
afrojack1
senior tag
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz viperabácsi #52443 üzenetére
Mert semmi hangja és 37foknál nem megy feljebb a hőfok. A gyári hűtés (Dual-X) búg és 67-70 fokig mászik fel.
A játékvíz kicsit erős volt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest