- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Blank_
senior tag
ez az én setupom link
mint látszik nem nagyon érint meg ha mindenféle fények villámolnak kifelé a házból...
a beléről is lesz csak épp most fosott be a fényképező
-
-
Ripley
tag
Evolúció:
[Közel eredeti állapot egy kis ventivel az oldalfalban]
[Előlap cserélve nagy venti az oldalfalban]
[Oldalfal is készen]
[Jelenleg]Időközben már a harmadik gép szolgál bent, illetve ott is van fejlődés.
... akkor evezzünk más vágányokra beszélgetésünk fonalával és öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé ...
-
Ripley
tag
Az előlap unokabátyám segítségével készült, aki egyébként asztalos. A hangfalon levő doboz félkész állapotban van, ventiszabályzó, és HW monitor. Az LCD LPT portról meghajtva, a ventiszabályzó, pedig az előlapi ventiszabályzót fogja kiváltani, ha sikerül végre megcsinálnom a gépen belüli csatlakozósor részét, amire jelenleg nem sok kedvem van. A zöld gombok a gép bekapcsolására, resetelésére, és a ventiszabályzó kijelzőjének váltására szolgálnak. A ventizabályzó saját tervezés: [Ez van belül]
[És az élesztés utáni állapot][ Szerkesztve ]
... akkor evezzünk más vágányokra beszélgetésünk fonalával és öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé ...
-
Laraxior
titán
válasz trassher #5077 üzenetére
OCZ Flex.. jó kis cucc
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
ilyenem van igen nekem is elfáradt,de megoldottam szépen
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
<cafat>
senior tag
egy kis modding a gépemen: [link] (amit utoljára írtam hőket, azok tévesek, itt az eredeti: proci+lap vga)
esetleg vki tudna vmit tanácsolni hogy mit csináljak most a 25-ös ventimmel, hogy ne daráljon be semmit, meg kicsit halkabb legyen és ne lógjon ki ennyire a gépből??
és az új hűtőmön: [link] [link] -
-
gti16v
őstag
sajnos a hardwerek terén vissza lépés történt,de a ház kicserélődött (CK 1020-5c ről- CM-690 lett) nagyjából elrendezgettem a dolgokat,lefújtam fekete spray-el a fehér meghajtót,mert idáig mig volt ház-ajtó nem látszódott....aztán ha 45nm-es intelre váltok akkor szebben megcsinálom...
tehát a képek:
[ Szerkesztve ]
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Nyugdíjas
nagyúr
Lassacskán,de épitkezik az öreg
Erőssen under construction képek,de gondoltam beszúrom azért.
Sajnos kissé elmásztak a szinek a vaku mellőzése miatt,de a végleges galériában majd korrigálok természetesen.
Kicsit adtam ezúttal a modingnak is Kábelharisnyázgatás,meg egy-két finomitás megvolt,de még nem látszik minden a képeken...[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
v.tom
őstag
-
Thth
csendes tag
Az enyém valahogy így néz ki:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest