- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz B@bL3ve5 #5404 üzenetére
Az én gépemben 1 db. venti van, mégpedig a tápban. Az egész gép ki van bélelve, nyilván való, hogy valamennyi hangot megfog, mégpedig inkább a magas-középmagas frekvenciákat, de nem szabad azt gondolni, hogy teszek ilyen szivacsot a gépbe, és akkor nem tudom, hogy ki-, vagy bekapcsolt állapotban van-e éppen...
A meleg meg kijön a gépből a vízzel akár akar, akár nem...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz Játékos #5405 üzenetére
nah ne haragudj de én nem ilyen szélsőségre gondoltam
ez igaz. én csak idézőjelbe írtam h szigetel. vannak hangszigetelő komplett csomagok amikbe a gumi vanti fogatótól kezdve az ilyen szivacsig. csak ezért írtam h valamennyire arra is jó amúgy Játékos kolega nem szigetelés kedvéért bélelte ezzel LUSTA vol lefulyatni más szinnel
neeem..csak poén..én tudom vagy legalábbis gondolom h nem csak a dizájn... -
sly105
aktív tag
sziasztok!
na nem bírtam ki és végeztem újjabb átalakításokat a házikómon.
így néz ki most : [link]
az előlapját is átszabtam egy kicsit és a tápot is beplexiztem,s a tetején is vágtam ablakot így már felülről is belátni.
remélem van akinek teszik. mert nekem nagyon
[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
Kombat
őstag
-
rlazol
veterán
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok, ha már van ilyen fórum, gondoltam kihasználom.
Összeállítottam egy szerintem egész jó kinézetű számítógépet, aminek majd belinkelem a fotóit, remélem jól sikerült szerintetek is. Az egész úgy kezdődött, hogy volt egy színtelen szobám, barna szőnyeggel, fehér függönnyel és fehér fallal. Aztán gondoltam kéne egy kis életet vinni bele. Mivel gépújítás előtt voltam, mondom gyorsan legyen festés, másik szőnyeg lerakása,mintás függöny,(még az új gép megvétele előtt) persze minden gondosan kiválasztva. Jól összeállt a szoba. Oké,megrendeltem a Sagitta házat mert nagyon bejött, aztán jött a 225MW TV+monitor, ami teljesen illik hozzá... stb... szóval elkezdtem kiválogatni úgy a kiegészítőket, hogy minden beilleszkedjen a többi cucchoz.
Végül is több hónap alatt ez lett a végeredmény:ház
asztal1
asztal2
asztal3
balra
jobbra
sötétben
Még pár hónappal ezelőtt így nézett ki
És most ilyen lettmod: monitornak ASUS PG221-et szántam, csak 40-50 ezer Ft-al többre jött volna ki, annyit meg nem ért meg a háttérvilágítása az érintőpanelnak.
[ Szerkesztve ]
http://www.diesel.com
-
Játékos
addikt
válasz Laca19 (a) #5423 üzenetére
Őszinte elismerésem! Biztosan volt vele munka, gratula!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Kombat
őstag
Gyerek szemébe fújtad a chemotox-ot?
Egyébként nagyon jó lett, bár nekem túl színes!
Külön pont az ágyra szerelt neonért! Hatalmas ötlet! Gratulálok![ Szerkesztve ]
-
sNiP3rFun
tag
Nice job very good
Nagyon jól néz ki, minden elismerésem az ötletért.
-
Kasza08
őstag
Bazzeg
Elgondolkodtattál, hasonló megépítésében
Nagyon tetszik, le a kalappal
A monitor mögött az milyen fényforrás? Sima neon? hálózatról megy vagy a gépről? -
pentium4
senior tag
kafa lett!
ez a hangulatvilágitás baró, moni mögé énis veszek egy neot, mert full sötétben nem valami jó bámulni a fehér weblapokat, kiég a retinám ekkor jól jön egy hangulatvilágitás!P4
-
Laca19 (a)
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek hogy dicséritek!
Hát nagyon sok munka is volt vele, az biztos. Mondjuk engem inkább az idegtépő várakozások viseltek meg, például amikor beakartam szerezni a Sagitta házat, és rengeteg áruházat hívtam fel és sehol nem volt, persze árlistán igen, de szállítani nem tudták, végül a pcx hozta meg nekem 2 hónap várakozás után. Vagy a függönyt december elején rendeltem meg, csak éppen a diegosoknak ugye annyi volt a munkájuk ünnepek előtt, hogy éppen készen lett karácsonyra, szóval 3 hetet voltam függöny nélkül, anélkül meg azért nagyon kopasz egy szoba. Vagy például a géppel együtt szándékoztam venni eredetileg a monitort, de persze pont akkor nemvolt, szóval a gépvásárlás után 2 hetet vártam a monitorra. Szóval az egészben inkább számomra ezek a várakozások voltak idegesítőek... Ja és nem beszélve ugye aki követte a VGA dolgokat, hogy mi volt akkoriban a 8800GT szállításával....ezis utólag lett meg...A kábelezést meg úgy oldottam meg, hogy a szőnyegnek direkt nem lett szegélye, csak simán rá van hajtva a falra/tapétára. Persze így nem olyan szép, de szerintem még mindig jobb, mintha lenne rendes szegély, de a kábelek/kábelcsövek kint tekeregnek a fal mellett.
Így legalább mindent elvezetek gond nélkül(a fal mellett és a szőnyeg közötti/alatti kis hajlatban).(neon, upc kábel, chello stb...)Kasza08: mindegyik fényforrás számítógépházba készült eredetileg. A monitor mögötti pirosat majd szándékozom kicserélni egy UV-ra
Az áramellátása nem függ a géptől, egy külön kapcsolós elosztóról megy, tehát összességében is lekapcsolhatóak egyetlen kapcsolóval illetve természetesen lekapcsolhatóak darabonként is a hozzájuk tartozó kapcsolóval.
Szerencsére nem kellett szétvagdosni a neonokról a molex 4 PIN-es csatlakozókat, mert még régebbről van egy ilyenem, eddig csak magát az átalakítót használtam, az adaptere kihasználatlanul volt, most legalább hasznát veszem. Szóval pont jól jött.http://www.diesel.com
-
CséZé
őstag
Ez nagyon zsír lett. Komolyan mondom tetszik Úgy látom szereted a csili-vilit
Nekem is majdnem ilyen hi-fim van, csak az elődje -
Gorneck
legenda
Alakulgatok...az uccsó képek már a hangszigetelés jegyében születtek...melegedést nem tapasztaltam, de szépen csökkentek a ház hangjai...pl 1-2 érdekes rezonancia/szélzaj megszünt létezni. 9k nem volt kevés pénz, de úgy néz ki megérte...
Amire várok:
3-4db fekete harisnyás Sata kábel.
3db 12es AC venti.Amit elbaxtam:
Nos mivel ez egy Bequiet szett ami kimondottan a házamhoz készült...gondoltam egyszerű dolgom lesz...védőfólia lehúz, szigetelő anyag felragaszt...persze nem volt ekkora szerencsém. Szépen lassan kezdett csak leesni, hogy Chieftec két tornyot gyárt/gyártott. Nos az enyém a nagyobbik... Innentől kezdve sztem mindenki sejti mekkora szívás volt beszerelnem a szettet...de megoldva és maximális elégedettség sugárzik az arcomról...Gorneck#1239
-
Shodan
addikt
Imádom a becsomagolt távirányítókat.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Pecc
őstag
válasz Laca19 (a) #5429 üzenetére
Szép nagyon, minden elismerésem
-
szacsee
nagyúr
válasz B@bL3ve5 #5437 üzenetére
Karácsonyfafúróval könnyen ki lehet...én legalábbis ezzel csináltam..
-
sNiP3rFun
tag
Gorneck23: Szép munka én is ilyen házat veszek rövidesen és hasonlo elrendezéről álmodom hasonlóan jóról
-
sly105
aktív tag
szép lett gratula
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
Daemon09
őstag
Grat hozzá! Nagyon szép lett!
Mintha magamat látnám... -
Hemi 426/RT
aktív tag
tényleg fajin lett!
föleg az utolso kép , nagyon jó az összhatás!
tetszik!Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
Gorneck
legenda
válasz pentium4 #5445 üzenetére
Ha jobban megnézed a Casetek 1018-as könyvtárat/albumot láthatod, hogy nem ez az első ilyenem...egy kicsit borsós az ára, de nekem volt 1-2 hangom (rezgés, sípolás, szélzaj) amit nem tudtam hova tenni és most eltűntek...a venti hangok is teljesen tompák lettek/eltűntek...persze ehhez hozzátartozik, hogy a HDD hűtés 2db 9es ventije szélzaját hallani...leszigetelni a beömlőt meg tudjuk értelme nincs...a rácsos részt ki fogom vágni 1:1ben szvsz...
Kasza08: PcGear oldalát csekkold ez ügyben...ha nincs gyári kit, akkor kell venni egy univerzálist ami szabadon szabható...olló, szike, vonalzó, filctoll kell hozzá.
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest