Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateee
tag
válasz Motion_Blur #4048 üzenetére
Szép gépecske és elrendezés Ugyanolyan szék, kormány, videokártya hamarosan ugyanolyan egér
Kényelmes a Nano? Dísznek használod a hosszabítóját vagy szükség is van rá? -
bsh
addikt
Nem csináltam képeket, de nagyon elégedett vagyok a szerveremmel, apránként sikerült csendessé varázsolnom. Így már tudok tőle aludni, mert ez megy éjjel-nappal.
Ház: valami ócska kínai vacak, táp nélkül vettem.
Alaplap: szintén valami ócska, teljesen noname, még típusszám sincs rajta. A lényeg: VIA KT133 chipset, sd-ramos.
Memória: 3x 128mb PC133 sd-ram (hosszas csereberélgetések után sikerült találnom ezt a három modult, amik nem ütköznek egymással és stabilan mennek)
Proci: AMD Duron 1200 (12x100)
Vinyó: 80GB Maxtor IDE 7200rpm, UDMA5-ben megy (ennyit tud a VIA chipset)
Ezenkívül Hálókártya, PCI-os, Realtek 8139C, valamint TEAC 40x CD-ROM.És akkor amitől igazán csendes:
Táp: 400W-os Codegen, 12cm-s ventillátorral. Ez volt évekig a másik gépemben, de abba vettem egy Chieftec 450W-ost és ezt meg átraktam a szerverbe. A Codegen halkabb, mint a chieftec. Mondhatni nincs hangja.
Videókártya: Noname GeForce4 MX440 64MB AGP. A gyári kis ventillátort ledobtam, és ráraktam egy elfekvőben lévő SocketA-s bordát (két furat kellett rá, rá van csavarozva). Természetesen ventillátor nélkül, passzív. Alig érezhetően langyosodik, kicsit túlméreteztem...
Proci hűtő: valami olcsó alu hűtőborda, de szép nagy darab. Erről levettem a sivítós ventillátort és ráraktam egy Zalman 8cm-s ventillátort (1000Ft), ami 1700-as fordulaton megy és nincs hangja. Alig langyos így is.
Ház szellőztetés nem kell, az csak plussz zajforrás.
A proci olyan 26 fokon megy maximum, efölés még nem ment, de jellemzően 25 fok, a videókártyát nem tudom, de az is akörül, a borda szinte be sem langyosodik.Mikor ezeket a módosításokat megcsináltam és bekapcsoltam a gépet, azt hittem, valami baj van és nem indult el, mert nem volt hangja. Aztán mikor ráraktam a ház oldalát, akkor még annyira sem... Az ágyamtól 3 méterre van és nem hallom. A szoba túlfelén zümmögő szúnyogot viszont igen.
Szóval teljes siker.
Ja és Ubuntu megy rajta, XFCE-vel. Monitor, billentyűzet, egér nincsenek.[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
Jól néz ki Grat hozzá....
-
hossszú
őstag
Jól néz ki a cucc de a háttérkép se rossz, hol találtad?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
flegos
senior tag
Üdv!
Végre nekem is elkészült a gépem.
néha meg kell nézni be van-e kapcsolva) És nagyon jó a hütése!
radis oldal
ablakos oldal
FET + cpu
chipset
alaplap
gép frontTermészetesen a FET és Chipset blokk Tody56 munkája
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
flegos
senior tag
Köszi!
Ragadozó jaja emiatt adtam el a leghütéses dolgokat
jones nem állítottam sose, hogy a víz ne lenne jó, de nem gondoltam, hogy ennyire jó
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
Macka
veterán
[ Szerkesztve ]
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
V.ki tud nekem tanácsot adni? Harisnyázni ( de hülye szó ) szeretném a tápomat.
Hogy tudnám én ezt megoldani annélkül hogy molex eltávolítókat kellene vennem?Előre is köszönöm a választ.
I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.
-
bnss
veterán
Kereső: taápkábel hirsnyázás szerszámok nélkül
Alvin_ti4200: semmi extra, épp ez a szép benne. Gratulálok! (Arayos a Dell monitorod, nem idegesítő, hogy a PH! "csak" a monitor felét tölti ki? Vagy szoktál mellette még egy ablakban böngészni? Azért kérdezem, mert nagyon szimpatikus ez a monitor, ha lesz rá elég pénzem, valószínű beruházok egyre.)
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Alvin_ti4200
félisten
nem zavar, már megszoktam, amúgy néha szoktam használni az IE7 nagyítás funkcióját a jobb alsó sarokban, akkor még a szomszéd is el tudja olvasni távcsővel De ahogy mondod szoktam betenni mellé másik ablakot (vagy aki TV-t néz gépen annak pont elfér a TV progi mellette. Van egy pár felhasználási mód 1920x1200-ban sok minden elfér Amúgy a PH-n kívül gyakorlatilag minden normálisabb oldal középre zárt és széthúzott középframe-mel rendelkezik
[ Szerkesztve ]
-
P.H.
senior tag
Mielőtt először 'felállt' volna a rendszer.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies ˙˙˙
-
djtoomi
addikt
válasz Alvin_ti4200 #4064 üzenetére
Gyönyörű ez a monitor is meg a ház is.Főleg a ház ami rohadtul bejön!Amugy egy interior képpel nem áldasz meg minket?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
bnss
veterán
válasz Alvin_ti4200 #4067 üzenetére
Mondjuk engem sem zavarna, valamit biztos kitalálnék. A böngészés "sérelmeiért" úgyis (mondjuk nem tudom mennyire nevezhető sérelemnek, hogy egyszerre két abalkot lát át tökéletesen az ember) kárpótol egy DVD film megnézése, gondolom legalábbis én.
-
djtoomi
addikt
Én is beteszek pár képet.
Ilyen volt tegnap:
[link]
[link]Ilyen lett ma délelőtt:
[link]Bocsi a képekért de reggel gyorsan sietés közben fényképeztem le,és most kaptam meg a képeket msn-en.Amugy egy K800i-vel készültek,szal bocsi a minőségért.Most alakitottam rajta annyit hogy lefujtam a belsejét feketére.Arrol holnap lövök képeket,mert nincsen usb kábelem.
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Alvin_ti4200 #4064 üzenetére
Dobj meg egy privivel, ha eladó a monitorod, tudom, hogy nálad hardver ügyben elég nagy a fluktuáció
#4054) hossszú: Katt! felbontást a kép fölötti sorban lehet változtatni
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Motion_Blur #4075 üzenetére
3 év múlva talán megdoblak eggyel
-
Unbaised-Ben
senior tag
HELLO
Ide még nemírtam most megteszem
Ittvannak a gépem képei ha már itt az a trend:[oldalról]
[szemből]
[turbina]
[belseje1]
[belseje2]Szerintem ezen a héten veszek egy Cooler Master Hyper TX2 hűtőt és 2 db vagy 4 db kék neoncsövet...
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
Húúh srácok, jól belelendültetek
-
bnss
veterán
válasz Alvin_ti4200 #4073 üzenetére
Ezt nem csodálom, mondjuk én a DVD-t azért hoztam fel példának, mert nem játszom semmilyen játékot igazából.
-
t1
addikt
válasz Unbaised-Ben #4077 üzenetére
mennyi volt a ház?
8800GTX beleférne? Milyen a minősége?
nekem nagyon tetszik -
Unbaised-Ben
senior tag
15 rugó körül mozog az ára.....
Minőség: hát az ajtók műanyagból vannak nekem, mágnessel rögzülnek...
Ennek a háznak az erőssége a szellőzése... modingolni lehet bőven!
8800GTX: hát szerintem így látásból befér, nekem egy ATI RADEON X1950XT-m van és az se rövid...ha megmondod hogy mien hosszó a GTX akkor elmondom hogy férne be
[További adatok!] -
t1
addikt
válasz Unbaised-Ben #4083 üzenetére
27 cm megközelítóleg
kösz
a modding nem nagyon érdekel már de azért nézzen ki vhogy -
t1
addikt
válasz Unbaised-Ben #4086 üzenetére
fasza kösz
-
t1
addikt
válasz Alvin_ti4200 #4089 üzenetére
kösz
PH!-s tesztben volt hogy kb 27cm -
Csapi007
veterán
-
deicide
veterán
akkor az ultra rövidebb mint a GTX, most mértem, az csak 26.5cm... mindjárt linkelek pár képet is.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest