- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hemi 426/RT
aktív tag
csak azt nem értem hogy ilyen cuccok mért nem voltak a mod tech hall-on?
Muréna:ez a béta? (félelmetes)
waverider:nem látom rendesen a képet az proc hütö az az orias? de szép!
Macka: szép ez a homméd!
szépet csináltok nagyon!Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve
-
Muréna
őstag
válasz Hemi 426/RT #3907 üzenetére
jajam, ez a béta, 12/15s csatik lesznek+csövek
ha elkészül a nagyradi, akkor fel lesz rakva a gép oldalára, oszt elvileg készen lesz a rendszer..Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
M3kk
őstag
Nem tudom volt-e mar .. : [link]
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
harry
veterán
Utoljára készített gépházam: [link]. Galéria elején a kezdeti állapotok.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
Köszönöm
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
flegos
senior tag
Okés örülök! Mondtam, hogy jobb lesz.
En meg majd besz@rtam elkezdtem összerakni a gepet es tulajdonkeppen kicsi a ház
Elferek benne de naggyon szükösen és agyalnom kell még sokat mit hova tudok besuvasztani, kicsit mérges vagyok''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tomi 16 #3944 üzenetére
Elég jól hűt, főleg a gyári után... Mindenképpen lapra merőlegesen fújót akartam, mert a heatpipe tuningnál szépen körbemelegíti a lapot. Így meg legalább arra is jut némi friss levegő (silentpipe feliratokat is leszedtem a bordákról, hogy jobban érje a luft). Majd ha lesz digigép a közelben csinálok jobb/élesebb képeket is.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
ANT, Richter36: baraktam a csillár ventit... és?!?!? Najó, elírás 80mm akart lenni
flegos: kitartás, nagyon szuper lesz az a gép, én már a radiátor felfogatás ötlettöl is eldobtam magam. Eszembe nem jutott volna soha, hogy oda is lehetne szerelni
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs