Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz Lord Dragon #3450 üzenetére
Mondjuk akkora kábelrengetegben nem csoda,hogy melegszik.
-
hoffman_
nagyúr
szépen vegyük sorjára
1.a öhm,káosz? van benne vmi...de a ház felépítésének köszönhetően sajna nem nagyon tok vele mit kezdeni...ez már istenes,volt rosszabb is
1.b logikus amit mondasz de nem így van...felülről nem is tud mit szívni mert a venti 3/5-e le van takarva fémlemezzel(elvileg ide kéne a vinyó.... lol) nameg a házban alapból sincs olyan hűvös...tehát lentről jobban jár
2.sztem is fura de már nem akarok új házat....
3.nem, a házam nincs fejjel lefelé
4. a btx-nek mi értlme? hát így,mint nekem semmi,ergó én szopok de ha kijött volna a szabvány a lapoknál,akkor talán még jó is lehetett volna..."The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
Hawk1979 és Zájec
igen ez jogos lenne,de összerakásnál direkt erre mentünk rá és elvileg ebben a lapban így mennem dualban.... mentorom - akivel raktam össze- is nézett nagyot nemtom h létezik-e h így van a dual.de papírforma ezt állítja..."The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
senior tag
A kábelrengeteg az rám vagy hoffman-ra vonatkozott, vagy mindkettőnkre? Mert nálam nincs a levegő útjában semmi mgé ha a szembe fényképen úgy is néz ki Próbáltam elrendezgetni amilyen jól csak tudtam, de azért nálam is iszonyat sok kábel van és nem egyszerű ez
[Szerkesztve] -
hoffman_
nagyúr
válasz eastsider #3459 üzenetére
alap hogy a cellux modding nagyon jó
tény h amit mondasst,mármint h felfelé nézzen logikus
de ebben a házban egy olyan dolog nincs ami logikus! fentről nem tud szívni semmit,mert ott van a vinyónak tervezett fémszerketyű,ami pont úgy van ott h a fémlemezek elzárják a ''fent élőktől'' és a levegőtől...nameg a lenti oldalon van egy fémrács/háló ami szintén azt sugallja h a lenti az ''ő'' oldala..."The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Lord Dragon #3460 üzenetére
ne parázz,esélyes h nekem szólt nemtom láttad-e a gépem link visszább.....
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
senior tag
válasz hoffman_ #3461 üzenetére
Ugyanmár a tápk úgyse melegszenek túl, egy tápon nem láttam mgé ami túlmelegedett volna pedig mrá sokfajta tápom volt, votl kodegány-om meg TT-m meg most Seasonic, lakótársamnak votl FSP, Zalman és most TT van. De a lanparty-s bagázsban midnen előfordul és néha összejárunk nem hallottam még nagyon túlmelegedésről
-
senior tag
válasz hoffman_ #3462 üzenetére
Persze mrá néztem a gépedet rég. Ha nem néztem volna akkor mire mondtam volna a lentebbi véleményt Az enyémben még így is kiba sok kábel van hogy moduláris a tápom. Ennél sokkal durvább votl a belseje mielőtt elrendezgettem volna (csak arra gondolj hoyg az ide kábelek sokkal többet foglalnak mitn a satásak) , még most it látszik hoyg sok van. De szerintem simán meg tudod csinálni hogy ne legyen akkora kábelrengetek, cellux, szig-szalag, kábelkötegelő powa Azt mrá jó is lesz, annyira nem gáz ez szeirntem.
[Szerkesztve] -
senior tag
Vki írjon mrá vmi jó oldalt ahonnan rendelni meg válogatni tudok! Kéne nekem vmi extrásabb ventirács a procihűtőmre. Eddig Computermode.hu -t néztem de ott nagyrészt csak 8 centis ventire vannak rácsok az a pár ami 12-es ventire van az az 2-3 azok meg nem tetszenek Amoda már írtam a moddinghoz, de senki se ír vissaz napok óta Vki tud vmi jó kis oldalt?
Segítsetek lécci Kösy! -
Ramius
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz Lord Dragon #3464 üzenetére
jah,télleg nézhetted...kicsit szétszórt vagyok
a táp túlmelegedésétől én sem parázok,csak az a szar h lentről szív és hát ott néha akad por azért rendesen és a rendcsinálás az nálam is esedékes lesz,csak előbb megvárom az új DVD-íróm,,ert a mostani nagyon necces,csak a gáz vele és kell új/ami satás éesz és akkor megejtem a takarítást is egyetértrek kötegelő és cellux powa"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
senior tag
-
Ramius
őstag
válasz Lord Dragon #3468 üzenetére
nalátod azt meg se néztem, hogy van-e itt 12-es. és tényleg nincs
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Muréna
őstag
válasz Lord Dragon #3450 üzenetére
Azért single channel, mert egymás mellett vannak a ramok.. ez nem S939, hogy egymás mellett kell lennie a ramnak..
1-es és 3-mas slotba kell lennie..
ez mért csesztetés? én csak jót akarok neki PONTAkinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
senior tag
-
senior tag
-
Vassili
tag
válasz Lord Dragon #3475 üzenetére
Hy Dragon Master ''Piti Vaszi'' gépét is hesseld már meg
Állat lesz a sárkány megnyakazlak ha megcsinálod
[link] -
Kütyü
csendes tag
Amásodik vízhőtésesem,az elsőröl nincs kép.
Igaz ez meghalt az alaplap miatt-Asus-volt a nyomorult.
:
[Szerkesztve] -
Kütyü
csendes tag
Amásodik vízhőtésesem,az elsőröl nincs kép.
Igaz ez meghalt az alaplap miatt-Asus-volt a nyomorult.
[link]
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
segíthetek?
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
senior tag
válasz Vassili #3477 üzenetére
Zura a géped neked is, akkro láttma utoljára maikro tomiéknál volt LAN A sárkány meg egyelőre azért várat magára, mert nem tudok rendes helyet makón vagy szegeden ahol jól megcisnálnák a lézervágást .. inkább vízvágatni kéne de az meg nagyon drága lesz szeirntem .. de mgé a lézeres is .. de ha nem 100% hoyg gyönyörűen csinálja meg akkor el se kezdem Azért a több 10.000 ft-os TT háznak nem szeretném széjjal baszni az oldalát semmi pénzért. csak akkro vállalom be ha nagyon szép lesz .. előtte viszek egy régi acél házoldalt és azon megnézzük hoyg hogy vág.... Na üdv! L.D.
-
senior tag
válasz Lord Dragon #3465 üzenetére
Nem hiszem el hogy senkinek soha az életben nem votl még szüksége, de még cska nem is tud olyan oldalt ahonnan 12-centis finec ventirácsokat lehet szerezni, nem csak 8 centiseket Nem is gyártanak iylet csak 1-2 fajtát vagy mi? Help!
[Szerkesztve] -
flegos
senior tag
válasz Lord Dragon #3488 üzenetére
Ha holnapig van türelmed tudok adni egy cimet, csak fejböl nem tudom, a ceges gepen megvan
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jockey007 #3497 üzenetére
vmi látványos vizet? kíváncsain várom(juk) én épp ram-hűtést akarok beüzemelni,mert picit forrófejűek a kicsikék a tápom és hdd-ma az amivel semmit nem kezdtem eddig és így sem megy egyik sem max terhelésnél 40fok fölé
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jockey007 #3499 üzenetére
zalmi pipe télleg dobná
viszont a vizes blokk,nem fekszik most nameg a venti már megvan csak be kell fabrikálni
tényleg,ha nem kérdezek rosszat...ez a gyönyőrű összkép,vízzel meg hasonlókkal ...rendesen meghúzta a tárcád nem?"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest