- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Tothgera30 #17899 üzenetére
Márpedig i7 odaveri a Phenom 2 X4-et...
Igaz, ár/érték arányban amd jobb. Ha a phenom2x4 kb 60k lett volna, i7 920 meg 70k, mikor én vettem, biztos, hogy i7-et veszek. De nem annyi volt.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
félisten
-
őstag
válasz D1Rect #17904 üzenetére
Ha minden jól megy 2hónap és meg van az enyim is készen! de mé festés lakkozás pár vizes blokk stb sok még a munka vele. És ha még bele is költöztem akkor sem lesz 100as mert apróbb díszítő elemek pl sok led forrasztás stb. jó lenne már ha kész lenne de az még pár hónappal odébb van.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
félisten
Beköltözés után nem mind1?
Nekem is lesz még egy sor harisnyázás, de nem izgat különösebben, egy darabig így lesz.
Mondjuk én a vizet nem vállalnám be. Most is a semmiből jött az adjuk el a gépet ötlet, és már itt is az új, ha víz van, az óriási macerával jár.
Most még a HTPC-ben lakik a gép?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Tothgera30
Ármester
válasz TESCO-Zsömle #17900 üzenetére
Bár az intel és az AMD procik közötti árkülönbség sem hanyagolható!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Zájec
veterán
válasz _Voyage_ #17901 üzenetére
nemtudom te mikor nézted ezt a 70k-s árat a core i7-nél
én pont 1éve vettem 62k-ért az elsöt.. egy ds4 lappal, az 45k volt..
nyár végén pedig az aprók közt vettem egyet 40k-ért, de azt hamar eladtam..
hamár a lapoknál tartunk én vettem egy 40k Foxconn x58 lapot, 35-ért a kollégától , és megy mint állat tuningban is... na meg csinos is ez meg a modingolás szempontjából nem utolsó szempont"ár/érték arányban amd jobb." ez igy van, jelenleg olcsóbban adja a procijait valamennyivel, de nem sokkal... és hamár az érték szó is bejátszott, akkor értékálloságot is nézzük, abból a szempontból pedig másabb a helyzet....
most pár évig biztos tartja az Intel frontot a core i7-el.... azért is mert durva teljesitményre képes, amit jelenleg persze nem lehet mindentéren kiaknázni, ahogy emlitették a többiek... ezért lehet "felesleges" jelenleg... a jelenlegi játékok sem kamatoztatnak a 8szál erejböl , 4-el is böven beérik.... de mivel mostmár nyitott a lehetöség is ,gondolom a jövöben kamatoztatni is fogják a játékgyártók....
de ezek csak prociórajelek.... a memóriagyorsaság terén mégnagyobbat robbant a core i7... szinte duplája az elözö core2quad-hoz képest , és akkor még keveset mondtam... simán repkednek a 20k mb/s értékek , a p45-nél meg a 10k-t nem lépted át annyira kevesebbet tudott... és az AMD se jeleskedik ezen a téren.... szóval ez a ddr3-m nem mindegy milyen platform alatt megy , mert az elözönél csak "szivószálal" müködött,,,,..._Voyage_ ::
na de hogy maradjunk a gépek kinézeténél , emlitetted hogy nem vagy teljesen elégedett, valami hiányzik még, kicsit sivárnak érzed a gépedet....
akkor tessék feldobni egy kicsit egyénire.. belevinni egy kis saját moding ötletet.
mert egyenlöre csak úgy néz ki mint ami összevan rakva kirakati darabnak...
az hogy beleveszel drágábnál drágább cuccokat , meg 100k VGA-t )-(kat) ,attól nem lesz szebb a géped ... mint mondjuk sniper elite gépe ,...
pédául egy harisnyázás is jót dobna a gépeden ( ? )
vagy a mugen2 tetejére tehetnél valami gravirozott dolgot, plexiböl vagy fémböl, akár arra festetni vagy matricázni valamit.. lehet csinositgatni , amitöl egyedivé válik és nem lesz olyan sivár....egy csomó ilyen apróság van -
őstag
válasz D1Rect #17906 üzenetére
ÁÁÁ Már rég szétkaptam. A burkolat megy annak akinek anno a belsejét eladtam.
Egy darabig az asztalon lakott de behalt az msi lap most gar alatt van. Aztán shteer-jól lakattam egy 1650xt és egy p5k pro lapért ha érted mire gondolok
És beraktam a gépet egy asus nemtom milyen házba. vízhűtés nélkül.
Ha minden megvan csak akkor rakom be az új házba amit most csinálgatok.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
_Voyage_
aktív tag
Jó, 70k túlzás volt, de én boltit, 3 év garisat néztem. Amúgy kb nyár közepe fele, július környékén.
Igen, csak az a baj, hogy szinte mindent cserélek a gépembe, ha valamit meg mégis egyedivé avanzsálok, azt nem tudom eladni...
Kábel harisnyázáshoz nincs türelmem, max sata kábelek kéne, de inkább veszek harisnyázott kábelt. Nincs se szerszámom, se türelmem, hogy szálanként szenvedjek vele...
Azt tervezem, hogy lent, a táp melletti részt, addig, amíg el van választva az alaplapi résztől, oldalt befalazom egy acél lemezzel, közepébe beleteszek egy plexit, amit lefestek feketére, belegravírozom, hogy Voyage, majd belülről egy kék neonnal kivilágítóm a feliratot.
Csak ehhez kell acél lemez és plexi. Plexiből egy 5-6mm-es az drága, vékonyabb meg nem kell, mert az túl hajlékony. Acélből is legalább 2mm-es kell, de ilyet sehol nem találok, mint ennek az oldala: [link]. Vagy ilyen kell, vagy valami masszív, feketére festve, bele a fekete plexivel, akárcsak jones kollégánál...- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Tikakukac
titán
Képek!!!, sikerült a ponthegesztés, és körülbelül 10 munkaóra, 3 korong a multigépbe és iszonyat munka míg befaragtam a lemezeket, kb. ennyi Ha végre méltóztatik megjönnie a 14-es ventiknek, akkor azok még előre be lesznek szabva. Holnap viszont pihi, kaptam 1 üveg mézes-paprikás védőitalt és ha annak nekiállunk akkor nem szívesen flexelgetnék
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Villanyász családban akad pár száz méter fekete kábel Fogtam a kis pengés pucolókést 3 métert végighúztam, kivettem a drótot belőle és kész. Kicsit melegíteni kell, és ha benne lesz a plexi akkor be is ragacsozom, de jobbat eddig még nem találtam sehol
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
plejik
addikt
válasz D1Rect #17919 üzenetére
Miért az alap már Van fent más is akinek nincs se harisnya se festés.
Ja bocs van akinke nincs harisnyázva.Festeni mindenki festi -festeti. De nem csak attól lehet szép ,és igényes nem?
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
félisten
válasz plejik #17924 üzenetére
Nem tudom, kérdeztem. Azt sem tudom ki szerkeszti most az oldalt, vagy mik a feltételek.
Nekem nagyon tetszik a géped, igényes, és átgondolt.
(kicsit instabil a rendszer, szerkeszteni akartam ez előző hsz-t de kopogósra fagyott a win., pedig csak 4 alaplapot kapott eddig. )
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Tikakukac
titán
válasz D1Rect #17925 üzenetére
Sajna előzmény az maga az Alfa Dragon ház, amit szétrobbantottam felcsiszoltam és összeraktam ismét. Az ő és Béta ház elemeiből fog megépülni a vas maga. Az inspirációt az elmém adja (nomeg a temérdek vázlat az uncsi órákról), a maximális hűtési teljesítmény, a "clear" optika és az extrém elemek keveréke lesz a ház. Majdnem száz kisebb-nagyobb skiccem van eddig, ami eszembe jut lerajzolom, 8 év képző után ez ilyen beidegződés. Komplett tervem pedig nincs és nem is akarok, feleslegesnek tartom. Például eddig felülre semmilyen ventit nem akartam, de aztán jött az ötlet hogy menjen egy tripla radi oda is. A szivattyú egyedi konzolon lesz a táp felett, erről is lövök majd képet még ezt is csak úgy hipp-hopp csináltam. Belül még lesz hangszigetelés, egyedi cable management, UV neonok és ledek. A ház alsó felében ahol a lap lesz, semmi mást nem rakok be, a légcsatorna elvét követem majd. Elöl beszív a 2 14-es venti hátul lyuggatott takarók és két 92 milis venti szív majd ki. A felső traktusban pedig 1 9,2-es szív ki, és 3 darab 12-es fel. Hátulra megy egy tartály, oldalt a megvilágított kivágás, a külön boxban pedig még 1 egyedi radi, hőmérő kijelző, neon, szabályzó és valszeg lefalazom az előlapot és a kapcsolók is odakerülnek majd. Úgy kb. ennyi jutott eszembe hirtelen.
[ Szerkesztve ]
-
syC
addikt
Itt meg mi készülődik? [link]
•
-
Tikakukac
titán
Hát, ez a csávó nem tudom honnan teremti elő a pénzt és az időt de ám legyen, építsen egész armadát az egyedi modding-gépekből
D1rect: épp csak annyi ami fúrás-faragáshoz muszáj hogy meglegyen Az inspiráció megvan, de már lassan fáj amennyi időt beleölök
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz Cthulhu Dawn #17932 üzenetére
Ja..Abból egyet idepasszolhatna.De mondjuk én baromi kíváncsi vagyok mi lesz abból ...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz plejik #17936 üzenetére
Majd érdekelni fog az biztos.
Egyelőre sok pénz ment el i7-re, megteszi nekem most még a feketére festett cm690-em.
De szerencsére van ismerősöm haf-ot autófényezőnél letudnám ingyen fújatni.Mod: látom tody56-ra gondoltál, én is az ő cuccaiból szemezgetek.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
-
plejik
addikt
Doboz az állvány.Nincsen gyárilag állványom.Doboz(állvány)+időzítés így nem mozog, és jól exponál.Iso 50 így talánb még jobbak a fények.Eddig csak lámpafénynél csináltam ,képet de az újak világosba fognak készülni.
-
ADAM1337
nagyúr
Új NZXT házikó
Egész jól fest, remélem a ventik kábel harisnyázottak ha már fehér lapátosakat raktak bele.
18ropiért nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Csináltam egy gyors fotót. [link]
Tudom ram színe szó-szó de sajnos most erre tellett.(Tervben 6gb vmi fekete bordás ram, ha lejebb mennek a ram árak, pl: ocz obsidian , corsair dominator vagy hasonló.)urbanjozsi: Igen bamba vagyok ma, rohanás volt egész nap..
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Galéria frissítve! Megjött a tripla radi, ezt befaragtam a tetőbe faterral, és elkezdtem felvagdosni a második házat is
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest