Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    válasz s4tch #99130 üzenetére

    Ja teljesen korrekt a leírásod, de én egy kicsit másképp számoltam. Hogy a zenéimet igazi biztonságban tudjam, én négylemezes NAS-t gondolnék, egyen fut a Roon, kettő lemez raid-ben a negyediken pedig ennek a kettőnek a pillanatfelvétele.

    A másik, hogy mindenképp Intel procis Nas kell a Roon telepítéséhez, azok meg az adott sorozaton belül a drágábbak szoktak lenni.

    A MacMinik egyes szériái azért lehetnek alternatívák, mert két merevlemez lehet bennük, az egyiken az oprendszer a másikon mondjuk csak zenék, és ez mentve egy másik merevlemezre mint biztosnági másolat. Ez elég akár Roon szervernek is, meg magukban sem szólnak rosszul, meg lehet rajtuk filemt nézni, böngészni, a combosabbak elfuttatják akár a HQPlayert, stb.

    Én viszont egyre inkább úgy kezem érezni, hogy a szerver kliens felállás a jobb. Szervernek akár milyen, de nem audióra kihegyezett számítógép, vagy NAS, és végpontnak egy ügyes kis eszköz jó USB kimenettel, egy jó LAN kábelre dugva, gyakorlatilag erre célozva az extra hifis igényeket, az extra kiszolgálást.

Új hozzászólás Aktív témák