Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egyébként tanácsot kérnék a nemrégiben vásárolt Denon PMA-860 erősítővel kapcsolatba. Aki erre rákeres tudja miről van szó de beírom nagy vonalakba.

    Amikor elsőnek bekapcsoltam azt hittem hogy a hangfal nem birkózik meg vele, aztán kiderült hogy egy vagy több dolog kontakthibás. Javítása ütemezve volt erre a hétre de technikai okokból átrakom jövőhétre, mert más dolgot is viszek amihez a cucc csak jövőhéten lesz meg.

    Na most azóta az erősítő mint ha javulna. Első napokban ha eléggé lehalkult a zene akkor kezdett elmenni a jobb oldal. Mostanság ez a jelenség megszűnt. Érdekesség hogy az elején még akadozhat hosszabb ideig is ezért tisztességesnek mondható hangerőn gyorsan "bemelegítem" (egész jól melegszik egyébként) - ilyenkor az utcán is hallani aki jól fülel :D

    Ha egyszer elérte az üzem-melegnek mondható állapotot utána mind1 a hangerő, egészen kis hangerőnél is rendben van minden akár órák után is. Na ilyenkor mi van?

    Induláskor passzióból a kontaktosnak vélt tekerőket (bemenetválasztó-kimeneti relé) egyszer eltekerem majd vissza, aztán Source Direct KI majd BE zárja a sort. Első napokban ez nem volt elég mert random elment ezek után is a jobb oldal most nem. Ha ez így folytatódik a lesz a vége hogy a két ünnep között kifogástalan erősítőt viszek javításra :D

    Elsőnek fújassam be minden kapcsolóhoz a kontakt spray-t, aztán ha ez nem oldja meg hatásosan a gondot (továbbra is tekergetni kell), akkor szerezzem be a kimenti reléket és januárban cseréltessem ki garanciába?

    Ezeken kívül sztem előrelépés történt mert a fűtőképessége ;] mellett szebbnek halom ugyanazt a hangfalat.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák