Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Kiskokó #78086 üzenetére

    Nem mostanában telepítettem, de azt hiszem hogy a View-->Layout-->Quick Setup, majd a megjelenő ablakban a Main Layout-on a Visualisation+Cover Art+Tabs, a Colors-nál a Vintage (ez a fekete háttér és zöld betűk), a Playlist Layout-nál meg szerintem hagytam a Default-on.
    Az így látható foobar-ban pedig az osztott részeket úgy tudod átméretezni, pl. ha a borítókép részét nagyobbra szeretnéd, hogy rákattintassz a View-->Layout-->Enable layout editing mode-ra, ekkor pipát tesz elé, azaz szerkeszthetővé tetted az alapképernyő elrendezését. Mostmár ha jobb egérgombbal ráklikkelsz pl. a mezőt határoló szürke vonalra és kiveszed a Lock-olás elől a pipát, akkor azután már tudod huzigálni a határoló vonalat és ezáltal változtatni annak a résznek a méretét. Vagy ha pl. a borítókép melletti alsó részbe jobbklikkelsz és a Replace UI element..-et választod és a Playback Visualization-nál pedig a Spectrum-ot, akkor neked is oszlopok fogják mutatni a frekitartományokat.
    De a legjobb dolog az android app telóra, mert akkor a kanapén ülve, telefon segítségével tudod wifin keresztül vezérelni a pc-n futó foobar progit. Ebből a videóból megtudhatod hogyan kell használatba venni.
    Amúgy a neten is találhatsz infót a beállításokról illetve van külön prohardveres fóruma is.

    U.I.: a zenékhez borítóképeket pl. az mp3tag progival tudsz tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák