Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz dgyuri0123 #74954 üzenetére

    Jóóóólvan hülye vagyok basszus. Vágom hogy a Triangle!!! Nem vagyok toppon mindig, ma húzós nap volt ráadásul az egyik fogam fele le van törve... vagyis nincs letörve csak félig... szal kb fityeg a számba az egyik fogam fele..gondolhatod :D
    Tudom hogy te is ajánlottad és Nemir is igen, ha ÚJ vétel van jobb arra lehet áldozok többet. Azt nettóba meg tudnám venni. Ez a Triangle hangfal mindig kimegy a fejemből azóta se néztem rá jobban!!! Jó a kezemre is csapok mindjárt !!!!
    Milyen kábeleket használsz amúgy ? :)

    Tomacko :
    Köszönöm a válaszod. Igen azért én is gondoltam, hogy annyira vészes nem lehet, de hát azért persze itt nagyon sok függ az előző tulajoktól is :)

    Valamikor összehozok valami hangfal hallgatást lehetőleg a saját erősítőmmel, mert nagyon érdekel mit tudna például az Elac 15-öse mélyben.. de ezt ellehet mondani akár a Bronze 5-re vagy bármi hasonló párra.

    Dorian :
    Ja amúgy nem rossz ötlet :) Még az asszony örülne is neki, jó kis Szöged túra :P
    Audi nem rohad, elég sok minden alu, meg karban van tartva :) Mivel munkába se kocsival járok (kb a szomszéd :D) ezért nem is nagyon megyek többet évi 15-20ezer kmnél. Lehet egyszer majd a távoli jövőben az új autó benzines lesz, ekkora évi távra felesleges a Dizel (bár szeretem amúgy nagyon nagyon Dízel párti vagyok)
    Ha meg rám szakad a lottó akkor meg tesla! :)

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák