Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lusu

    aktív tag

    Sziasztok!

    A topikban újként szeretnék informálódni egy kicsit. Fejlesztenék a meglévő szobai rendszeremen, de mivel sokadikként kénytelen szerepelni a sorban, muszáj megfontolnom hol és mire áldozok.

    A jelenlegi komponensek: Asztali PC foobar2000, Douk Audio xmos DAC, Kácsa KCE-205, Onkyo TX-SV373, 2,5-es hangszórókábel (nemtudom milyen márka), Onkyo D-205F

    Zenehallgatás javarészt akusztikus hangszeres zenékből áll, de minden más is megszólal rajta. Egy szép részletező hangot szeretnék kicsikarni, szóval a hangminőség a cél.
    Durván 35 nm alapterületű szobában kellene dolgoznia a rendszernek, amiben erősen csökkenti a légköbmétert hogy tetőtér. Minimális bútor, hatalmas visszaverő felületek (ha oda jutok, hogy bajt okoznak majd kitalálok rájuk valamit)

    Eddigi tudásom szerint és legszívesebben az erősítőt cserélném első körben. Ha jól tudom a rendelkezésre álló DAC jónak mondott hangot képvisel. Az InterConnect sem a legolcsóbb, talán használható is. A hangszóró is korrekt karakterisztikával rendelkezik, bár membránátmérő híján nem sok basszus reprodukálásra képes. (terveim szerint következő áldozat)

    Milyen sztereó erősítőt ajánlanátok ha azt mondanám, hogy a keret 50 ezer huf? Vagy milyent ha a jelenlegi elképzelés szerint egy Dali Lector 6-ost kellene tudásának megfelelően meghajtania?
    Elsősorban a hangja a lényeg, de ha lehet válogatni az ajánlatok közül, akkor a minél egyszerűbbre voksolok. Amit jó ha tud kényelmi szempontból az a hangerő gomb és egy távirányító, estleg egy direct drive (ha jól írom) gomb.

    Valamint ha mással kéne kezdenem akkor minden javaslatot szívesen veszek. Köszönöm :)

Új hozzászólás Aktív témák