Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    Információ.

    Bizonyos hifi fejlesztő(k) ér(nek) el eredményeket, vagy előrehalad(nak) azon az úton, hogy tudományos mérésekkel az eddiginél többmindent ki lehessen mutatni azon hangminőségbeli hatásokból, amelyeket egyelőre csak az érzékelésünk képes mérni, a rendelkezésre álló elektronikai mérési módszereink-eszközeink nem képesek. Értsd: azonos elektronikai mérési eredmény versus totálisan eltérő hangminőség, hangkarakter. Oka, a rendelkezésre álló elektronikai mérési eszközeink-módszereink közismert elégtelensége a hifi készülékek hangminőségének, hangkarakterének az előrejelzéséhez, igazolásához, okadatolásához.
    Amellett, hogy persze az elektronikus mérési eszközök-módszerek is fejlőd(het)nek, a mérési módszerek említett kitágításának lehetőségei elsősorban a termodinamika, kvantumfizika és ekörüli anyagtechnológiai tudományos határterületek integrálása mentén keres(het)endők-talál(hat)andók manapság.
    Van(nak) tehát hifi fejlesztő(k), aki(k) újszerű mérőeszközök kifejlesztésén is dolgozik(-nak) az utóbbi évtizedekben, és akár konkrét eredmények is várhatóak a közeljövőben. Remélhetőleg.
    Ugyebár a hifi készülékek mérési eredményeire minden határon túl apellálók jellemzően azt gondolják, hogy a mérési eszközeink-módszereink elérték már a feladatra való alkalmasság szintjét. Furcsa nézetek ezek.

    Információ vége, távoztam

Új hozzászólás Aktív témák