Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nemir Ombe

    addikt

    válasz liszi70 #69968 üzenetére

    Itt helyben tudok "korrekt körülményeket" és szinte "beleköthetetlen" rendszert/felszerelést (hogy mindenki nyugodt legyen és ne a technikára legyen fogva, ha valami úgy vagy nem úgy van, ahogy megelőzően leképzelte)

    Írtam: a körülményeket, helyet megoldom, csak már legyen ezen a "témán pont". ;)

    (#69969) lajthabalazs:

    "az a fura, hogy akiknek van lehetõségük rá, érdeklõdnek is a téma iránt, és érdekük is fûzõdik hozzá, mégsem végzik el a teszteket"

    Mint írtam korábban: azok akiknek van lehetőségük és érdeklődnek, azok hallgatják és nem érdekli őket mások véleménye/kifogásai, mert ők tudják és hallják, jóesetben tudják mi a min. és a max. ami alá nem és fölé felesleges. Érdekük meg nem fűződik hozzá, ha csak nem kereskedők vagy "netes bértesztírók", miért is bizonygassák (ahogy Dorian is írta).

    Azok "küzdenek" mindig bizonyítékért és kérdőjelezik meg a "drágább jobb" mondatot, akik még soha nem tapasztalták meg egy "jobb" rendszer hangját. És igen sajnos egy "jobb" rendszer manapság min. 7 számjegyű összegbe kerül és csak 2 csatornás, ahol már valóban hallhatók azok a különbségek, amit "lejjebb" sokan csak odaképzelnek. Szóval "komolyabb" tapasztalat nélkül tök felesleges ezen vitatkozni, meg kell hallgatni a hívőknek és az ellentábornak is egy ugyanazon "jobb" rendszeren és kiderül van-e hallható különbség vagy lehet tovább jönni a "placebo-val". ;)

    [ Szerkesztve ]

    Hmm ....

Új hozzászólás Aktív témák