Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Sub-ZeRo #68763 üzenetére

    Még az általad említett HK-ból is lespórolták a digitális bemenetet (a TV-hez általában az kell, vagy lehet használni a tv füleskimenetének illetve a beltéri gyatra analógját, már ha egyáltalán van valamelyik), még annak ellenére is, hogy az usb miatt egyébként van benne dac.
    Még az is előfordulhat, hogy a feltételeidnek megfelelő erősítők száma: 0

    (#68762) Nemir Ombe
    OK. Akkor nyugodtabban bennehagyom a cd-t. No, nem a lemezt féltettem; a mechanikát nem akartam volna feleslegesen járatni, használni. De ha lestoppolva nem forgatja a lemezt és az sem számít hogy épp kiemelve vagy lesüllyesztve van-e, illetve kikapcsoláskor ugyanúgy lesüllyed alaphelyzetbe (ha egyáltalán lent van az alaphelyzet becsukott tálcánál :F ) a mechanika a lemez alól mintha ott sem lenne a cd, akkor valóban mindegy lehet.
    Persze ha az irogatás helyett inkább szétszedtem volna és kipróbáltam volna, akkor nem kellene kérdezősködni ;) Igaz így legalább mások is tudomást szerezhetnek róla.

    (#68768) Bobrooney
    Van két állítócsavar az olvasófej könnyű "futásának" biztosítása és gondolom a távolság megtartása végett is a "sinek, rudak" végeinél.
    Esetleg azokon is próbálhatsz kicsit állítani, már ha több lemeznél lenne gondod, mielőtt olvasófejet cserélnél. Mondjuk én pont olvasófej cserénél szereztem ezekről tudomást :B . És fura mód nem is kellett rajtuk semmit sem állítani :Y , jók lettek úgy (pont annyira becsavarva) ahogy a régi fejhez be voltak állítva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák