Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz Haja #68743 üzenetére

    Szia. A PM6005 tényleg elég válogatós erősítő, ezért is nem szoktam ajánlani, illetve itthoni árán túlárazottnak tartom. Amúgy a nagyobb PM7005 is elég válogatós, ezért ezek szerintem felejthetőek.
    A NAD-ok is elég sokat drágultak az utóbbi pár évben, így már nem annyira ár/érték bajnokok - bár az átlag kommersz erősítőkhöz képest még mindig jól tartják magukat -, de a C326bee egy elég korrekt erősítő, én a C316bee hangját még nem szeretem.
    BC Acoustique erősítőket mindenképp hallgass meg, ezeknek van most jó ár/érték arányuk. Ezekre az Advance Acoustic erősítőkre szerintem ne pazarold az időd. Rotel RA-11 szintén kihúzható, inkább az utód RA-12 típust hallgasd meg. A CA-CXA60 már erősen kilóg felfelé, annyiért már elég sok mindent lehet kapni, de nem rossz erősítő, párosításra viszont itt is oda kell figyelni.
    Próbáld ki az új Hivox erősítőket, ha tudod, ezek olcsók, így ha bejönnek, akkor marad pénzed külön DAC-ra, vagy jobb hangdobozokra is.
    Egyébként hangdobotok közül is lehetne még mit kipróbálnod, például a most akciós Canton Chrono 502.2-t, vagy az új Elac Debut B6-ot, de a Focal B8 VW se sokkal drágább a franciáktól, ami azért már egy magasabb szint lenne, bár nehezebb jól kiszolgálni.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák