Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz fehér_ember #67138 üzenetére

    Akusztikai ismeretek szempontjából mindegy, hogy milyen. :)
    Amúgy sok hasznos információ össze van gyűjtve, de hiányolom belőle például a kőzetgyapot és az üveggyapot kiporzás elleni védelemre való felhívást, illetve az ehhez kapcsolódó egészségügyi kockázatokat.

    (#67139) olm3: Én a KEF LS50-et egy több milliós rendszerben hallottam, de ha szétnézel a használt piacon is, kipróbálva több erősítőt, szerintem találsz majd hozzá illőt, próbál majd ki erősebb végfokokat is. Ha még csak most kezded a rendszerépítést, akkor még hosszú út áll előtted.

    (#67144) Toobee: Kár hogy nincs belőle szimmetrikus változat.

    (#67150) Krissz80: Ha jó minőségű csatlakozót szereltetsz a 268-006-000-ra, akkor nem sokkal lesz rosszabb hangja, mint az AQ Sydney-nek. Big Sur szintet simán el lehet vele érni. Klotzból az MC5000 is jobb, mint a GAC3 szerintem, de még messze nem az 500Ft-os VDC szint. A QED Performance Audio 2 meg többet színet, mint a kis VDC, sajnos annak még megvan a vékony "álrészletező" QED karaktere.
    A 268-006-000 szimmetrikus kábelnek az igazán jó szerintem, főleg áráért, csak így kevesen használják, pedig erre lett kitalálva.

    (#67157) bsh: Elég sokat fejlődött a Quadral az utóbbi évtizedekben - bár a többi gyártó is - a karakterük is szerintem pozitív irányban változott. Nekem a kisebb modellek viszont még így sem tetszenek, bár a különböző szériáknak is kicsit másféle karaktere van. Aurum Orkantól felfelé már tényleg jók. Streamaudionál például meghallgathatod a legtöbb modelljüket.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák